Cmon Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 A coś nie robionego na zamówienie? Bo budżet mam ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 http://shopmiler.com/pl/torby/torba-codzienna-brazowa O to chodziło zixartowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Macie jakieś zdjęcie stylizacji z krwistoczerwoną teczką? Oczywiście męskiej stylizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2016 Panowie kojarzy ktoś z was torbę w stylu takim : Ale o wymiarach dających włożyć w nią bez problemu laptopa 17'? Narazie mam tylko coś takiego, ale nie koniecznie chciałbym by wiadomo było, że to torba na laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R@fał Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Wszystko zależy od tego do czego ty takiej torby potrzebujesz. Jeśli Ci chodzi o noszeniu portfela, kluczyków i telefonu to wystarcza mała męska torba. Ale jeśli tam muszą jeszcze mieścić się jakieś papiery lub laptop, no to już teczka. Moim zdaniem elegancka i ergonomiczna torba to przedewszystkim wykonana z dobrej jakości skóry. Jest droższa ale będzie o wiele dłużej służyć a do tego bardzo elegancko wyglądać. Ja mam teczkę od marki Baron, jestem bardzo zadowolony, mjest wytrzymała i mimo tego że już chwile ją mam, nadal wygląda jak nowa, chociaż nie moge powiedzieć że ją oszczędzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 8 minut temu, R@fał napisał: mała męska torebka No nie wiem... nie szedłbym tą drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 31 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Generalnie, poszukuje do laptopa 17' Wspominałem o tym. Bo zwykłem nosić w plecaku 15'. Ale trochę się to gryzie. Nie mniej sam mam torbę 6bag jak dobrze pamiętam i pewnie będą ją sprzedawać. 17 Cali nie pomieści, a jedyne co znalazłem to ta torba HP do takich gabarytów. Wychodzi, że nikt nie szyje na większe sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Dnia 28.07.2016 o 13:02, musa19 napisał: No nie wiem... nie szedłbym tą drogą. myślę, że koledze raczej chodziło o listonoszkę. Więc czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atver Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Mam pytanie trochę podobne do Łukasza N. powyżej - jaka torba typu listonoszka jest Waszym zdaniem godna polecenia? Poszukiwane cechy: zastosowanie do stylu casual i nadająca się do smart casual, pasek przez ramię, duża pojemność, ale poniżej gabarytów duffel baga np. baronowego. Jak na razie zastanawiam się nad: Grand Brown New Premium oraz Dark Premium wykończonym w kolorze ciemny burgund z tego modelu. Jednocześnie, wcześniej w tym wątku były narzekania na jakość Barelly Bags. Najchętniej dopłaciłbym do jakiegoś Barona na promocji -30%, ale nie mają torby tego typu. Wszelkie sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Barelly Bags zmienili skóry na których pracują (przynajmniej tak wynika z ich opisu) więc może i jakość się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2016 Jako, że to mój pierwszy post na forum to witajcie! Od pewnego czasu szukam teczki/aktówki - po przejrzeniu dużej liczby modeli najbardziej spodobał mi się ten model z slowbag (klik). Jedna rzecz mi się nie za bardzo podoba - to tłoczone logo na ścianie aktówki pod klapą. Tutaj pojawia się moje pytanie do posiadaczy aktówek tego producenta - czy jest to mocno widoczne, jak Wy to postrzegacie i czy może ktoś kontaktował się ze sklepem w celu wyprodukowania sztuki bez tego loga? Ewentualnie czy znacie podobne modele innych sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Ja zamawiając pół roku temu dostałem bez tłoczenia. Mimo, że nic nie pisałem. Ale pamiętaj, że jeśli zamówisz bez tłoczenia to możesz mieć problemy ze zwrotem ze względu na spersonalizowane wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Bez przesady, brak tłoczenia to jeszcze nie personalizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Kiedyś (z półtorej roku temu) ich o to pytałem. Wtedy nie robili problemów, ale ostatecznie kupiłem teczkę w innym sklepie. Wyślij im zapytanie to się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 Pytałem o to samo jakiś czas temu. Odpowiedzieli, że owszem da się bez tłoczenia ale w cenie regularnej bez rabatu. Może teraz coś się zmieniło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 13 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2016 Dnia 11.08.2016 o 23:00, Koval napisał: Bez przesady, brak tłoczenia to jeszcze nie personalizacja! Jest to zmiana (choć niewielka) fabrycznego modelu i kiedyś, gdy w innym sklepie pytałem o możliwość zwrotu to uzyskałem odpowiedź przeczącą właśnie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Dzięki za odpowiedzi, napisałem do sklepu, zobaczymy jakie jest teraz stanowisko sklepu i dam Wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Panowie, ktoś już może zamawiał nową wersję torby Tabaka od BarellyBags? Na forum wyczytałem, że zmienili skóry - także może teraz warto u nich kupić? Ewentualnie proszę o alternatywy - torby dla studenta, w takim stylu jak ta z linku, dość pojemnej i jak najtrwalszej. Cena: 400 zł (+/-100). OrsoNero widziałem, ale jakoś mi nie podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atver Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Wcześniej w tym wątku pytałem o radę ws. poszukiwanej przeze mnie torby - typ listonoszki, z krótką rączką, paskiem na ramię, dwiema symetrycznie rozmieszczonymi kieszeniami na froncie. Najbardziej do opisu pasował Dark Premium od Barelly Bags, ale po zapoznaniu się z Waszymi opiniami nabrałem wątpliwości i najchętniej kupiłbym tego typu model od sprawdzonego Barona. Dzisiaj napisałem do obsługi sklepu w tej sprawie. Uzyskałem odpowiedź, że właśnie tego typu torba jest w trakcie projektowania i za 2-3 tygodnie powinna być dostępna. Nie wiem, jak inni Panowie mający zbliżone wymagania, ale ja zamierzam poczekać, co pokaże Baron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Baron planuje również wprowadzenie do oferty portfeli męskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Obiecałem, że napiszę jak uzyskam odpowiedź - sklep odpisał, że nie ma problemu żeby zamówić bez loga, trzeba tylko napisać to w uwagach zamówienia, więc torbę zamówiłem we środę (wraz z rabatem), dzisiaj już otrzymałem. Cały kontakt ze sklepem na duży plus, a teczka również mi bardzo pasuje, więc polecam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Tak przypuszczałem, że w Polsce są normalne firmy, które nie każą sobie dopłacać za 'niewykonanie pracy' - to cieszy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatyk Napisano 19 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2016 Pytanie może nie do końca dotyczy toreb, ale to chyba najlepszy wątek do tego pytania. Szukam plecaka, pojemnego i wytrzymałego, który nie będzie raził w oczy w połączeniu z błękitną koszulą. Torba niestety odpada, ze względu na dużą ilość pokonywanych pieszo kilometrów w ciągu dnia. Znajdę coś odpowiedniego do ok. 100zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 20 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2016 Jaka pojemność cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatyk Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2016 Plecak będę nosił do szkoły, nie wiem jaka pojemność to może być. Kilka(naście) książek, strój sportowy z butami, koszula, woda. Chyba tyle. Myślę, że około 30l wystarczy, ale wolałbym większy niż zbyt mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi