lodzermensz Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 widzę, że jest promocja i za dwie pary butów wychodzi ok 230 Euro i przesyłka free. to chyba dobra cena .... ? jakbyś zamawiał 1 parę to daj znac, chetnie sie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 a może Bexley - > http://www.bexley.fr/Bexley/fr/p/chaussures_ville/paddingtonclassicgommecity/derbies?coloris=noir widzę, że jest promocja i za dwie pary butów wychodzi ok 230 Euro i przesyłka free. to chyba dobra cena .... ? jednak nie ma powyższych Bexleyów w moim rozmiarze, więc patrzę na te... Kowallo - masz świadomość, że ta 'promocja' jest 'permanentna'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallo Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 już mam podsumowując - już wiem, że 'promocja' jest permanentna i przesyłka poza Francję kosztuje... a coś o samych butach podpowiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Witam Panowie, Szukam brązowych oxfordów do 500-600zł. Problem polega na tym, że ze względu na anatomicznie nisko umiejscowione kostki, mniej więcej 90% butów jest dla mnie nie do przyjęcia ze względu na natychmiastowe zostawianie otarć na skórze. Stąd nie bardzo mogę coś zamówić ze sklepu internetowego (chyba, że od razu 5 par + odesłanie 4), a mieszkam w Krakowie. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Próbowałes wkladek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 Probowalem, ale zawsze jest ten moment krytyczny, przy ktorym moja stopa dosc znacznie wystaje ponad linie buta i czuje sie, jakbym chodzil na szczudlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Namówiłem znajomego na zamszowe double monki Crownhill. Nie jest butofilem, nie ma także odpowiedniego porównania, żeby silić się na ocenę jakości, ale bez wątpienia jest estetą i krótko mówiąc butami jest zachwycony. Będę miał okazję obejrzeć na żywo za 2-3 tygodnie.. Dwa dodatkowe zdjęcia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draqll Napisano 11 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2014 Nie wiem na ile to może podchodzić pod kategorię "trochę taniej", ale dzisiaj w warszawskim (DT Centrum) TK Maxxie widziałem buty z czarnego cordovanu (odpowiedni znaczek na podeszwie, a wątpię by akurat podeszwa była z cordovanu). Marka Alt Wien (http://www.alt-wien.com/), model Mozart, czarne derby brogues, rozmiar uk 8 (ja noszę uk9 i rzeczywiście były za ciasne). Cena 1.3 koła. Z wyglądu i dotyku skóra dość twarda, błyszcząca, niemniej każde zabrudzenie bardzo łatwo schodzi. Zdobienia i wykończenie popobieżnym przejrzeniu bez usterek, kopyto z wyglądu raczej krótkie i masywne. Podeszwa Goodyear welted. EDIT: Właśnie widzę, że info się już pojawiło w innych wątkach, więc nie będzie dla mnie problemem jak ten post zostanie wycięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Regain to dobra włoska marka,w tej cenie to na pewno bardzo dobra opcja http://www.yoox.com/it/44576061SW/item?dept=shoesmen#sts=sr_shoesmen80&cod10=44576061TW&sizeId= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Dziś, będąc w sklepie Bata, trafiłem na całkiem nie najbrzydsze buty z linii The Shoemaker. I tu pytanie - czy to obuwie typu GY? Bo tak wygląda, ale trudno mi uwierzyć, że w cenie 400 pln jest możliwy taki zakup. Czy macie Panowie wiedzę na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Nie jest to gyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 .... Bo tak wygląda, ale trudno mi uwierzyć, że w cenie 400 pln jest możliwy taki zakup. Czy macie Panowie wiedzę na ten temat.....? Sądzę że nie masz racji i taki zakup jest możliwy i do zrealizowania "od ręki", vide zalando i G&B Levet2318 za ok. 420zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Czy gyw to jest jakiś cholerny graal tego forum? Czy inne buty nie nadają się do noszenia/nie są warte kupna? Jeden z drugim jeszcze do niedawna pojęcia nie miał co to goodyear poza oponami, a na bosaka nie chodził! Wyluzujcie odrobinę. Mnie się po prostu takie buty bardziej podobają, niż klejonki z podeszwą z gumy. Poza tym z jakiegoś powodu uciekamy od tego, co nosiliśmy kiedyś i poszukujemy produktów wyższej jakości. Nie widzę tu jakiejś obsesji, tylko normalny element ewolucji związanej z poznawaniem obuwia, o którym wcześniej nie wiedziałem i z którym nie miałem do czynienia. Jak to mówią, lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 A o marce Bata wypowiadało się już kilku użytkowników tego forum i w większości (jeśli nie wszyscy) wypowiadali się krytycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Zdaję sobie sprawę z opinii użytkowników forum o tej marce. Po prostu zaskoczył mnie projekt przeszyć, który przypomina GW i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat na forum, bo reszta Internetu milczy. Liczyłem, że może Immune się odezwie, bo to encyklopedia w tym zakresie Sądzę, że możemy na tym zakończyć dalsze wałkowanie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Oprócz GYW i "klejonek" jak mówisz znamy kilka(naście) innych metod konstrukcji buta. No to oczywiste, że te dwie metody są najbardziej znane. Nie wszyscy spędzili całe życie na poszukiwaniu różnych metod konstrukcji obuwia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Czy gyw to jest jakiś cholerny graal tego forum? Czy inne buty nie nadają się do noszenia/nie są warte kupna? Jeden z drugim jeszcze do niedawna pojęcia nie miał co to goodyear poza oponami, a na bosaka nie chodził! Wyluzujcie odrobinę. Michał, nie spinaj się tak przecież powszechnie wiadomo że gralem jest meermin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Ostatnio natrafiłem na firmę Brooman. Miał ktoś z nimi doczynienia? http://brooman.pl/home/175-polbuty-meskie-brazowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Mam nadzieję, że nikt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 A o marce Bata wypowiadało się już kilku użytkowników tego forum i w większości (jeśli nie wszyscy) wypowiadali się krytycznie. To ja się dołączę do krytyki. Buty z Baty rozpadły mi się po 2 miesiącach. Po udanej reklamacji (w czasie której musiałem powoływać się na różne ustawy, biura konsumentów i opinie prawników z tychże biur, bo chciano mnie oszukać) dostałem nową parę, która też się rozpadła - dajcie spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaues Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Od wielu lat noszę lekkie, zamszowe buty od Baty. Nie mam żadnych zastrzeżeń. No, może poza tym, że się brudzą Kiedyś na przecenie kupiłem tam również niezłe brougsy firmy Kowalski (pełna skóra, jak mawiają). Nad podziw dzielnie się trzymają. Tak więc nie należy generalizować, chociaż sam niedługo zrobię to z ogromną przyjemnością, obsmarowując Wittchena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Zauważone w Meksyku 1000 Pesos - to ok 235 PLN Nie miałem czasu jednak sprawdzać ich jakości. Były to jednak najdroższe buty w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Żeby Polskich sklepach dawali takie fasony w takich cenach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 PrimaModa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Ciężko o ładną PrimaModę za 155zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi