Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę zobaczyć czym dysponują.

Jak mi wstawią i zaklepią zwykłe nity to będzie wyglądało...

Dołączona grafika

kiedyś do zegarmistrza zaniosłem zegarek do skrócenia bransolety, jak się do tego zabrał to musiałem mu zegarek wyrwać bo szybkę też by mi porysował.

Zresztą o niechlujnych zegarmistrzach kilka tematów było na forum zegarkiclub.pl

Jak będę miał chwilę czasu to mogę Ci jeszcze w tym tygodniu podesłać fotki jak się buty prezentują na żywo i ostatecznie ocenisz czy warto kupić ;)

Widziałem je osobiście w MD, byłem tam 2 tygodnie temu. Na prawdę ładnie się prezentują ale ta "patyna" wg. mnie im nie służy :D

A jak z rozmiarem? Czytałem opinie, że rozmiarówka CT jest trochę zawyżona.

Zamówiłem 43 i na mnie są idealne (długość stopy 28,3cm). Podobno te buty robi Loake i to zgadza się z ich tabelą podaną w temacie o rozmiarach obuwia skórzanego.

A jak z rozmiarem? Czytałem opinie, że rozmiarówka CT jest trochę zawyżona.

Zamówiłem 43 i na mnie są idealne (długość stopy 28,3cm). Podobno te buty robi Loake i to zgadza się z ich tabelą podaną w temacie o rozmiarach obuwia skórzanego.

Mi dzisiaj odpisali, że 42 to 28,5 cm - ale wcześniej pytali o model. Więc pewnie ich buty różnią się rozmiarówką.

Massimo Dutti, zakupione przed chwilą.

{...}

buty 159 zł z 399 zł

{...}

http://static.massimodutti.net/3/photos/2012/V/1/2/p/2200/122/713/2200122713_1_1_3.jpg?timestamp=1330961488676[/

Zamykając wątek, prezentuję zdj. na żywo z komentarzem dot. rozmiarówki: 43 są ok, także info, że numeracja zawyżona w przypadku tych butów nie sprawdziła się w moim przypadku.

post-2604-13658922571056_thumb.jpg

post-2604-13658922571435_thumb.jpg

post-2604-13658922571774_thumb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.