Joanna Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 niedostepne damskie via internet póki co chciałabym zauważyć , że na stronie Carminy zaczyna się coś dziać jeżeli chodzi o ich damskie buty... hura! zresztą dla chcącego nic trudnego...jestem przykładem na to , że jeżeli się chce to nic nie stoi na przeszkodzie w zakupie ich damskich butów przez internet trafiłam na przemiłą Panią , która udzieliła mi mailowo wszystkich informacji i pomogła w finalizacji zakupu ...teraz pozostaje mi czekać na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jak dojdą pochal się nimi tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jak dojdą pochal się nimi tutaj Pochwalę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Który model wybrałaś? Jaki jest koszt przesyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Który model wybrałaś? Jaki jest koszt przesyłki? http://www.carminashoemaker.com/woman/collection/lluch60/model/1367b_detail.html Koszt przesyłki 25 Euro. a kolejne będą takie: http://www.carminashoemaker.com/woman/collection/lluch70/model/1515_detail.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Osobiście mam mieszane uczucia - mi się takie buty kojarzą ze stylem retro (film z akcją dziejącą się w latach czterdziestych). Buty dla kobiet robi Manolo Blahnik: http://www.etoya.ru/files/images/pub/part_2/41610/src/55.jpg?700_700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Osobiście mam mieszane uczucia - mi się takie buty kojarzą ze stylem retro (film z akcją dziejącą się w latach czterdziestych). Buty dla kobiet robi Manolo Blahnik: http://www.etoya.ru/files/images/pub/part_2/41610/src/55.jpg?700_700 Bardzo trafne skojarzenie...styl retro bardzo mi odpowiada i dlatego zdecydowałam się na takie buty a nie inne. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jeśli w moim otoczeniu spotkam kobietę, która lubi styl retro i się w tym stylu nosi, to od razu jadę po pierścionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Justin "Carmina for Ladies" : http://www.theshoesnobblog.com/2014/05/carmina-for-the-ladies.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 W trosce o moje zdrowie psychiczne oraz o finanse lepiej bedzie jezeli nigdy nie bede miala okazji trafic w takie miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Buty z czekolady, w kawiarni na ostatnim piętrze wspomnianego w przewodniku miejskim (Mediolan) domu towarowego la Rinascente. Skala 1:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 biorę wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoru5 Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2014 hihi śliczne buciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Wyglądają jakby zjadły je olbrzymie, zmutowane korniki :/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 myślę, że na nodze wyglądaja interesująco. Bardziej niepokoi mnie ta plastikowa skóra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Czy ja wiem, takie jakieś skojarzenie do crocks'ów. Ze zdjęcia wynika, że skóra jest raczej grubsza, ale "klauzula sumienia" mówi mi "nie idź tą drogą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 mi zdjęcie mówi, że skóra jest pokryta PU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Takie wiatrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 W sensie ostrzelane z wiatrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokarda Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Gdyby rzeczywiście były ostrzelane z wiatrówki, to by nie miały podeszwy - a przynajmniej takie obawy budzi we mnie zdjęcie. Tego rodzaju (klejone?) podeszwy + błyszcząca skóra prawie zawsze powodują, że oczyma wyobraźni widzę zdarte noski i rychłe problemy z rozklejaniem się całości - i dość konsekwentnie rezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Tutaj nic się nie rozklei - wszystkie łączenia spawane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokarda Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 O, to ładne! No i obuwie, choć nie jest ze skóry ani płócienne, to z tych "oddychających" Ma jeszcze jedną zaletę - pokazuje, że buty na obcasach to szalenie wygodne i neutralne zdrowotnie obuwie. Nie, żebym nigdy nie ubierała butów na obcasach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Nie pomyślałem o oddychalności, a jest na "wysokim" poziomie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi