Ziółek1980 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Zastanawiałem się nad nimi przez chwilę, ale Indie jako miejsce produkcji mnie trochę odstraszyły:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Pewnie nie będzie to jakość Northampton. Mam Barker Luton, które zostały wyprodukowane w Indiach. Wyglądają lepiej niż cokolwiek innego w tej cenie, choć tu i ówdzie wkładka i język są o 1mm krzywo przycięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2014 Heathcliff - jeżeli pójdziesz po zakupie do szewca i podzelujesz zelówką topy to o podeszwę byłbym spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Mateusz- Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Panowie Szukam dla kolegi butów na studniówkę- najlepiej czarnych wiedenek w budżecie 200zł Da radę coś znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ligenz Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 @-Mateusz- ja na swoją studniówkę (rok temu) kupiłem angielki w Conhpolu. Chyba zapłaciłem mniej niż 200 zł (w promocji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Da radę coś znaleźć? Nie bardzo. Chyba, że http://www.zalando.pl/christian-pellet-harley-oksfordki-czarny-c2912a00a-q11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Temat klasycznych czarnych oksfordów za 200 zł powraca jak bumerang... cóż, może kiedyś ktoś takie wyprodukuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Teoretycznie są twory w rodzaju Samuel Windsor, ale trzeba wprost to stanowczo powiedzieć - nie jest to jakość, którą zwykliśmy tu rekomendować. Niemniej gdybym potrzebował buty na jedną jedyną okazję, i miał bezwzględne ograniczenie budżetowe.... Miałem jedne SW, przeżyły ok. roku średnio intensywnego używania, były dość wygodne, łatwe w pielęgnacji (polished), zbierały pochlebne opinie z wizualnego punktu widzenia (tak, również tutaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Mateusz- Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Dzięki za odpowiedź Czy wiecie coś na temat tej marki, co możecie powiedzieć to tych butach: http://www.zalando.pl/zign-oksfordki-czarny-zi112a0cd-q11.html ? Tak lepiej nie wklejaj takich zdjęć @Bartosz Ewentualnie w H&M można znaleźć, ale nie są skórzane, albo do Zary zajrzeć, bądź szukać na Allegro. Wiem, sam mam z Zary, ale wiem też że to rosyjska ruletka- raz będą, raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Szukam [...] najlepiej czarnych wiedenek w budżecie 200zł Nie bardzo. Chyba, że http://www.zalando.pl/christian-pellet-harley-oksfordki-czarny-c2912a00a-q11.html Te na zalando to nie wiedenki (ale i nie oksfordki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Marka Zign dorobiła się własnego tematu (czyli jednak był potrzebny ), wystarczy użyć wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Da się http://www.samuelwindsorshoes.co.uk/buy.cfm/classic-shoes/classic-oxford-shoe-black/57/yes/64638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Wysyłka do Polski, uwaga... 27 funtów. Już na dzień dobry mamy 140 zł, na buty zostaje 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Faktycznie, to spora suma, ale pewnie kilka osób chętnych do wspólnego zakupu by się znalazło. Buty są przyzwoitej jakości jak na tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Czy ja dobrze widzę, że jest jeszcze promocja w przypadku kupna dwóch par? Szybko by się znalazła grupa chętnych na buty. Nie mogę doczytać czy promocja na darmową wysyłkę powyżej 75funtów dotyczy też Polski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 W zasadzie to nie wiadomo czy dotyczy to wszystkich wysyłek. Przy próbie opłacenia zamówienia widnieje „Delivery: FREE”, natomiast pod adresem (w którym widnieje „Poland”) znajduje się dopisek „UK Mainland”... Mają pokręcony system Sam chciałem kupić zamszowe loafersy na rower bo szkoda mi niszczyć droższych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Podobnie jak Kyle, robię to z obrzydzeniem , ale jeśli na gwałt i budżet ograniczony, to 'na raz' chyba by dały radę: http://www.bata.pl/web/katalog/promocja-wyprzedaz-mezczyzni/104762-bata-polbuty-sznurowane-arlo Zastrzegam - na żywo nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 "Na raz" wolałbym 40 browarów Że niby mniejszy obciach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyygy1 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Panowie Szukam dla kolegi butów na studniówkę- najlepiej czarnych wiedenek w budżecie 200zł Da radę coś znaleźć? Jeśli masz możliwość to poszukaj w TK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Zarę zdecydowanie odradzam, na stopach personelu buty wyglądały strasznie. SW nie posiadam, ale przynajmniej dobrze udają buty; posłuchałbym kolegi Kyle i wziął pod uwagę tę markę jako opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Panowie Szukam dla kolegi butów na studniówkę- najlepiej czarnych wiedenek w budżecie 200zł Da radę coś znaleźć? Nie, żebym polecał. Umieszczam to informacyjnie: http://szewskapasja.com/pol_m_Obuwie-meskie_Polbuty-klasyczne-227.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Wie ktoś może jaki fit mają buty Samuela Windsora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Noszę 43 i ten rozmiar SW jest dla mnie ok (choć jakość średnia, but na początku ładny, po 3 miesiącach zaczął się rozpadać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 po 3 miesiącach zaczął się rozpadać Poszukującym butów za 200 złotych naprawdę polecam podstawy matematyki: buty za 200 zł wytrzymujące kilka miesięcy i buty za 800 zł wytrzymujące kilka lat - co się bardziej opłaca. Na argument "obecnie dysponuję kwotą 200 zł" odpowiem, że pewna sprawdzona sieciówka (chętnie udzielę informacji na priv) umożliwia płatność w trzech ratach po dopłacie 20 zł (a zwykle można znaleźć kod rabatowy za newsletter, także te 20 zł nie stanowi problemu). Ja kupiłbym buty SW tylko w sytuacji, gdybym miał je założyć na Sylwestra, studniówkę i herbatkę u cioci, a potem oddać do kontenera i wrócić do Converse'ów. Wtedy rzeczywiście nie opłaca się kupować droższych. Ale takie buty jak czarne oksfordy generalnie - jak wszyscy wiemy - warto mieć, stąd mój argument. Krzysiek, to oczywiście nie do Ciebie, wykorzystałem tylko Twoje słowa jako dowód wątpliwej trwałości tanich butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Krzysiek, to oczywiście nie do Ciebie, wykorzystałem tylko Twoje słowa jako dowód wątpliwej trwałości tanich butów. Napisałem to w celu pokazania że nie warto, chyba że jest dokładnie tak jak Ty napisałeś - byłyby to buty do założenia raz na kwartał. Wtedy daję im 2-3 lata życia. Ja kupiłem swoje na sprawdzenie, tylko w bardzo niskiej cenie, 17GBP z odbiorem osobistym (a mógłbym za to mieć jakąś fajną poszetkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi