proki1971 Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Świetne, szczególnie drugi model ale niestety ceny powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Tym razem buty nie trochę, a dużo taniej Poszukuję brogsów w niskiej cenie o klasycznym wyglądzie. Spodobały mi się te: http://szewskapasja.com/product-pol-10957-Brogsy-brazowe-skorzane-meskie-polbuty.html#closeMa ktoś jakieś doświadczenia z tymi butami bądź butami tej firmy? Cudów nie oczekuję, ale wytrzymałość jak w butach Ryłko, Venezia itp byłaby okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user66 Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Nie polecam samego sklepu chyba że na buty masz czas czekać 2 tygodnie lub więcej. Co do jakości się nie wypowiem bo nie wiem, jednak patrząc na cenę - domyślam się jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Zamów, oceń i w razie "w" zwróć. Jakość skóry raczej bez problemu idzie ocenić po pierwszym kontakcie. Osobiście uważam, że za taką cenę nie da się dostać przyzwoitych jakościowo skórzanych butów (a kupiłem w życiu kilka budżetówek poniżej 200 zeta i niestety miałem okazję przekonać się jak ich "jakość" wygląd w praktyce), ale zawsze się mogę mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Tym razem buty nie trochę, a dużo taniej Poszukuję brogsów w niskiej cenie o klasycznym wyglądzie. Spodobały mi się te: http://szewskapasja.com/product-pol-10957-Brogsy-brazowe-skorzane-meskie-polbuty.html#close Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi butami bądź butami tej firmy? Cudów nie oczekuję, ale wytrzymałość jak w butach Ryłko, Venezia itp byłaby okej. w tej cenie poleciłbym F&F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Koledzy, -20% na Cheaney'e, Church i Barkera. http://www.lesterbowden.co.uk/footwear/mens-footwear/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Na Herring Shoes do kupienia są oznaczone jako Customer Return burgundowe Herring Churchill w rozmiarze 7,5 za 150 funtów. http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=8827&stype=1&selectedsizeid=6&selectedfitid=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Jak znalazłeś te buty na tej stronie Herringa? Nie umiem ich znaleźć wchodząc na stronę główną. W jakiej zakładce szukać takich egzemplarzy ze zwrotów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Co jakiś czas przeglądam przecenione egzemplarze w interesujących mnie rozmiarach, tak też trafiłem na te Churchill. Ze strony głównej wybierasz rozmiar, a potem klikasz "sale search" i wyskakują wszystkie buty o obniżonej cenie w wybranym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Może miał ktoś styczność ze "skórą polerowaną" w Berwick 3681 (jakość, sposób załamania)? Rozważam ich zakup lub Herring Berlin brouge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 @brazzi- ja ma tassel loafersy wykonane z tej skóry (według strony producenta jest to skóra rios, cokolwiek to oznacza) i załamania wyglądają średnio- ja przynajmniej nie mogę się do tego przezwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Może miał ktoś styczność ze "skórą polerowaną" w Berwick 3681 (jakość, sposób załamania)? Rozważam ich zakup lub Herring Berlin brouge. Przez chwilę rozważałem ich zakup, ale właśnie ze względu na polerowaną skórę zrezygnowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Opłaca się kupić te buty za te pieniądze (warte są) z Zalando? https://www.zalando.pl/giorgio-1958-oksfordki-pacifico-g7812a00b-k11.html w sensie szukam tańszej alternatywy niż 990zł (bo takie to znalazłem), ale cena .... prawie jeszcze raz tyle: http://www.sklep.klasycznebuty.pl/531,carlos-santos-7991-navy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 a to? http://www.sklep.klasycznebuty.pl/333,gordon-and-bros-3999-navy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Tak. Widziałem, dziękuję, ale: Mają jasną podeszwę/rant i obcas. Obszyte białą, albo bardzo jasną nitką. Mam jedne Gordony inny model, ze skóry i się brzydko łamią (jakby ktoś kładł w nich terakotę, tak koledzy podsumowali), a mam je parę miesięcy. Chciałem wypróbować inną firmę. Nie wykluczam ich zakupu , ale jeszcze szukam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Miałem te Gordony pokazane przez Marek2011. W rzeczywistości nie są tak jasne jak na zdjęciu. Na mnie 40 była za mała, a szkoda, bo kopyto fajne i ogólnie cały byt moim zdaniem bardzo Ok za te pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Ja też je mam i faktycznie, wszystko jest ciemniejsze, niż na zdjęciu. Kopyto mocno nieformalne, wąskie. Skóra łamią się ładnie. Na początku były potwornie twarde. Obecnie drugi sezon i jest dość zadowolony, jakkolwiek teraz chyba bym dołożył i kupił coś o nieco bardziej klasycznym kształcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapan Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Dobry wieczór! Potrzebuję butów na obecną pogodę. Niestety mój budżet jest dość mocno ograniczony - 400zł to maksimum jaki mogę przeznaczyć na ten zakup, a moja wiedza na temat "dobrych butów" nie jest duża.http://www.milandi.pl/polbuty-jesien-zima/2179-pilpol-eleganckie-brazowe-trzewiki- tutaj link do butów, które przykuły moją uwagę. Będę wdzięczny za podpowiedź, czy owe buty są godne uwagi w tym przedziale cenowym oraz co lepszego i gdzie szukać nie przekraczając wyznaczonej sumy? Za każdą pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma83 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Miał ktoś styczność z butami z Mango? Poszukuję tanich czarnych butów na teraz, noszone do ciemnych biurowych garniturów, chodzi mi konkretnie o te: http://www.mangooutlet.com/PL/p0/mezczyzna/akcesoria/obuwie/skorzane-buty-oxford/?id=33090384_02&n=1&s=accesorios_he.calzado_he&ident=0__0_1449813650978&ts=1449813650978&p=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @Ma83 - chińska, masowa produkcja, słabej marki modowej - poziom obuwia z H&M, czy Zary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma83 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @Ma83 - chińska, masowa produkcja, słabej marki modowej - poziom obuwia z H&M, czy Zary. Tego się akurat domyśliłem ale czy znajdę coś lepszego w tej cenie? Chciałbym na zimę na gumowej podeszwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Ciekawe że nie oksfordki tylko oksfordy, chociaż derby. Coś lepszego w tej cenie to można ewentualnie dostać w ostatnim dniu wyprzedaży, z tym że raczej w rozmiarach UK 5 lub UK 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma83 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Zauważyłem, że często derby są opisane jako oksfordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Dobry wieczór! Potrzebuję butów na obecną pogodę. Niestety mój budżet jest dość mocno ograniczony - 400zł to maksimum jaki mogę przeznaczyć na ten zakup, a moja wiedza na temat "dobrych butów" nie jest duża. http://www.milandi.pl/polbuty-jesien-zima/2179-pilpol-eleganckie-brazowe-trzewiki- tutaj link do butów, które przykuły moją uwagę. Będę wdzięczny za podpowiedź, czy owe buty są godne uwagi w tym przedziale cenowym oraz co lepszego i gdzie szukać nie przekraczając wyznaczonej sumy? Za każdą pomoc z góry dziękuję. Byłem pozytywnie zaskoczony, ale po co tak zeszpecić buty suwakiem to ja naprawdę nie wiem... Kto podsunął ten pomysł polskim projektantom?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Suwak nadaje tym butom charakteru. Paskudnego co prawda, ale jednak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi