Skocz do zawartości

Buty, trochę taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj sobie spokój, lepiej szukać okazji na ebay i allegro.

W sumie chcą za nie, z tego co pamiętam, około 350 zł, to rozsądniej będzie pewnie wybrać Bexleye - na allegro/ebay raczej wolałbym nie szukać z uwagi na problemy z ewentualnym zwrotem. 

Opublikowano

szukaj pod hasłami: boat shoes, deck shoes, timberland, sperry, sebago

xkoziol, dzięki za podpowiedź.

Dobrze kombinujesz z tym kolorem, bo akurat te czarne od Ryłki to jest jakiś dramat!

Serwacy, Twoim zdaniem, coś z nimi jeszcze (poza kolorem) nie tak?
Opublikowano

Serwacy, Twoim zdaniem, coś z nimi jeszcze (poza kolorem) nie tak?

Wyręczę trochę kolegę.

Obejrzyj dokładnie zdjęcia, które wyświetlą się po wpisaniu w Google słów kluczowych, które podał xkoziol. Następnie obejrzyj ponownie zdjęcia butów, do których link sam podałeś. Jeżeli nie widzisz różnicy - kup Ryłko, będą tańsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej.

Poszukuję (aktywnie) tańszej alternatywy dla Loake Fearnley czy też Grenson Stanley (full brouge w kolorze tan/cedar calf)- obydwie te pozycje można dostać już za ok 150 GBP + wysyłka- łącznie ponad 800zł. Jest szansa na coś rozsądnego (jakość adekwatna doceny) w granicach 500-600zł ?

Dzięki z góry za pomoc,

Tomek

Opublikowano

Hej.

Poszukuję (aktywnie) tańszej alternatywy dla Loake Fearnley czy też Grenson Stanley (full brouge w kolorze tan/cedar calf)- obydwie te pozycje można dostać już za ok 150 GBP + wysyłka- łącznie ponad 800zł. Jest szansa na coś rozsądnego (jakość adekwatna doceny) w granicach 500-600zł ?

Dzięki z góry za pomoc,

Tomek

http://storemoustache.com/

Opublikowano

Panowie muszę się pochwalić, właśnie otrzymałem chyba najpiękniejsze buty na świecie  :-D .
Siedzę i cieszę się jak dziecko na gwiazdkę.
Moje nowe piękne wiśniowe "cudeńka" :

thumb_9625236P1070625.JPG

thumb_6809837P1070630.JPG

thumb_5278323P1070635.JPG

A najlepsze jest to że gdy już myślałem że nic już mnie nie zaskoczy bo osiągnąłem szczyty radości to dogrzebałem się (w pudełku pod papierem w które buty były owinięte) małej niespodziewanej "niespodzianki", cały zestaw w pełnej krasie :

thumb_2521998P1070636.JPG

Opublikowano

Proszę o pomoc gdyż bez większych sukcesów poszukuję klasycznych czarnych oxfordów/wiedenki w cenie do 500zł, noski okrągłe nie czubate. Przykładowe poniżej. Może natknęliście się na taki sklep w Warszawie? Chętnie pojadę, przymierzę i kupię z miejsca. 

big_dsc_0180.jpg?lm=1373369748