saphir.pl Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 PC212509.jpg Ta druga fotka jest czadowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Miał być autoportret z tym że trudno było jakoś wleźć między but a obiektyw DSC_0007a.jpg PC212509.jpg były już critter pants, więc czas na critter shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Wesołych Świąt! ! ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Efekty specjalne I to tak bez PhotoShopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 "Saphir Wars";) Widać jak od lustra wiązka lasera się odbija:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 Tandem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2013 i drugie podejście ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Witam wszystkich, przesyłam moje dzieło. Tworzone w miłym towarzystwie ... szklaneczki whisky. Było tak fajnie, aż zaskoczyła mnie choinka ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Dziękuję za dotychczasowe zgłoszenia. Przypominam, że pozostało ... mniej niż 7 godzin na dodawanie konkursowych fotek. Później pozostawiamy sobie jeszcze 48h na punktowanie i wyłaniamy zwycięzców. Jeszcze wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 ...z małym opóźnieniem, aczkolwiek maks. 2h i wrzucam moje 'wypociny' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Mała estetyczna prowokacja. Buty firmy Ryłko kupione 4 lata temu. Pielęgnowane od 4 miesięcy. Sposób? Na początku natłuściłem je, potem przez 2 miesiące stosowałem regularnie krem Tarrago. Dwa tygodnie temu dwukrotnie nałożyłem na nie pastę KIWI. Na początku tego tygodnia nałożyłem pierwszą warstwę Pate de Luxe, dwa dni temu kolejną, wczoraj natomiast postępowałem tak: 1. Oczyściłem but starą koszulką i przetarłem pończochą. 2. Nałożyłem trochę wosku z 3 kroplami zimnej wody. Mieszaninę rozprowadzałem do uzyskania połysku. Potem trochę pracy szczotką z miękkim włosiem, pończocha, chuchanie, pończocha. 3. Tak nałożyłem kolejnych 6 warstw. Przy każdej warstwie starałem się nabierać na koszulkę nieco mniej wody. Przerwa czasowa między nakładaniem kolejnych warstw wynosiła ok. 5-8 minut. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Bardzo lubię ten obraz. Z resztą cała kolekcja mi pasuje Jak widać, i zadbane Ryłko może prezentować się całkiem dobrze. Fajne zgłoszenie! Edit: Dla zainteresowanych pierwszym obrazkiem: http://www.anthropos.us.edu.pl/anthropos3/teksty/tekstB4.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 ...a więc: pierwsze zgłoszenie, pt. "...tak mi minęła niedziela" ...krok po kroku: - odpowiednie przygotowanie, rzecz najważniejsza - krok po kroku... - zbliżając się ku końcowi... - ...ze Świątecznymi pozdrowieniami! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 "...Yanko shoes polishing by Saphir" Pozdrawiam! RadW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonK Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Cześć, mam na imię Szymon. Przeglądam forum od jakiegoś czasu i postanowiłem wziąć udział w konkursie i przy okazji przygotować sobie buty na świąteczne eskapady Nie dorobiłem się jeszcze super butów i szafki pełnej sprzętu więc postaram się lekko nadrobić formą. 1. Buty przed operacją: 2. Timelapse z operacji: 3. Różnica pomiędzy butami: 4. Buty po przejściach: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Szanowni Panowie, postanowiłam pobawić się w lustrzany połysk w ramach polerowania butów na zbliżające się święta. Przedmiotem poniższych zdjęć są moje kozaki liczące sobie już siedem zim. Niestety pokazanie ich całych w kadrze z jednoczesnym zbliżeniem na czubki było dla mnie trudnym wyzwaniem. Jako jedyna kobieta w konkursie chciałabym pokazać, że płeć piękna także należycie dba o buty. Wraz z pozdrowieniami życzę wesołych i pogodnych wszystkim użytkownikom! M. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TYTUS Napisano 22 Grudzień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Przedstawiam konkursowy tutorial z przywracania ubłoconym butom pierwotnego blasku. Poniższa metoda czyszczenia zaczerpnięta została od Aleksandra Nurulaeff'a. Nigdy mnie nie zawiodła. Dzięki niej bardzo łatwo można uzyskać delikatną naturalną patynę, która za każdym razem staje się coraz głębsza. W pierwszym filmie celem było odświeżenie butów a nie uzyskanie lustrzanego połysku. Akurat ten typ butów dobrze pasuje do jeansów, które źle grały by z lustrzanym połyskiem. https://vimeo.com/82517498 https://vimeo.com/82524496 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Czy to buty Rylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Czy to buty Rylko? Nie. To buty Calzature Macri z Wenecji, niestety dostępne tylko w dwóch butikach niedaleko placu św. Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Na finiszu jak zwykle trochę się zadziało ... i zdjęciowo, i filmowo! Słowa uznania dla Wszystkich uczestników. Dziękuję. Spóźnialscy mogą umieszczać kolejne realizacje (już poza konkursem) w tym wątku: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/203-lustrzany-po%C5%82ysk/page-22 Do 24.12.2013 g. 0:00 Forumowicze mogą jeszcze głosować punktami reputacji na najlepsze w ich odczuciu prace, a później już robimy podsumowanie i ogłaszamy wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Remis Aż nie chce mi się wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 haha, moje gratulacje kolego kreatywny, dzięki za wyrównaną walkę i świetną zabawę, przybił bym piątkę w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Szliśmy łeb w łeb od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Panowie. Bardzo proszę kogoś o podsumowanie. Niestety przytrafił mi się problem natury zdrowotnej i ledwo się ruszam. Pozostał tablet i cholernie ciężko mi to teraz ogarnąć. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Przepraszam za niedyspozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Pozwoliłem sobie zrobić podsumowanie głosów wszystkich uczestników. arsen - 35kreatywny - 35adam100 (prop. 2) - 19TYTUS - 13pirat - 11emen - 10adam100 (prop. 1) - 8Krzysiek_W (prop.1) - 8eye_lip - 8Michalina Panfil - 8Krzysiek_W (prop.1) - 7proceleusmatyk - 7MCsel - 6damiance (prop. 1) - 6cergi - 5lolo - 4damiance (prop. 2) - 3weber - 3RadW (prop. 1) - 3RadW (prop. 2) - 3SzymonK - 3Denior - 2 Dziękuję za możliwość udziału w konkursie. Gratuluję @adam100 3 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi