constantin Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 dość podobną ma Hermes:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Damiance, świetna, to jest prawie dokładnie to czego szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Bardzo piękna. Jeżeli będzie na projektach forumowych to chętnie (a jak z możliwością paska na ramię, to właśnie rzucam pieniędzmi w monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 dość podobną ma Hermes:) Nie widzę podobieństw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Nie masz wyobrażani:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Trzy poszetki Emanuel Berg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Fajne, zwłaszcza pierwsza. Z drugą bym miał problemy, co ubrać, by była odpowiednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Przesyłka od Charles'a Tyrwhitta, przecenione na 99 funtów buty. (z tego co w internecie piszczy to podobnież bliźniaczy model z serią Loake 1880) Odrobinkę uciskają, mimo że to 7,5 w wersji wide. Jeszcze się zastanowię czy to "rozpracować", czy oddać w dobre ręce. Skarpetki też CT, te z kolei ciut za duże 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 pafcio0- jak się czujesz chodząc w takich skarpetkach? Ja bym się chyba nie przemógł. xkoziol- co Tobie się w nich podobało? Ja nic szczególnego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Musisz spojrzeć przez filtr X - ja już to widzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 pafcio0- jak się czujesz chodząc w takich skarpetkach? Po założeniu nawet brewka mi nie zadrżała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Czerwony knit + dwa fulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 W trosce o klasyczną męską elegancję! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 constatntin – przepiękne, nawet nie pomyślałem, że u Zaremby można takie kupić mnie dzisiaj wejście do tekamakasa zaowocowało takim zamszem z Włoch na koniec lata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 W trosce o klasyczną męską elegancję ! No piękne. Rozumiem, że do tego zaprezentujesz nam smoking, który był w komplecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 No piękne. Rozumiem, że do tego zaprezentujesz nam smoking, który był w komplecie? smoking owszem:) ale niestety nie "Zaremba":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Garza Grossa Mattone od Bartka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 @123 Swietny Kolor malinowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Bedzie Pan zadowolony, tylko nie pozaciągaj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 @123 Swietny Kolor malinowy? Myślę, że można podciągnąć pod malinowy Bedzie Pan zadowolony, tylko nie pozaciągaj go. Bartek odwalił kawał dobrej roboty, 100% satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Gdzie można kupic taki krawat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Na forum http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1514-bruni-krawaty-na-zamówienie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Gdzie można kupic taki krawat? U kolegi z forum- Bartka, http://bruni.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Ile kosztuje taki krawat z grenadyny u kolegi Bartka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Wczoraj przyszła do mnie oczekiwana paczka z poszetka.com. Mucha z grenadyny oraz poszetka. Krawaty z lumpa po złotówce Z świezych nabytków z tego tygodnia, są jeszcze boat shoes top sidery z tk maxxa, ale nie chcialo mi sie ich przynosic do zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi