Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,
dostałem od z BB - postarają się wykonać najwierniejszy odpowiednik ale jeszcze ostatecznie jeszcze nie zamówiłem. Czekam na odp odnośnie formy płatności - mianowicie najpierw chciałbym zobaczyć projekt a przy zamówieniu indywidualnym liczy się zaufanie. Nie chcę kupić kota w worku oraz nie chcę też żeby to czego oczekuję było jedynie "trochę podobne". Póki co czekam. Jak się coś wyjaśni dam znać.

White Haven --> no właśnie i tutaj pojawia się: "?" - brać czy nie brać ;)

Opublikowano

Witam,
dostałem od z BB - postarają się wykonać najwierniejszy odpowiednik ale jeszcze ostatecznie jeszcze nie zamówiłem. Czekam na odp odnośnie formy płatności - mianowicie najpierw chciałbym zobaczyć projekt a przy zamówieniu indywidualnym liczy się zaufanie. Nie chcę kupić kota w worku oraz nie chcę też żeby to czego oczekuję było jedynie "trochę podobne". Póki co czekam. Jak się coś wyjaśni dam znać.

White Haven --> no właśnie i tutaj pojawia się: "?" - brać czy nie brać ;)

pogadaj z nimi czy da się zwrócić, sam teraz załatwiam u nich torbę i wiem że jakby efekt finalny nie spełnił oczekiwań to go wymienią na inny (a tamten sprzedadzą)

Opublikowano

Ruitertassen jest trochę zbyt casualowa - na okazje pozabiznesowe jest ok - póki co potrzebuję teczki na ww. rzeczy.

Z kolei Krzysiek_W zdecydowałem się na realizację w BB - skłonił mnie kontakt z nimi - jest miła i szybka obsługa - poza tym widać, że zależy im na kliencie, który ma jakąś swoją wizję i projekt. 

Zgodzili się, że jeśli produkt nie będzie spełniał oczekiwań nie będę zobligowany do takiego zakupu. To mnie przekonuje - póki co czekam a realizację /jeśli wszystko pójdzie dobrze/ wrzucę na forum.

A powiedz jak Twoje zamówienie - jeszcze w toku?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie idź tą drogą. Patrząc na torbę mam skojarzenie z 'polską interpretacją klasycznego obuwia', trochę wygląda jak w więzienną kratę.

Jeżeli masz ograniczony budżet, to lepsza będzie porządna teczka/torba z tkaniny niż patchworkowy twór z byle jakiej, taniej skóry w łatki, bo tak jest jeszcze taniej.

Opublikowano

Jak napisał Bartek, jeżeli fundusze nie pozwalają na zakup teczki skórzanej, to nie kupuj teczki skórzanej albo poczekaj aż dozbierasz.

Barelly Bags i podobne to minimum przyzwoitości, poniżej naprawdę nie warto.

I ogólna zasada: im mniejsze kawałki skóry użyte na torbę, tym ta torba 1. gorzej wygląda, 2. krócej pociągnie, 3. mniej jest warta.

Opublikowano

W podobnej cenie: http://www.barellybags.pl/product/Teczka-Simple-Black/?id=74

dość uboga aczkolwiek wybór zdecydowanie lepszy. Nie wiem jedynie jak z jakością gdyż krążą różne opinie o produktach tej firmy. Gdy wybierałem torbę do pracy ostatecznie zdecydowałem się na torbę wykonaną z juchtu. W tym przypadku chodziło mi o trwałość i brak podszewek, wielu zamków itp. Po kilku miesiącach narzekam jedynie na wymiary torby.

Opublikowano

Istnieje rozsądniejsza opcja jeżeli chodzi o stosunek jakość/cena dla takiej teczki?

http://allegro.pl/td56-teczka-skorzana-aktowka-na-laptopa-daag-guru-i3316546767.html

Zdecydowanie tak.

http://gregorio.com.pl/sklep/index.php?p=1486&produkt=cristina_rui_52027

Cristina Rui to wyroby ze skóry garbowanej roślinnie (nie wszystkie artykuły). Polecam wyszukiwarkę w przypadku tego sklepu, bo jest też kilka innych produktów. Niestety w Polsce nie są dostępne produkty tej marki z najwyższej (najdroższej) linii.

• Oceniam pozytywnie 1