eye_lip Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 Zdecydowanie, bo za połowę tej kwoty można można mieć pięknie robioną szytą ręcznie torbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 Ta aktówka i inne torby tam są akurat szyta ręcznie. Ale zgadzam się, tak jak mówiłem, szykowne, ale drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2022 Produkty szyte ręcznie to produkty szyte ręcznie ("saddle stitch"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 3 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2022 A te szwedzkie torby nie wyglądają na szyte ręcznie? Nie znam się, dlatego pytam. Kiedyś słyszałem o tej marce, jako premium premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2022 Nie. I nie jest to premium, szczególnie w kontekście ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 4 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2022 Wydaje mi się, że to jest robione ręcznie. Kiedyś kupowałem od nich siodła i pamiętam, że opowiadali mi o tych torbach. Podobno szyje się taką torbę tydzień (ponieważ to jest Szwecja, na pewno wliczają liczne przerwy na kawę). No, ale jak pisałem. Nie znam się. A jeśli chciałbym premium premium bez ograniczenia budżetowego. Czy mógłbyś mi coś polecić? Chodzi mi o taką właśnie elegancką aktówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2022 4 minuty temu, DrLecter napisał: jeśli chciałbym premium premium bez ograniczenia budżetowego. Czy mógłbyś mi coś polecić? Chodzi mi o taką właśnie elegancką aktówkę. Pozwolę sobie: https://swaine.london/collections/document-cases Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrLecter Napisano 4 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2022 Te torby od Swaine wyglądają ładnie, niestety nie jest to mój styl. Jak na mój gust nieco za bardzo się wyróżniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2022 Tu masz minimalistyczne: https://www.htleather.co.uk/products/briefcases Jak pisze Filip, najlepiej zamówić; masz do wyboru 2-3 forumowych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 5 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2022 https://www.berluti.com/en-pl/bags/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 12 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2022 Jak wozicie garnitury, latając samolotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2022 20 minut temu, Stormont napisał: Jak wozicie garnitury, latając samolotem? Zakładam na siebie i po prostu lecę ubrany w garnitur. Jeżeli lecę na dłużej i potrzebuję drugiego, wtedy jako bagaż podręczny biorę pokrowiec na garnitur. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Składam garnitur możliwie najstaranniej i pakuję do walizki, a na miejscu w hotelu daję do odpracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Składam do walizki. Ważne, żeby włożyć jedno ramię marynarki w drugie i czymś wypełnić. Spodnie jak to spodnie - nogawki kładę na dno, potem przekladam innymi rzeczami i górę kładę pod samo zamknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Mam taki patent w walizce: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 17 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Zakładam na siebie i po prostu lecę ubrany w garnitur. Jeżeli lecę na dłużej i potrzebuję drugiego, wtedy jako bagaż podręczny biorę pokrowiec na garnitur. Taki zwykły-zwykły, czy masz jakiś fancy? Wpuszczą mnie z wieszakiem z haczykiem na pokład samolotu? 20 minut temu, lubo69 napisał: Mam taki patent w walizce: Może to jest opcja do przemyślenia, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 27 minut temu, Stormont napisał: Taki zwykły-zwykły, czy masz jakiś fancy? Wpuszczą mnie z wieszakiem z haczykiem na pokład samolotu? Zwykły pokrowiec, wpuszczą. Dodatkowo możesz jeszcze na ogół wziąć plecak/teczkę z laptoptem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Godzinę temu, Stormont napisał: Taki zwykły-zwykły, czy masz jakiś fancy? Wpuszczą mnie z wieszakiem z haczykiem na pokład samolotu? Ja mam taki fancy 😉 ale wchodzi tam wszystko włącznie z parą butów. Oficjalnie robi za podręczny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Ok, dzięki To chyba na pierwszy raz polecę ze zwykłym pokrowcem. W sensie na pierwszy raz z garniturem w podręcznym, bo latać mi się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Ja pakuję garnitur do dużej walizki, która idzie do luku. Bagaż prześwietlają tylko pod kątem narkotyków i materiałów wybuchowych. Bagaż kabinowy nie może zawierać dodatkowo ostrych narzędzi, do których haczyk od wieszaka raczej nie należy, ale można zawsze użyć wieszaka z plastikowym haczykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 52 minuty temu, pablocito napisał: Ja pakuję garnitur do dużej walizki, która idzie do luku. No ale nie na dzień czy dwa, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 To zależy ile par butów zabieram. Nie latałem nigdy na dzień, dwa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 W dniu 13.07.2022 o 22:24, Stormont napisał: Ok, dzięki To chyba na pierwszy raz polecę ze zwykłym pokrowcem. W sensie na pierwszy raz z garniturem w podręcznym, bo latać mi się zdarzyło Zrobiłem sobie prezent i kupiłem ten hold-all połączony z pokrowcem na garnitur z ostatniego bonda. Całkiem fajny, gdyby kosztował dwa razy mniej byłby jeszcze fajniejszy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 Godzinę temu, Stormont napisał: Zrobiłem sobie prezent i kupiłem ten hold-all połączony z pokrowcem na garnitur z ostatniego bonda. Całkiem fajny, gdyby kosztował dwa razy mniej byłby jeszcze fajniejszy! Pokaż linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 26 minut temu, jaskokoz napisał: Pokaż linka. Pewnie chodzi o ten https://www.bennettwinch.com/products/the-sc-holdall-olive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi