frankenstein Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 Napisz coś więcej o tym kwiatku, wygląda świetnie. Kupiłem je trochę bez przekonania od anglika który zajmuje się sprowadzaniem i sprzedażą staroci. Wśród olbrzymiej ilości przedziwnych towarów znalazłem te dwie sztuki jak na zdjęciu poniżej, niestety nie mógł mi o nich za wiele powiedzieć oprócz tego że to były w zestawie z jakimś kompletem chińskiej zastawy stołowej z ceramiki. Czy to były jakieś ozdoby z imbryku? tego mogę się domyślać, ale jeśli nawet i ktoś to przerobił na pin'a to chwała mu za to na firmowej wigilii widziałem sporo oczu wpatrzonych w butonierkę Świetne. Gratuluję zakupu. Wcześniej przeoczyłem, że są z porcelany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Mi się kojarzą z ozdobami na torty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Mi się kojarzą z ozdobami na torty Mnie również :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Mi się kojarzą z ozdobami na torty i mi wydały się znajome, ale nie mogłem skojarzyć skąd; teraz już wiem - moja mama coś takiego robiła na ciasta... a może ją poproszę - wystarczy dodać 'patyczek' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Koszula Lamberta - wyrwana na wyprzedaży za 110 zł Jakościowo naprawdę przyzwoita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2011 Ładna koszula, ładne paski, choć przyznam, że nie używam Lamberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Cena ok, a zatem udany zakup. Co do mnie, u lamberta mam raczej problem z wyborem w moim rozmiarze. Mam 176 wzrostu, ale muszę kupować na wzrost 166-170, a tych przy kołnierzyku 41 praktycznie nie ma. A jak są, to wyboru kształtów kołnierzyka czy w ogóle koloru jest "bierzesz pan, czy nie?", jak w kawale o Polmozbycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Już wiem, w czym pójdę na Sylwestra! Aldo, aldi czy coś takiego w ZT. Niezła polewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Już wiem, w czym pójdę na Sylwestra! Aldo, aldi czy coś takiego w ZT. Niezła polewka. I kto tu ściemniał, że skóry egzotyczne są trudno dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Dobry pomysł! Jednak dla uzyskania maksymalnego efektu (oczywiście dydaktycznego) proponuję na jedną nogę założyć ten z płaszczki (identycznej z naturalną) a na drugiej ten z krokodyla (identycznego z naturalnym) Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Już wiem, w czym pójdę na Sylwestra! Aldo, aldi czy coś takiego w ZT. Niezła polewka. Przecież polecają na karnawał, a jak karnawał to i bal przebierańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ryszard Duranc Takie sobie wymyslilem:) Bardzo udana produkcja jak dla mnie Tradycyjne juz podziekowania dla Bartka za asyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ha widziałem te buty w robocie i miałem podejrzenia, że to ktoś z "naszych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyakko Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 miło ze juz jestem wasz/nasz ) Szewc zrobil druga taka sama pare na wzor i stoi w zakladzie na stojaku. Pewnie do kupienia ale nie wiem jaki rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 A mi wiele radości sprawiła taka błahostka: Trochę głupio, że taka duża ilustracja dla zwykłego kalendarza, ale mniejszej, a odpowiedniej nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Może i błahostka, ale jak życie ułatwia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Bardzo ładny wzór woyakko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Pierwszy raz widzę buty od Duranca ze sztuperowaniem - wyglądają bardzo fajnie. Gratulacje. Ile się czeka w tej chwili na buty od p. Ryszarda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Raczej większość prezentowanych ma właśnie sztuper Niecały miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 Dobrze, jest czasami kupować świąteczne prezenty. Bo jak wiecie najlepsze prezenty kupuje się samemu. Byłem w TK Maxx z nadzieją, że coś kupię... a tam zabawki z rozwalonymi pudełkami, brudne, podobnie kosmetyki... jeden syf. Pojechałem na górę, a tam dresiarstwo rozszarpało co się dało. Pustki. I chyba żeby te pustki przykryć wywieszono klasyczne ubrania. Patrzę, widzę ładna kratka, mierzę, pasuje. Patrzę Daniel Hechter. Patrzę 180 zł. Kupuję. Wywiesili klasyczne rzeczy, pewnie to jakaś ekstrawagancja. Może pijany kierownik sklepu? Piszę po to, że można tam w tej chwili tam zajrzeć. edit: korekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Zafundowałem sobie na święta: Pozdrawiam, Dr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Super, aż mi się łezka w oku kręci jak widzę klocki Lego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 (Zdjęcia by DamianCe) mój nowy, jeszcze przedświąteczny nabytek - portfel z żarłacza błękitnego, w środku skóra kozia, a wszystko by DamianCe. Portfel mam już około półtora tygodnia i wykonany jest naprawdę rewelacyjnie. Zdjęcia (jak to zwykle bywa) nie oddają rzeczywistości - robione były przez na szybko jeszcze przed odebraniem przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Przed śmiercią był błękitny. Wykonywał też ktoś od Damiana czy Damian dostarczył skórę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi