The-Bigwig Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Heffner mi dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 @Misza ostatnio poprosilem swoja znajoma, ktora lubuje sie w roznego rodzaju robotkach recznych aby mi odtworzyla ta czapke: http://www.robotyreczne.com/116-neveren ... -blue.html (nie spodobalo mi sie ze w skladzie ma akryl, wiec poprosilem o taka sama tylko 100% welna, no i cena u znajomej duzo okazyjniejsza ). Jak bedzie skonczona postaram sie zaprezentowac co wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Też mi się ta czapka spodobała. Ale wybrałem inną właśnie ze względu na skład.Gratuluję znajomego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Heffner mi dał. Heffner i H&M ? Nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Heffner mi dał. Heffner i H&M ? Nie ma takiej opcji. H&M - "Heffner & Millions" Kozioł, ubiegłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Heffner mi dał. Zamierzasz ich używać zgodnie z przeznaczeniem, czy, co bardziej prawdopodobne, przekształcić je w Albert Slippers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 i do tego bonżurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Nowiuśkie koszuli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Przez ciekawość - ile szły do Pana bo sam czekam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Zamówienie złożyłem niecały tydzień przed świętami, na poczcie były w środę po Nowym Noku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Kot też jest nowym nabytkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Kot tylko sprawdza która mu bardziej pasuje do jego krawatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 +++++ musiał obwąchać nowość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Dokładnie tak.. mój także lubi mościć się na nowych nabytkach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Nowy szalik upolowany w TK Maxx wczoraj na wyprzedaży Bugatti - wg metki 90% wełna, 10% kaszmir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Przepraszam za jakość ale smartfon to nie EOS :/ Bawełniana chusteczka Casual z Poszetka.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Tropik na lato, zakupiony przez Studio Szarmant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 To fresco ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 To fresco ? Wiesz, to nie jest z probnika fresco/fresco2, moze wypowie sie specjalista Zaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Szalik lniany z domieszką bawełny. Pięknie się prezentuje. Kupiłem go w sieci mając niemalże pewność, że nie będzie tak dobrze wyglądał na żywo i go zwrócę. Jednak okazało się, że byłem w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Trochę za długi jak na mój gust, ale ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Wspomniana już wcześniej dwurzędówka z Suit Supply: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Pokaż "na człowieku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 David, ile czekałeś na przesyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 David, ile czekałeś na przesyłkę? 6 dni, zamówiłem 27 grudnia w południe a po 24 godzinach przesyłka już była w punkcie UPS 60km od mojego miejsca zamieszkania, jednak mieli problem z ustaleniem odbiorcy i paczka utknęła na weekend, dopiero po moim telefonie ,,uwolnili" paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi