dsc Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Moze zorganizujemy zakup grupowy Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wydaje mi sie,ze Carmina bardzo ,,restrykcyjnkie" podchodzi do dystrybucji swoich butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wcale nie aż tak restrykcyjnie. Trzeba jedynie kogoś wysłać do Hiszpanii. Poza tym ja widzę w tych butach zbyt dużo bezpośrednich inspiracji JL. Tutaj bardzo ciekawe double monki RL: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wcale nie aż tak restrykcyjnie. Trzeba jedynie kogoś wysłać do Hiszpanii. Poza tym ja widzę w tych butach zbyt dużo bezpośrednich inspiracji JL. Nie trzeba nikogo wysyłać do Hiszpanii, skoro najlepiej zaopatrzony sklep ma Carmina w Paryżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Trzeba, bo mówimy o zakupach po okazyjnych cenach i ze zniżką przy większej ilości butów. Znasz w Paryżu kogoś kto da nam taką zniżkę? Jeżeli tak to rzeczywiście może to być Francja, nie Hiszpania. Poza tym zaopatrzenie sklepu to nic w porównaniu z zaopatrzeniem centralnego magazynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Zakup grupowy Carminy - jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Koledzy, zartowalem;) klopotem bedzie chyba zlapac jakikolwiek kontakt w Hiszpanii, bo oni nawet z angielskim to nie bardzo. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Koledzy, zartowalem;) klopotem bedzie chyba zlapac jakikolwiek kontakt w Hiszpanii, bo oni nawet z angielskim to nie bardzo.Bartek jak zwykle niedoceniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Panowie rozwazam zakup tych oto pieknosci na wiosne: Carmina double monk straps. Kopyto Simpson; sam bym chętnie kupił buty na tym kopycie. Szukam takich z cordowanu i w tym kolorze : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bartek jak zwykle niedoceniony Chciałem właśnie to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wcale nie aż tak restrykcyjnie. Trzeba jedynie kogoś wysłać do Hiszpanii. Poza tym ja widzę w tych butach zbyt dużo bezpośrednich inspiracji JL. Tutaj bardzo ciekawe double monki RL: Bardzo ciekawe, ale jak je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Jest jeszcze to, by AS: Tyle, ze znajac moje stopy, to mnie zarzna w tydzien:( Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 .. Tutaj bardzo ciekawe double monki RL: Tak, tak bardzo ciekawe. Rzekłbym nawet idealnie w moim typie Panowie, jeśli myśl o zakupie grupowym monków (może z cordovanu ), kiełkuje już w niejednej głowie. To pozwolę sobie przywołać adres, który podrzucił nieoceniony Bartek https://www.jloicorange.de/. Podejrzewam, że po niemiecku może być zdecydowanie prościej niż po hiszpańsku. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Jeżeli byłby modele z cordovanu w nie do końca zbójeckiej cenie to macie mają szablę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Jeśli już nie loafersy, to moją też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wcale nie aż tak restrykcyjnie. Trzeba jedynie kogoś wysłać do Hiszpanii. Poza tym ja widzę w tych butach zbyt dużo bezpośrednich inspiracji JL. Tutaj bardzo ciekawe double monki RL: Bardzo ciekawe, ale jak je dostać?Np. tu jest 8,5: http://www.ralphlauren.com/product/inde ... rce=Nextag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Wcale nie aż tak restrykcyjnie. Trzeba jedynie kogoś wysłać do Hiszpanii. Poza tym ja widzę w tych butach zbyt dużo bezpośrednich inspiracji JL. Tutaj bardzo ciekawe double monki RL: Bardzo ciekawe, ale jak je dostać?Np. tu jest 8,5Dzięki! Obejrzałem sobie kilka zdjęć tego modelu z innej perspektywy i stwierdzam, że jednak wolę, jak pasek/przyszwa jest zrobiona z tego samego kawałka skóry co wewnętrzna strona cholewki, a same paski są nieco szerzej rozstawione. Dlatego bardziej podobają mi się te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Trzeba, bo mówimy o zakupach po okazyjnych cenach i ze zniżką przy większej ilości butów. Znasz w Paryżu kogoś kto da nam taką zniżkę? Jeżeli tak to rzeczywiście może to być Francja, nie Hiszpania. Poza tym zaopatrzenie sklepu to nic w porównaniu z zaopatrzeniem centralnego magazynu. OK, teraz rozumiem. Nie pytałem sprzedawcy w paryskim sklepie o zakupy grupowe, ale na pewno może on się o to dowiedzieć. Mówi płynnie po angielsku i jest Hiszpanem, z czego wnioskuję, że jest zaufanym człowiekiem przysłanym do Paryża prosto z centrali. Zapewne więc jest dobrze zorientowany również w mniej typowych (półhurtowych) zamówieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 W takim razie można się spróbować dowiedzieć czegoś więcej. Ja z kolei spróbuję zasięgnąć języka swoimi kanałami u Carminy i jeszcze drugiej hiszpańskiej firmy, która robi ładne buckle shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Ja z kolei spróbuję zasięgnąć języka swoimi kanałami u CarminyA nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Ja nie chcialem Bartka meczyc, szczegolnie przed swietami;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 piękne modele ma ta Carmina... Jeśli byłaby szansa na fajne ceny i wzięcie udziału w zakupie to już czuję gorączkę pożądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Właśnie na stronie Da Vinci znalazłem brązowe i czarne monki, za jedyne 1kzł: http://www.e-davinci.pl/products/45?perpage=1&page=13 Rozmiary od 41 do 45. Jak się Panom podobają? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Już kiedyś o nich rozprawialiśmy na forum. Bardzo ładne stylistycznie buty i szczerze mówiąc myślę, że nomen omen warte tego tysiąca złotych - zwłaszcza przy obecnym kursie walut obcych. Aha, proszę uważać bo to są buty niezwykle twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 W DaVinci mają też wspaniałe Magnanni z shell cordovanu, niestety 2,5k PLN trudno uznać za cenę okazyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 W DaVinci mają też wspaniałe Magnanni z shell cordovanu, niestety 2,5k PLN trudno uznać za cenę okazyjną.Specjalnie na święta dla bespokowców i prawdę mówiąc dla wszystkich pozostałych oddają je za dwa koła obecnie Nie wiem czy to już okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi