Krzysiek_W Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 raczej nie będzie problemu z gwarancją wg doradców serwisowych, więc powinno być ok. ten model odbierałem z salonu tydzień temu, więc jeszcze jest gw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Krzysiu, dasz się karnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Żeby wątek kompletnie nie zboczył z toru, co myślicie o tym. Będzie kiedyś klasykiem, czy nigdy nie zaprzestaną produkcji i oko cieszyć będzie jeszcze latami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Żeby wątek kompletnie nie zboczył z toru, co myślicie o tym. Będzie kiedyś klasykiem, czy nigdy nie zaprzestaną produkcji i oko cieszyć będzie jeszcze latami? Moim zdaniem już jest klasykiem, wcale nie muszą zaprzestawać produkcji. Poza tym, moim zdaniem to jeden z nielicznych samochodów, który zyskuje w każdym nowym wcieleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Coś w tym jest. Ma zaszczytne miejsce w moim garażu marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Trochę szkoda, że nie oferuję do Defendera automatycznej skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 raczej nie będzie problemu z gwarancją wg doradców serwisowych, więc powinno być ok. ten model odbierałem z salonu tydzień temu, więc jeszcze jest gw Jesli jednak zrobisz virusa(zmiane mapy wtrysków) to uwazaj na przegladach, zdarza się ze pracownicy ASO potrafią wyczyscić nowa mape i wgrają Ci standartową. Były przypadki ze klient jeszcze raz jechał na "czipowanie" bo ASO usunęło mu program, mimo próśb zeby na to uważali. Warto z nowej "limuzyny" robić wyscigówkę? Zastanaowiłbym się nad kupnem drugiego auta typowego fancar'a na weekendy i do poszalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 Jak pozbieram kasę to doinwestuje w e11 na WRC, to będzie fun;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2015 W jakim celu te inne zmiany? Zwykle pada najsłabsze ogniwo. Zakładam, że Krzysiek nie po to chce 300 koni, żeby tym autem jeździć jakby nadal miało 200 i trochę. Skrzynia więc dostanie trochę więcej niż to, na co została obliczona, półosie też, podobnie jak wiele innych drobnych elementów po drodze. Zmiana mapy też często wymaga innego "oddychania", po obu stronach. 300h ma nieco mniej niż 200 koni, więc nie ma co się na niego oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2015 Jedzie do Latvali podglądać oryginał znają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Garaż na klasyczne auto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Straszna paskuda. Już gdy pokazywali go w Top Gear kilka lat temu, przed oczami miałem opasłych Amerykanów w polówkach i na skuterkach miejskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Nie mam pojęcia co to ale wygląda fajnie. W ogóle cały album z imprezy fenomenalny: http://autokult.pl/26302,chantilly-arts-elegance-2015-dzien-konkursowy-od-switu-do-zmierzchu-fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Genialny. I kolor śniący się po nocach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Dość przyziemne i możliwe do realizacji marzenie(zależy od wersji) Za 4 lata bedzie już można spotkać pierwsze sztuki na żółtych blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Hmmm... Dobre Sti22B chyba nie takie proste do realizacji. Wystarczyłby mi już sam Type-R Zawsze można sprobować zrobic replike na silniku EJ22 z Legacy, albo EJ25 z NewAge'ów - purystą nie jestem pod tym względem, a to jest fajne ze wiekszość rzeczy jest kompatybilna . W moim zasiegu jest raczej GT i na tym się skonczy lub dopiero zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Kierownice po lewej ma wiekszość "fajniejszych" wersji. Przekladka nie jest taka straszna chyba. Nie orietnowalem się az tak, bo nie szukam na razie JDMa, ale przekladka zaczyna sie od 2tys zł.Jesli w celu kolekcjonerskim to lepiej zostawić po lewej kiere, do cieplego garażu i pod kocyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2015 Miałeś na myśli "prawej", tak? Niestety "przekładka" nie wygląda tak kolorowo, znacznie łatwiej przełożyć miśka. Tak, lewa= prawa, w poscie powyżej. Nie interesowałem sie szczegółami przekładek, bo na poczatek bede szukał LHD GTeka, po 98r, ale to jeszcze za jakiś czas. Jesli mi sie spodoba, nie zniechęce sie, obróconymi panewkami, padniętą dwojką w skrzyni, regulacja luzów zaworowych(gdyby jednak był <98r) i innymi przypadlościami, to może bedzie coś lepszego - całe auto, lub mody tego GTka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Samochód był już wcześniej pokazywany ale dla mnie to jest absolutna rewolucja w motoryzacji, a marka Tesla wprowadza przełomowe rozwiązania. Ja się w nim zakochałem od pierwszej przejażdżki... Za tydzień premiera Modelu X A w pierwszym kwartale ma być prawdopodobnie prezentacja Modelu C, który ma być o wiele bardziej przystępnym autem cenowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Moj szef niedawno kupił najnowsza Tesle dwunapedowa i wziął mnie na przejażdżkę. Niesamowity samochód a insane i ludacris mode zrobiły na mnie wrażenie. Teraz szef planuje kupić wersje SUV dla żony na zimę wiec zakochał sie w marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Widziałem na żywo, ale nie pamiętam, który model (coś z segmentu D) - wrażenie robią wyświetlacze (nie ma zegarów) na desce i kolumnie oraz ... spora przestrzeń bagażowa pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syntetyk Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 A mi się marzy taki klasyk: Mercedes 560 SEC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Przez całą serię "Odwróconych" chodziła mi po głowie. Ślicznotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Przez całą serię "Odwróconych" chodziła mi po głowie. Ślicznotka. Oj tak. Samochód Blachy, a Blacha miał przyjaciela.... Skalpela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2015 No fakt Panie Skalpel E46 cabrio też pewnie kiedyś klasykiem się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi