Hargin Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Warto wspomnieć o jeszcze jednym aspekcie przemawiającym za (a w zasadzie przeciw) tańszymi butami - po kilku założeniach wyglądają mocno odmiennie względem dnia kiedy wyjęto je z pudełka. Przestają cieszyć, jeśli wcześniej miały. Zaczynamy się rozglądać za butami, które będą cieszyć nas dłużej... Oczywiście jeśli posiadanie butów jest związane z czymś więcej niż zapewnienie podstawowych potrzeb życiowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Jest dokładnie tak jak piszesz - ja za swoimi pierwszymi „świadomie” kupionymi butami nie przepadam bo są podłej jakości choć przyznam, że oczekiwałem więcej (po marce). Nie odpada podeszwa, są GYW, ale po paru założeniach wyglądają bardzo nieciekawie i nie mam ochoty ich zakładać. Mimo, że sama ich forma jest ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajzach Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Jest jeszcze coś takiego, chociaż kolory jak u Jokera z batmana: https://www.zalando.pl/ted-baker-comptan-botki-sznurowane-brown-te412d003-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Jest jeszcze coś takiego, chociaż kolory jak u Jokera z batmana: https://www.zalando.pl/ted-baker-comptan-botki-sznurowane-brown-te412d003-o11.html Sporo dziwnych przeszyć, IMO słaby kształ kopyta patrząc od góry, dwu-kolorowe i wyściółka materiałowa. To już chyba lepiej coś z MD np: http://www.massimodutti.com/pl/pl/sale/men/buty/br%C4%85zowe-pantofle-z-dziurkami-c1265534p4526124.html?colorId=700&categoryNav=1265534 Ale po stacjonarnych sklepach mają jeszcze tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 W stacjonarnych sklepach MD (w Warszawie) już po wyprzedażach - tylko nowa kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 To nie jest stylistyka, która byłaby akceptowalna (na tym forum) do jakiegokolwiek stylu. I nie ma znaczenia fakt, że Clarks robi niezłe jakościowo (nierozklejające się) buty - te są najzwyczajniej w świecie BRZYDKIE! postanowiłem trochę dołożyć. Czy te buty nadal są "brzydkie": http://assets.clarksmcr.com/products/2/6/1/26107967_F_p.jpg http://assets.clarksmcr.com/products/2/6/1/26107967_D_p.jpg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Clarksy sobie trzeba darować, kilkakrotnie oglądałem na żywo, buty byle jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Wydaje mi się że mój kolega z pracy miał takie same, chwalił mi się jak były nowe, nawet mi się podobały, ale po 2- 3 tygodniach nie prezentowały się już dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Jak Wam się widzą takie buty do dziennego chodzenia po mieście? Wygląda to znośnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Mi się nie widzą, za jasny ten zamsz. No i wyglądają jakby były zrobione z dżinsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Dla mnie ok, przynajmniej na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Jak Wam się widzą takie buty do dziennego chodzenia po mieście? Wygląda to znośnie? A to przypadkiem nie jest "znamienity" Wojas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 A to przypadkiem nie jest "znamienity" Wojas? 'Busted!' Tak to jest Wojas. Nie chciałem "wywoływać jego imienia" wcześniej, żeby dyskusja nie skupiła się na marce, czy jakości. Odwiedziłem kilka sklepów w galerii handlowej i to były jedyne, które wyglądały znośnie. I na wyprzedaży za 150 zeta. Chciałem się jednak upewnić czy faktycznie są w miarę ok czy to tylko moja 'tęsknota' za monkami mnie ku nich pcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axel1964 Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Witam. Kupiłem ostatnio broguesy, jednakże po zmierzeniu okazały się za duże - rozmiar 40. Czy można kupić tego typu buty (38,39), dobrej jakości w cenie około 500zl? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Następna Hiszpańska marka sprzedająca obuwie wykonane metoda Goodyear w cenie poniżej 100 euro! http://www.zapateriasestelles.es/Catalogo.aspx?ID=4271&IDCAT=5397&IDSUBCAT=11179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Następna Hiszpańska marka sprzedająca obuwie wykonane metoda Goodyear w cenie poniżej 100 euro! http://www.zapateriasestelles.es/Catalogo.aspx?ID=4271&IDCAT=5397&IDSUBCAT=11179 Całkiem fajne zamszowe oxfordy. http://www.zapateriasestelles.es/CatalogoD.aspx?ID=4271&IDPROD=602162&IDCAT=5397&IDSUBCAT=11179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Stronę internetową mają podłą nic z niej nie wiadomo. Ani kopyta, ani rozmiarówki, ani tęgości. Skóra ma widoczne żyłki. Ale jeśli się te buty nie rozlatują to pewnie bym je polecał bo estetyka raczej klasyczna angielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Następna Hiszpańska marka sprzedająca obuwie wykonane metoda Goodyear w cenie poniżej 100 euro! http://www.zapateriasestelles.es/Catalogo.aspx?ID=4271&IDCAT=5397&IDSUBCAT=11179 A która była poprzednia, jeśli mogę zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 A która była poprzednia, jeśli mogę zapytać? Słusznie zauważyłeś moj błąd:) tamta była portugalska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Czyli która? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Kolega pojawił się na forum po histerii zwanej Nunes Correa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 'Busted!' Tak to jest Wojas. Nie chciałem "wywoływać jego imienia" wcześniej, żeby dyskusja nie skupiła się na marce, czy jakości. Odwiedziłem kilka sklepów w galerii handlowej i to były jedyne, które wyglądały znośnie. I na wyprzedaży za 150 zeta. Chciałem się jednak upewnić czy faktycznie są w miarę ok czy to tylko moja 'tęsknota' za monkami mnie ku nich pcha Ja do Wojasa mam awersję. Po miesiącu w kupionych tam trzewikach starła mi się podeszwa. Po dwóch rozkleila się podeszwa od wewnętrznej strony buta. Polecam zamszowe Monki z zalando Gordon&bros. Jeszcze spora rozmiarowka jest. Cena 349 zł. z rabatem za news letter 309 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Mam awersję do wszystkich polskich butów i już od lat ich nie kupuję Szukam jednak czegoś taniego, ale wyglądającego. Potrzebuję ich na imprezy taneczne. Muszą być wygodne i ciemne (najlepiej czarne lub granatowe). Zanim zejdzie podeszwa to zostaną wielokrotnie podeptane Zamówiłem też te Gordony. Rozmiarówka już przebrana, ale ktoś zwrócił nr 42. Zobaczę jakie będą dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Zamówiłem też te Gordony. Rozmiarówka już przebrana, ale ktoś zwrócił nr 42. Zobaczę jakie będą dla mnie... Ja noszę 43 zazwyczaj Gordony w tym rozmiarze dobrze leżą. Ostatnio mierzył em monki z berwicka i 42,5 pasuje mi jak ulał. Szkoda ze w gordonie nie mają polowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Kolega pojawił się na forum po histerii zwanej Nunes Correa:-) A to pamiętam. Był taki wynalazek. Nawet jeśli wtedy nie miałem konta, musiałem czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi