OnTheRun Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Skąd jedzie? Bardzo ładna. http://www.bpallen.com/ po linku też do tego doszedłem, ale chyba nie tędy droga... Zgadza się. Teczka kupiona została tutaj: http://www.tuscanyleather.it/en/briefca ... -p-20.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Już jedzie do mnie: Mam taką ale z czarną z białym stebnowaniem. Czarną z białą nicią mieli tylko w Kazarze. Niedawno zgubiłem dwie z czterech śrub mocującą rączkę. Nie wiem gdzie dostać zastępcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Zanieś do szewca. Może da radę Ci to przynitować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Do kaletnika prędzej. Ale kiedyś okulary naprawiałem u zegarmistrza, więc w sumie who cares. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Muszę zobaczyć czym dysponują. Jak mi wstawią i zaklepią zwykłe nity to będzie wyglądało... kiedyś do zegarmistrza zaniosłem zegarek do skrócenia bransolety, jak się do tego zabrał to musiałem mu zegarek wyrwać bo szybkę też by mi porysował. Zresztą o niechlujnych zegarmistrzach kilka tematów było na forum zegarkiclub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viggen Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Witam, moje 2 najnowsze zakupy: nowe okulary Marc O'Polo http://eyeglasses.go-optic.com/img/?p=0&i=1B174053%2Ejpg&x=1000&y=800 budzetowe spinki ($10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 CT shoes: A jak z rozmiarem? Czytałem opinie, że rozmiarówka CT jest trochę zawyżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 Jak będę miał chwilę czasu to mogę Ci jeszcze w tym tygodniu podesłać fotki jak się buty prezentują na żywo i ostatecznie ocenisz czy warto kupić Widziałem je osobiście w MD, byłem tam 2 tygodnie temu. Na prawdę ładnie się prezentują ale ta "patyna" wg. mnie im nie służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 25 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2012 A jak z rozmiarem? Czytałem opinie, że rozmiarówka CT jest trochę zawyżona. Zamówiłem 43 i na mnie są idealne (długość stopy 28,3cm). Podobno te buty robi Loake i to zgadza się z ich tabelą podaną w temacie o rozmiarach obuwia skórzanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Jak będę miał chwilę czasu to mogę Ci jeszcze w tym tygodniu podesłać fotki jak się buty prezentują na żywo i ostatecznie ocenisz czy warto kupić Pokaż zdjęcia na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 A jak z rozmiarem? Czytałem opinie, że rozmiarówka CT jest trochę zawyżona. Zamówiłem 43 i na mnie są idealne (długość stopy 28,3cm). Podobno te buty robi Loake i to zgadza się z ich tabelą podaną w temacie o rozmiarach obuwia skórzanego. Mi dzisiaj odpisali, że 42 to 28,5 cm - ale wcześniej pytali o model. Więc pewnie ich buty różnią się rozmiarówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Długość zależy od kopyta, w moich butach nie jest ono przesadnie smukłe więc może stąd ta różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Tak, to mniej więcej miałem na myśli : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Właśnie odebrałem nowe emlingi, zamszowe lotniki, czarne + krawaty jedwabne i bawełniany knit z wyprzedarzy w Vistuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Całkiem zgrabny "lotnik". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Massimo Dutti, zakupione przed chwilą. {...} buty 159 zł z 399 zł {...} http://static.massimodutti.net/3/photos/2012/V/1/2/p/2200/122/713/2200122713_1_1_3.jpg?timestamp=1330961488676[/ Zamykając wątek, prezentuję zdj. na żywo z komentarzem dot. rozmiarówki: 43 są ok, także info, że numeracja zawyżona w przypadku tych butów nie sprawdziła się w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Zgrabne. Żałuję, że się nie skusiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Zgrabne. Żałuję, że się nie skusiłem. Mr. - ciągle masz szansę - http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... 2Bzamszowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Musieli dołożyć rozmiary. Kilka dni temu sprawdzałem, to już nie było 42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Upolowane na ebay - burgundowe Loake Strand. Za 99 funtów - chyba dobra okazja... ___________ hrabja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Nowa polówka. 2 ply Kupiona w Ursusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 Zestaw mały patyniarz 2012. W tle eleganckie sztyblety prawie jak C&J, posłużą za obiekt doświadczalny http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=malypatyniarz2012.jpg&res=landing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Zestaw mały patyniarz 2012. W tle eleganckie sztyblety prawie jak C&J, posłużą za obiekt doświadczalny http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=malypatyniarz2012.jpg&res=landing Jaki kolor/ dodatkowy efekt chcesz uzyskać? Ja też się przymierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Gradient odcieni brązu , z zaznaczeniem przeszyć jeżeli się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi