Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

attachicon.gifzdjęcie.JPG

Dzisiaj dotarły do mnie Stormy (z Allegro). Chroniczny brak numeru 41 w Sperry (na Mysiej trwa wyprzedaż - najmniejszy rozmiar 42) skusił mnie na ten model i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Rozmiar idealny, skóra bardzo przyjemna, jakość wykończenia także.

Wyprzedaż jak wyprzedaż. 350 zł to nie okazja, tylko tyle, ile te buty są naprawdę warte...

@goblinn: Biorąc pod uwagę fakt, że od około dwóch lat oferta Bytomia zmierza coraz bardziej ku nowoczesnej klasyce myślę, że takich ciekawych wzorów będzię pojawiać coraz więcej. W obecnej ofercie jest jeszcze bardzo ciekawa fioletowa poszetka we wzór paisley, który pokrywa całą jej powierzchnię. 

@paparazzo: Mam już sporo neutralnych baz, teraz staram się wprowadzać odrobinę bardziej odważnych kolorów :)

@goblinn: Biorąc pod uwagę fakt, że od około dwóch lat oferta Bytomia zmierza coraz bardziej ku nowoczesnej klasyce myślę, że takich ciekawych wzorów będzię pojawiać coraz więcej. W obecnej ofercie jest jeszcze bardzo ciekawa fioletowa poszetka we wzór paisley, który pokrywa całą jej powierzchnię. 

@paparazzo: Mam już sporo neutralnych baz, teraz staram się wprowadzać odrobinę bardziej odważnych kolorów :)

SH --> nie chcę się czepiać, ale jest coś takiego jak: "nowoczesna klasyka"? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.