Üxküll Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Kielman na swoim oficjalnym fanpage na znanej platformie społecznościowej pochwalił się dzisiaj egzotyką. Na załączonych zdjęciach bardzo dobrze widać różnicę w formie łusek pomiędzy krokodylem a aligatorem. Źródło zdjęć: https://www.facebook.com/jk.kielman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zimowa stylówka w sztybletach kroko z wiedeńskiej pracowni Maftei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Mam dzisiaj fazę na egzotykę. Przepiękna "wyscigówka" z rzymskiej pracowni Marini, założonej w 1899 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zimowa stylówka w sztybletach kroko z wiedeńskiej pracowni Maftei. Maftei.jpg IMO to kajman a nie krokodyl w ścisłym sensie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 damiance, dnia 29 List 2013 - 23:44, napisał:IMO to kajman a nie krokodyl w ścisłym sensie... Chylę czoła przed okiem specjalisty. A jaki rodzaj kajmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 kajman krokodylowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Ależ się Kielman zapatrzył na lotniki Maftei ze skóry aligatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 dodając dwa szwy przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Ale też sam przyznał, że nie są to prawdziwe lotniki:) Podobno zamówił je ktoś z Wrocławiaw postaci dwóch par, jakiś mały rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Czy ktoś z forumowiczów dysponuje zdjęciami, które pokazują, jak wyglądają używane od dłuższego czasu buty z nie/polerowanej skóry płaszczki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sswiercz Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Witajcie jestem nowy na forum i zobaczyłem temat egzotyka i od razu narzuciło mi się pytanko a mianowicie, co sądzicie o butach casualowych wykonanych np. ze skóry pytona??poniżej zdjęcie z mojej prywatnej kolekcji, niestety już trochę kilometrów przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Rajciu, dla mnie to już drobna przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 trochę szkoda skóry na takie buty ... tanio-drogie: droga skóra, ale to wciąż tylko "trampki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sswiercz Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 trochę szkoda skóry na takie buty ... tanio-drogie: droga skóra, ale to wciąż tylko "trampki" Akurat udało mi się je kupić ze wzorów także tanio ale do codziennego biegania na prawdę wygodne i zwracają na siebie uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 proszę spójrzcie na te konkretne buty i zastanówcie się co się w nich Wam podoba a co nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Cóż, patrzę, patrzę i ... obawiam się, że wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Cóż, patrzę, patrzę i ... obawiam się, że wszystko ... tzn. podoba czy nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Na "nie" chyba tylko czubki z innych fragmentów zwierzęcia. Ale zniósłbym to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Masakra, tak się nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Powiedzcie, proszę, o czym Wy mówicie? (wersja dla początkującego dandysa, poproszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Wszystko NIESTETY się podoba. Tak więc, co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 buty wyglądają jak nie do pary. Zrobione z jednej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oliwia Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Czy ktoś z forumowiczów dysponuje zdjęciami, które pokazują, jak wyglądają używane od dłuższego czasu buty z nie/polerowanej skóry płaszczki? Dzień dobry, oto buty mojego kolegi z pracy - półtoraroczne angielki ze skóry płaszczki. Oczywiście, nie są użytkowane codziennie. Mam nadzieję, że pomogłam Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Zdjęcie z wystawy w Mall of The Emirates w Dubaju. Gdyby nie to, że to Versace, zapewne trafiłyby do wątku dotyczącego obuwniczych koszmarków Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Wojv, a to jest egzotyka (jeżeli chodzi o skóry)? Bo jeżeli chodzi o wygląd to się zgodzę, ale raczej pasuje do koszmarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi