mosze Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Historia reklamacji w Herring Shoes przeniesiona do nowego wątku: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1876-zakupy-online-reklamacje-obsługa-klienta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Dwie pary po 74, trzecia przeceniona na 54 (więcej informacji zamieszczono ostatnio tutaj) z uwagi na drobne pęknięcie. Dodatkowo letnie za 199: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Zauroczony popularnymi na Forum butami Yanko,postanowiłem szukać i kupić je taniej. W końcu się udało i znalazłem,piękne oxfordy w kolorze czekolady ciut ale tylko ciut za duże.To jest chyba jeszcze stara produkcja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawox_2 Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 bulyt50 Jeśli możesz zdradzić cenę to ile za nie zapłaciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 bulyt50 Jeśli możesz zdradzić cenę to ile za nie zapłaciłeś? Nie wiem za ile kolega kupił buty, ale zobacz za ile ktoś sprzedał znalezioną wazę, a więc "darmową" wazę: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,8650712,Zabytkowa_chinska_waza_sprzedana_za_43_mln_funtow.html Nawet jesli kolega kupił buty za 1zł, to nie jestem podekscytowany biorąc pod uwagę przebitkę z linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Oldskulowe kwadratowe kopyto - fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Zauroczony popularnymi na Forum butami Yanko,postanowiłem szukać i kupić je taniej. W końcu się udało i znalazłem,piękne oxfordy w kolorze czekolady ciut ale tylko ciut za duże.To jest chyba jeszcze stara produkcja. Bardzo ładny, żywy kolor. Szczerze gratuluję. U mnie dzisiaj forumowa mini dostawa: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Nie wiem za ile kolega kupił buty, ale zobacz za ile ktoś sprzedał znalezioną wazę, a więc "darmową" wazę: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,8650712,Zabytkowa_chinska_waza_sprzedana_za_43_mln_funtow.html Nawet jesli kolega kupił buty za 1zł, to nie jestem podekscytowany biorąc pod uwagę przebitkę z linka Janie, co to ma wspólnego z czymkolwiek? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Cieszę się że Wam się podoba mój nowy nabytek.Te buty są dużo młodsze od tej chińskiej wazy i były dużo tańsze,płaciłem 115 euro.Nie wiem tylko co to jest za skóra,wygląda jakby była lakierowana i szybko łapie rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Witam Panów po raz drugi. Parę dni temu kupiłem parę butów żeglarskich firmy Aigle w serwisie zalando. Ich temat był poruszany http://forum.butwbutonierce.pl/topic/49-buty-trochę-taniej/?p=98618. Poniżej parę zdjęć: Będę wdzięczny za krótki komentarz tych butów, a zwłaszcza dopasowania. Mam szeroką stopę, więc również problemy z dostaniem odpowiedniego obuwia, które nie jest za długie przy odpowiedniej szerokości. Trochę też jest tak z tymi tutaj: z przodu mam sporo luzu, jednak na szerokość są dobre. Rozmiar to 43. Co do samych butów: skóra jest miękka, wygląda dobrze i pięknie pachnie. Buty mają swój ciężar i są dobrze wykonane. Tak przynajmniej mi się wydaje. Mają dynamiczniejszy, bardziej zwężający się z przodu kształt, w porównaniu do np. butów żeglarskich z Timberlandu. Są też inaczej ukształtowane w środkowej częściWkładka niestety tylko do połowy buta (buty kosztują w regularnej sprzedaży 5 stów - nie wiem jak z Sebago i Sperry, czy też często omawianym Stormem - czy tam wkładka jest do końca buta?), co trochę smuci. Bardzo ładnie wygląda przeszycie z przodu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Stormy - wkładka do końca buta. Bardzo ładne buty. Niepokoi mnie stwierdzenie "mają swój ciężar". Tego typu buty powinny być lekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 No cóż, wychodzi na to, że trzeba w końcu te Stormy przetestować. Wszyscy zdawkowo polecają, nikt się chyba jeszcze nie chwalił (?). Co do ciężaru - lubię kiedy buty nie są za lekkie, tyle. A do lekkich na pewno nie należą. Moje poprzednie, szmaciane deck shoes z TK Maxxa były sporo lżejsze. W tych rzemyk biegnie dookoła (wokół nogi), więc można dobrze zawiązać, a boczne rzemyki nie żyją bocznym, niespiętym życiem, tylko też pracują. Rozumiem, że kolega ma Stormy: jak z jakością skóry i tym patentem rzemykowym (osobiście w tym wypadku chodzi mi o estetykę - rzemyk nie pełniący odpowiedniej roli, podzielony na dwa, po jakimś czasie wygląda inaczej w tych dwóch miejscach, nierównomiernie się zużywa, co piękne nie jest)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 "Będę wdzięczny za krótki komentarz tych butów, a zwłaszcza dopasowania. Mam szeroką stopę, więc również problemy z dostaniem odpowiedniego obuwia, które nie jest za długie przy odpowiedniej szerokości. Trochę też jest tak z tymi tutaj: z przodu mam sporo luzu, jednak na szerokość są dobre. Rozmiar to 43. Co do samych butów: skóra jest miękka, wygląda dobrze i pięknie pachnie. Buty mają swój ciężar i są dobrze wykonane. Tak przynajmniej mi się wydaje. Mają dynamiczniejszy, bardziej zwężający się z przodu kształt, w porównaniu do np. butów żeglarskich z Timberlandu. Są też inaczej ukształtowane w środkowej częściWkładka niestety tylko do połowy buta (buty kosztują w regularnej sprzedaży 5 stów - nie wiem jak z Sebago i Sperry, czy też często omawianym Stormem - czy tam wkładka jest do końca buta?), co trochę smuci. Bardzo ładnie wygląda przeszycie z przodu." Co do dopasowania to spodnie z 3 numery za długie. W top siderach też mam wkładkę do połowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Pytałem o buty, spodnie to insza inszość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Mam jedną parę Sperry i jedną Sebago, w obu wkładka jest do połowy buta. Te Aigle wyglądają bardzo dobrze. Cena jednak wydaje się być wysoka. Oni się raczej cenią. Przymierzam się właśnie do zakupu kaloszy Aigle w Decathlonie. Bardzo fajne, ale w sumie to tylko kalosze, a cena 419 zł - i jest to cena promocyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Mam 2 pary boat shoes - obie to Sperry Top-Siders. Kupione po ok. 300-350 zł (z Asosa). Wkładka w obu jest gdzieś tak do 2/3 buta. Ma takie charakterystyczne dziurkowania i "skrzydełka". Do par miałem w komplecie takie bardzo sztywne kartonowe formy - wypełniacze do przedniej części butów. Robią za swego rodzaju substytut prawideł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 W zalando są obecnie przecenione, więc możecie się sami przekonać (sam chcę się doopatrzyć o jeszcze jedną, może dwie pary): http://www.zalando.pl/obuwie-meskie/aigle/?_q=aigle&sc=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Dwa drobiazgi na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 15 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Dwa drobiazgi na lato Mam takie - polecam - dobra jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Church's Consul polished binder. Uploaded with ImageShack.us 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidA Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 No cóż, wychodzi na to, że trzeba w końcu te Stormy przetestować. Wszyscy zdawkowo polecają, nikt się chyba jeszcze nie chwalił (?). Dzisiaj dotarły do mnie Stormy (z Allegro). Chroniczny brak numeru 41 w Sperry (na Mysiej trwa wyprzedaż - najmniejszy rozmiar 42) skusił mnie na ten model i pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Rozmiar idealny, skóra bardzo przyjemna, jakość wykończenia także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Kolejne Sperry Top-Siders przeszły dzisiaj chrzest bojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Buty Sanders 8310T na kopycie Stet zakupione u forumowego kolegi TomekB którego pozdrawiam. Zdecydowanie moje pierwsze porządne buty, na razie dwukrotnie noszone, coraz lepiej się zachowują na nodze, tak nawiasem, ciężko mi już będzie patrzeć na słabe buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Budżetowe (bardzo) mocsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi