pirat Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 A na zakończenie OT ciapy ze wzorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varney Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Cóż, jakby to ująć... Rzadko zdarza mi się podskoczyć w fotelu na widok przedmiotów martwych, lecz tym razem moje kolana aż uderzyły o blat. I z miejsca zrozumiałem, co ludzie widzą w tym aligatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Jak na G&G to rzeczywiście całkiem ładne buty. Estetyczne zszycie łusek na cienkich paskach skóry służących do regulacji zapięcia butów (przy klamerkach) to trudna sprawa. Zwłaszcza, że tam jest strasznie cienka skóra pod spodem, aby paski były elastyczne i w miarę lekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Jak na G&G to rzeczywiście całkiem ładne buty.Sugerujesz, że G&G robi na ogół brzydkie buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Przezabawne te pirackie papcie. Wyobraziłem sobie właście gościa w koszulce wife beater i takich "ostrych" kapiach Jak podaje SJP: laczek m III, D. laczka, N. laczkiem; lm M. laczki zwykle w lm, pot. «domowe pantofle bez tyłów i pasków na pięty; klapki» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Jak na G&G to rzeczywiście całkiem ładne buty.Sugerujesz, że G&G robi na ogół brzydkie buty? Nie, to była jedyna moja prywatna opinia. Mnie się buty od Tony'ego po prostu nie podobają, zwłaszcza kopyta. Są świetnie wyprofilowane i zaprojektowane, ale moim zdaniem nieproporcjonalne. Wyjątkiem jest model Burlington. Oczywiście mam na myśli jedynie nowoczesny design tych butów. Z tej półki cenowej zdecydowanie bardziej trafia do mnie Cleverley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Jak na G&G to rzeczywiście całkiem ładne buty.Sugerujesz, że G&G robi na ogół brzydkie buty? Nie, to była jedyna moja prywatna opinia. Mnie się buty od Tony'ego po prostu nie podobają, zwłaszcza kopyta. Są świetnie wyprofilowane i zaprojektowane, ale moim zdaniem nieproporcjonalne. Wyjątkiem jest model Burlington. Oczywiście mam na myśli jedynie nowoczesny design tych butów. Z tej półki cenowej zdecydowanie bardziej trafia do mnie Cleverley.My point exactly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Wspaniałe połączenie skóry strusia oraz jaszczurki (420 EUR): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 strusia? bez tych dziobków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 strusia? bez tych dziobków?Przy skrzydle oraz u nasady udźca nie ma wypustek na skórze, a skóra jest tam najbardziej elastyczna i miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 strusia? bez tych dziobków?Przy skrzydle oraz u nasady udźca nie ma wypustek na skórze, a skóra jest tam najbardziej elastyczna i miękka. a ja byłem przekonany, że struś się nadaje jedynie na befsztyki , bo ta skóra z wypustkami jest, jak dla mnie, paskudna. a tu niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Tutaj masz klasyczne strusie (butem można się podrapać po plecach podczas przerwy w pracy): Foot the Coacher Edward Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 EG okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 ospa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 IMO ta skóra fajnie mogłaby wyglądać w lotnikach, chociaż na tak jasny kolor bym się osobiści nie zdecydował. Widzę to w brązach, burgundzie może ... grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 BTW, poszukując butów ze strusiej skóry trafiłem na stronę Noble Concierge a tutaj but (damski w prawdzie) http://www.nobleconcierge.pl/news-fashi ... esien/zima a dalej portfel. Tylko coś mi ta skóra nie pasowała bo jakaś taka pomazana jakby ktoś wytłoczył i dorysował wypustki po piórach ... a w sklepie internetowym tej marki nawet znalazłem torebki ... no i ta cena za "ostrich print" ... http://www.coccinelle.com/item/store/CO ... eaid//sts/ bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 Tutaj masz klasyczne strusie (butem można się podrapać po plecach podczas przerwy w pracy): Foot the Coacher Edward Green[/url] wnioskuję o przeniesienie do właściwego wątku: viewtopic.php?f=9&t=650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2011 dzieło 'vodka-fueled craftsmen' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 inny model ... Russia Calf Shoes - Russia Calf Loafer http://www.newandlingwood.com/picture.php?id=121&type=popup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 ospa faktycznie ciężko o dobre dopasowanie wzornictwa do skóry. Znalazłem poniższe i IMO nie jest źle ... - ospa nie rzuca się w oczy, a brak ostrych cięć / połączeń skóry nie powoduje zrzytu .. http://www.google.pl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://www.crocodileshoes.org/wp-content/uploads/2010/09/ostrich-shoes.jpg&sa=X&ei=bwWbTsiVBo7ysgbe2PmcBA&ved=0CAsQ8wc&usg=AFQjCNGtBY7MQHZFdPHFcbCUDXfvMkDctg edit: dla porównania inne tej samej firmy http://www.mezlanshoes.com/store/item.a ... MENT_ID=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/JM-WESTON-ELE ... 1e67ba296c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 ciekawe ile kosztowały jako nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 ciekawe ile kosztowały jako nowe ? 1650 USD w USA. We Francji o ok. 5-8% mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Bardzo ładne ażurowanie, wyjątkowo mi pasuje do skóry o tak charaketerystycznej fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Buty ze skóry Gazeli za lekko ponad 40k PLN. Do kupienia na tej aukcji:http://www.ebay.pl/itm/GRENSON-Footmaster-Genuine-Gazelle-Rare-Vintage-Shoes-/370551044459?pt=UK_Men_s_Shoes&hash=item564690396b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi