Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz coś więcej o tym kwiatku, wygląda świetnie.

Kupiłem je trochę bez przekonania od anglika który zajmuje się sprowadzaniem i sprzedażą staroci. Wśród olbrzymiej ilości przedziwnych towarów znalazłem te dwie sztuki jak na zdjęciu poniżej, niestety nie mógł mi o nich za wiele powiedzieć oprócz tego że to były w zestawie z jakimś kompletem chińskiej zastawy stołowej z ceramiki. Czy to były jakieś ozdoby z imbryku? tego mogę się domyślać, ale jeśli nawet i ktoś to przerobił na pin'a to chwała mu za to :)

na firmowej wigilii widziałem sporo oczu wpatrzonych w butonierkę ;)

Świetne. Gratuluję zakupu. Wcześniej przeoczyłem, że są z porcelany.

Cena ok, a zatem udany zakup. Co do mnie, u lamberta mam raczej problem z wyborem w moim rozmiarze. Mam 176 wzrostu, ale muszę kupować na wzrost 166-170, a tych przy kołnierzyku 41 praktycznie nie ma. A jak są, to wyboru kształtów kołnierzyka czy w ogóle koloru jest "bierzesz pan, czy nie?", jak w kawale o Polmozbycie

Dobrze, jest czasami kupować świąteczne prezenty. Bo jak wiecie najlepsze prezenty kupuje się samemu. Byłem w TK Maxx z nadzieją, że coś kupię... a tam zabawki z rozwalonymi pudełkami, brudne, podobnie kosmetyki... jeden syf. Pojechałem na górę, a tam dresiarstwo rozszarpało co się dało. Pustki. I chyba żeby te pustki przykryć wywieszono klasyczne ubrania. Patrzę, widzę ładna kratka, mierzę, pasuje. Patrzę Daniel Hechter. Patrzę 180 zł. Kupuję.

Wywiesili klasyczne rzeczy, pewnie to jakaś ekstrawagancja. Może pijany kierownik sklepu? Piszę po to, że można tam w tej chwili tam zajrzeć.

edit: korekta

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

(Zdjęcia by DamianCe)

mój nowy, jeszcze przedświąteczny nabytek - portfel z żarłacza błękitnego, w środku skóra kozia, a wszystko by DamianCe.

Portfel mam już około półtora tygodnia i wykonany jest naprawdę rewelacyjnie. Zdjęcia (jak to zwykle bywa) nie oddają rzeczywistości - robione były przez na szybko jeszcze przed odebraniem przeze mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.