NastyKanasta Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 @Misza - b. ładne. Uchylisz rąbka tajemnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 @Misza - b. ładne. Uchylisz rąbka tajemnicy? Są w zbiorczym zdjęciu na poprzedniej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 zdjęcie.JPG Dzisiaj dotarły do mnie Stormy (z Allegro). Chroniczny brak numeru 41 w Sperry (na Mysiej trwa wyprzedaż - najmniejszy rozmiar 42) skusił mnie na ten model i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Rozmiar idealny, skóra bardzo przyjemna, jakość wykończenia także. Wyprzedaż jak wyprzedaż. 350 zł to nie okazja, tylko tyle, ile te buty są naprawdę warte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 Sporo tego na pitti, więc postanowiłem sprawdzić jak się nadadza na upały które mamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przezdzwa Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 wolezozole skąd te ciekawe loafersy? pzdr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2013 https://www.scarosso.com/ Na razie nic nie jestem w stanie powiedzieć na temat jakości, bo czekam na przesyłkę. A firmy do tej pory nie znałem. Na forum oprocz tego ze jej nazwa jest wymieniona w markach Niemieckich to raczej tez nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Kot w butach. Ładny mainkun- kot, kocica? Ile waży. Na nosku jakieś odbarwienie... Moim zdaniem medalion trochę za duży. Mam równie duży w balmoralach Markowskiego i narzekam... Ważne jednak aby noszącemu się buty podobały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 ...i sznurówki obie na prawo. Ale to Ty decydujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Limited Edition 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Kurde, świetna torba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Czadowa ta torba do Syreny gdzie się dostaje talony na taką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Czadowa ta torba do Syreny gdzie się dostaje talony na taką? Pewnie na dawne kartki na mięso chodzą. Bo w końcu to skóra. Tylko ile tych kartek by trzeba przy takiej ilości skóry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Nieplanowana wizyta w centrum handlowym zakończyła się krótkimi odwiedzinami w P&C. Cena: 129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Zielona grenadyna od Poszetki.com i pierwsze zarobione na doradztwie akcesoria od Bytomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Zaskakująco ładna ta poszetka jak na Bytom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 @SecondhandDandy - zielono i czerwono Odważnie @goblinn, faktycznie biorąc pod uwagę pozostałe poszetki, ta jest jedną z bardziej interesujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 @goblinn: Biorąc pod uwagę fakt, że od około dwóch lat oferta Bytomia zmierza coraz bardziej ku nowoczesnej klasyce myślę, że takich ciekawych wzorów będzię pojawiać coraz więcej. W obecnej ofercie jest jeszcze bardzo ciekawa fioletowa poszetka we wzór paisley, który pokrywa całą jej powierzchnię. @paparazzo: Mam już sporo neutralnych baz, teraz staram się wprowadzać odrobinę bardziej odważnych kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 ?...pierwsze zarobione na doradztwie akcesoria od Bytomia Mam obie (prezentowaną oraz fioletową) poszetki z Bytomia i szczerze powiedziawszy są naprawdę ciekawe. Polecam usunąć metki.Jak sprawuje się krawat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Dlaczego? Koledzy poniżej uprzedzili mnie z uzasadnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Koledzy poniżej uprzedzili mnie z uzasadnieniem.Żaden z kolegów powyżej nie napisał dlaczego zaskakujące jest że Bytom wyprodukował ładną chusteczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Żaden z kolegów powyżej nie napisał dlaczego zaskakujące jest że Bytom wyprodukował ładną chusteczkę Po prostu myślałem, że mój post pojawi się bezpośrednio pod cytowanym, stąd określenie poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 @goblinn: Biorąc pod uwagę fakt, że od około dwóch lat oferta Bytomia zmierza coraz bardziej ku nowoczesnej klasyce myślę, że takich ciekawych wzorów będzię pojawiać coraz więcej. W obecnej ofercie jest jeszcze bardzo ciekawa fioletowa poszetka we wzór paisley, który pokrywa całą jej powierzchnię. @paparazzo: Mam już sporo neutralnych baz, teraz staram się wprowadzać odrobinę bardziej odważnych kolorów SH --> nie chcę się czepiać, ale jest coś takiego jak: "nowoczesna klasyka"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2013 Zamykam wątek -> zapraszam do właściwego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi