spiryt Napisano 1 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 W dniu 30.08.2019 o 23:54, Dar napisał: Padło jednak na Enrile. Zaproponowano zamieszczenie inicjałów. Jako przykład, przesłał zdjęcie. Czy warto w to wchodzić? Dar jak zakupisz to się pochwal zdjęciami, też się przymierzam do tej torby. Mam trochę wątpliwości co sposobu zamykania, i czy ono będzie użytkowe" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 1 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 9 godzin temu, spiryt napisał: Dar jak zakupisz to się pochwal zdjęciami, też się przymierzam do tej torby. Mam trochę wątpliwości co sposobu zamykania, i czy ono będzie użytkowe" Coś w tym jest. W zasadzie jest to jedyna rzecz, która budzi i moje wątpliwości. Mam nadzieję, że nie będzie to szczególnie uciążliwe. Dodam, że ekipa Enrile była na urlopie. Dopiero teraz ruszają z zamówieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 16 minut temu, Dar napisał: Coś w tym jest. W zasadzie jest to jedyna rzecz, która budzi i moje wątpliwości. Mam nadzieję, że nie będzie to szczególnie uciążliwe. Dodam, że ekipa Enrile była na urlopie. Dopiero teraz ruszają z zamówieniami. to ewentualnie "przyjdę na gotowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Czy warto zainteresować się torbą codzienną 15" od Milera? Aktualnie w preorderze oraz dodając rabat forumowy -10%, wychodzi cena ~500zł. W podobnej kwocie można kupić torbę od Soliera. Zastosowanie to codzienne wyjście do pracy (praca biurowa), bez laptopa za to z jedzeniem, notatkami, teczkami (artykuły biurowe). Jeżeli mógłbym dopłacić to czy zgodnie z sentencją "Dołóż do Yanko" można tutaj mówić "Dołóż do Sartolane" (nie nowa torba, tylko z programu odkupu toreb)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Z tego co kiedyś czytałem tu na forum Miler swoje torby szyje właśnie w Solierze. Czy tak jest nie mam pojęcia. Można poszukać na forum. Co do samych toreb od Milera to mam jedna brązowa od chyba 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Na skórze 0 pęknięć i uszkodzeń a używam 6 razy w tygodniu. W obniżonej cenie za cirka 500 zł wydaje mi się ze się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Dzięki za opinie. Czy ktoś jeszcze mógłby się podzielić opinią lub doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 @Cineos w tej cenie jest jak najbardziej ok, mam dwa lata i wciąż wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 W dniu 6.09.2019 o 19:28, Cineos napisał: dodając rabat forumowy -10%, To rabat po który trzeba się zgłosić osobiście, czy jest ogólnie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2019 Tadam: W końcu dojechała. Jest duża, ładnie pachnie, skóra jest sztywna. Pomimo tego, że biegałam z metrówką i niemal codziennie oglądałem zdjęcia. Torba mnie zszokowała rozmiarem i wyglądem. W pierwszej chwili nie wiedziałem nawet czy to była dobra decyzja. Dzisiaj była po raz pierwszy w pracy. Bez zarzutów. Jest naprawdę ładna. Jeżeli chodzi o funkcjonalność zapięcia, to w chwili obecnej pasek jest sztywny. Więc to się tam musi pewnie wyrobić. W takim sposobie zapinania nie widzę problemu. Choć gdyby ktoś miał na szybko znaleźć bilet lub portfel w zatłoczonym tramwaju/metrze, to mogłoby to sprawić drobny kłopot. Edycja: Rozumiem, że na razie nie ma sensu zawracania sobie głowy jakimiś środkami do skór, celem naniesienie powłoki ochronnej, itp.? 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2019 W dniu 12.09.2019 o 22:28, Dar napisał: Tadam: W końcu dojechała. Jest duża, ładnie pachnie, skóra jest sztywna. Pomimo tego, że biegałam z metrówką i niemal codziennie oglądałem zdjęcia. Torba mnie zszokowała rozmiarem i wyglądem. W pierwszej chwili nie wiedziałem nawet czy to była dobra decyzja. Dzisiaj była po raz pierwszy w pracy. Bez zarzutów. Jest naprawdę ładna. Jeżeli chodzi o funkcjonalność zapięcia, to w chwili obecnej pasek jest sztywny. Więc to się tam musi pewnie wyrobić. W takim sposobie zapinania nie widzę problemu. Choć gdyby ktoś miał na szybko znaleźć bilet lub portfel w zatłoczonym tramwaju/metrze, to mogłoby to sprawić drobny kłopot. Dar to model większy czy mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 14 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2019 Mniejszy. Pomyśleć, że zastanawiałem się nad większym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 14 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2019 JA się do większej przymierzam, jako weekend -siłownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mily Napisano 19 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2019 Cześć, od dłuższego czasu rozglądam się za teczką/aktówką do pracy. Wpadła mi w oko aktówka z Barelly Bags w kolorze Ciemny Camel https://www.barelly-bags.pl/island/46/. Co myślicie o jakości skóry (różne opinie padały na forum) i fasonie? Będzie to moja pierwsza skórzana torba, więc moje doświadczenie jest zerowe i bazuje wyłącznie na opiniach. Jeśli chodzi o cenę, to myślę, że na ten moment to mój max. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomdab84 Napisano 14 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2019 Drodzy koledzy, czy ktoś już zdecydował się na zakup torby Herring Bovey? Cena jest bardzo przystępna, chciałbym przed zakupem dowiedzieć się forumowicze o tej torbie myślą. Czy w tej ceenie można znaleźć coś zliżonego. Zdjęć dostępnych zbyt wielu nie ma póki co, prócz tych na stronie producenta. Dla mnie przydałoby się kilka zdjęć forumowych właśnie, lub też opinie Wasze. https://www.herringshoes.co.uk/herring/bovey/brandy-calf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enygma Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Czy ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się o skórze groszkowanej Adria? Jak z jakością, jak się starzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Czy ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się o skórze groszkowanej Adria? Jak z jakością, jak się starzeje?Jeśli to ma związek z tematem wątku to może warto zalinkować produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enygma Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 51 minut temu, eye_lip napisał: 5 godzin temu, Enygma napisał: Czy ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się o skórze groszkowanej Adria? Jak z jakością, jak się starzeje? Jeśli to ma związek z tematem wątku to może warto zalinkować produkt. https://torebki-sklep.pl/dua-meska-skorzana-torba-na-laptopa-czarna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 To jest wykończenie powierzchniowe więc nie będzie się "starzeć". W dotyku plastikowe. Na takie produkty jak torba na laptopa to ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enygma Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Bardziej myślałem o niej jako torbie codziennej, przez raczej mocno ograniczony budżet, jednak tak czy tak, dziękuję za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 57 minut temu, Enygma napisał: przez raczej mocno ograniczony budżet Załóż Zalando Lounge i rozkmiń temat, tam znajdziesz coś fajnego za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enygma Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 58 minut temu, MH_fan napisał: Załóż Zalando Lounge i rozkmiń temat, tam znajdziesz coś fajnego za rozsądne pieniądze. Totalnie nie mam pojęcia jakie marki brać pod uwagę. Mógłbyś lekko naprowadzić na co polować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Suitsupply ma dobre torby - pod względem wykończenia wnętrza. Może przywiązuję się do tego za bardzo, ale uważam, że dobrze zaprojektowane wnętrze, z dobrej jakości podszewką w środku, bawełnianą, a nie poliestrową, plus funkcjonalne kieszenie, znaczy równie dużo co dobra skóra na zewnątrz. Miłośnicy Barona mogą się zżymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 32 minuty temu, Enygma napisał: Totalnie nie mam pojęcia jakie marki brać pod uwagę. Mógłbyś lekko naprowadzić na co polować? Fossil, Royal Republiq, Still Nordic, poza ty sporo marek modowych typu Marc O'Polo czy Joop. Generalnie podejrzewam, że większość toreb, których cena regularna wynosiła 800 zł i więcej może być sensowna (a będą kosztować 270-550 zł w cenie Lounge, zależnie od marki, lini i modelu). Próbuj, zwracaj, ja zostawiłem dopiero 4tą torbę u nich zamówioną, ale wtedy byłem pewny, że to ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomdab84 Napisano 16 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2019 W dniu 14.10.2019 o 17:32, Tomdab84 napisał: Drodzy koledzy, czy ktoś już zdecydował się na zakup torby Herring Bovey? Cena jest bardzo przystępna, chciałbym przed zakupem dowiedzieć się forumowicze o tej torbie myślą. Czy w tej ceenie można znaleźć coś zliżonego. Zdjęć dostępnych zbyt wielu nie ma póki co, prócz tych na stronie producenta. Dla mnie przydałoby się kilka zdjęć forumowych właśnie, lub też opinie Wasze. https://www.herringshoes.co.uk/herring/bovey/brandy-calf Koledzy, ktokolwiek coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Design przyjemny, skóra wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi