Johnny Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Moim zdaniem najbezpieczniej będzie czyścić je pastą bezbarwną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 But bardzo ładny. Jestem ciekaw, jakie w utrzymaniu będą te jasne monki, przy pastowaniu będziesz musiał uważać, aby nie zabrudzić materiału. Dopiero teraz zorientowałem się, że chodzi o moje monki Mam do nich standardową pastę od herringa wraz z pudełkiem. I albo będę bardzo bardzo uważał przy pastowaniu, albo właśnie bezbarwną jak zasugerował Malcontent. Zobaczymy. Jak coś to napiszę o ich użytkowaniu gdzieś w temacie o butach Herring. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 G-K-M.. czy coś. Znalezione w TK Maxx, marka zupełnie nic mi nie mówiła i do tej pory pozostaje zagadką Buty szyte czy klejone? p.s. Przesłałem jeszcze prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekJB Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Panowie, potrzebuję porady. Kupiłem marynarkę w Suit Supply (rozmiar 50). Jakoś wykonania na wysokim poziomie, ale jestem średnio zadowolony z tego, jak na mnie leży: Przepraszam za jakość zdjęć (zwłaszcza kolor jest mocno przekłamany, w rzeczywistości marynarka jest ciemnoniebieska). Jak na moje mało wprawne oko to barki są trochę za szerokie i zbiera się nadmiar materiału na plecach. Mogę zamówić mniejszy rozmiar, ale obawiam się, że wtedy marynarka może być za ciasna w klatce. Próbować rozmiar mniejszą, iść z tym do krawca? A może w ogóle dać sobie spokój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Monki z tkmaxx niestety są tragicznie wykonane, tanio i niechlujnie, przypominają kolejne buty z sieciówek w nowym "monk" opakowaniu. Dobrze wyglądają tylko z daleka na zdjęciu, szkoda bo mogłyby to być ładne buty:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 @MaciekJB Rozmiar mniejsza będzie za mała, tą drogą nie idź. Przód leży fajnie, jak na RTW zastrzeżenia jedynie do umiejscowienia guzika (standardowy problem) i szerokości w barkach (wydaje mi się, że jest nieco za szeroka) Tył gorzej, nie wiem na ile zdjęcie oddaje sytuację, ale chyba nie obejdzie się bez ingerencji chirurgicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Ostatnio kupiłem wiosenny garnitur Sartelli 120, i ten sam problem z rozmieszczeniem guzików... W Twoim przypadku drobne poprawki wprawionego rzemieślnika powinny dać zadowalający efekt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Jeśli masz się w niej źle czuć, oddaj. Wg mnie (ale ja jestem mało wymagający) leży dobrze, jak na RTW. Ramiona być może nieco za szeroko, ale tego nie widać (tzn. nie załamuje się ani linia ramion, ani rąk), a zyskujesz sylwetkę V. Co kto lubi. Wg mnie problemem jest zbyt wysokie zapięcie, ale to taki model. Natomiast bez wątpienia rozmiar jest trafiony (widać po długości i szerokości marynarki), po prostu szyta na nieco inną sylwetkę. Pamiętaj, że nie będziesz wyglądał tak ślicznie, jak podretuszowani pic-modele na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Plecy trzeba poprawić, ale na szczęście nie tykając boków, więc to powinna być w miarę prosta operacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekJB Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Dzięki panowie! Marynarka pójdzie pod nóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Jedwabne węzełki, dwadzieścia par: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Gdzież to kupiłeś te kolorowe cudeńka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 http://www.ebay.pl/itm/271168075291?ssP ... 1497.l2649 Komplet (20 par) w przeliczeniu 40 zł, z przesyłką. W polskim internecie wołają tyle za dwie pary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 uprzejmie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Tu masz też ciekawe kolory http://www.ebay.pl/itm/300525394907?ssP ... 761wt_1037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 prosto z The Armoury kolor jest naprawdę oryginalny. Zupełnie inny niż wyroby skórzane w naszych sklepach. Edit: teraz zdjęcie powinno działać. dodany opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Nie wiem jak u was chłopaki, ale u mnie zdjęcie się nie pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 u mnie też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Już się pojawia:) Ciekawa torba, czy kolor jest taki jak na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 pewnie zależy od monitora, ale u mnie kolor wygląda dość poprawnie. tu jest tez link do tej torby http://www.thesimplyrefined.com/gift-gu ... r-hundred/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 na moim monitorze torba ze strony ma zdecydowanie inny odcień jest jaśniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Panowie... najlepiej udać się do sklepu z alkoholami i będziecie mieli właściwe porównanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 prosto z The ArmouryNadal mają ją w sprzedaży? Torba z tego co pamiętam, zniknęła z ich strony wiele miesięcy temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 na stronie nie mają. Ale jak do nich napisałem to najpierw powiedzieli, że mają tylko czarną, a potem się okazało, że brązowa cognac też się znalazła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi