Servetch Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Poszło. Dziękuję za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2016 Wziąłem ją na piwo Fotka zrobiona w sali degustacyjnej Browaru Zamkowego w Raciborzu. Tak w ogóle to zapraszam na zwiedzanie browaru z degustacją. Myślę, że można byłoby tam zorganizować całkiem przyjemne sartorialne spotkanie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Jeszcze moment, jeszcze chwila 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 To będę miał komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 10 Styczeń 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2017 Taka o: 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Od wczoraj mam taki jakby "komplecik". Kot zechciał być jego "ożywioną" częścią : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Myślę że Skalpel bez problemu dorobi dla kota obroże, jeśli łaskaw nosić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 No pytanie.... Za moim Paszczakiem wszystkie sunie na podwórku teraz biegają 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Kotom wychodzącym z domu raczej nie zakłada się obroży Mina psa powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Pod zdjęciem powinna być wzmianka: "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas tworzenia tego materiału" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Jeszcze jedna sztuka @swordfishtrombone upiera się, że damska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @Skalpel daj spokój, co się będziesz przejmował opinią faceta, która pół dnia spędza na gadaniu o męskich ciuszkach i przegląda zdjęcia kolegów, wzdychając do ich butów... ^^ Lepiej wrzuć zdjęcie jak się prezentuje to cudo z profilu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 @Pepo - o przepraszam, akurat są na tym forum więksi dobutowzdychacze niż ja. Ale reszta prawda :). Do teczek czasem wzdycham. Do tej konkretnej nic a nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 10 godzin temu, Skalpel napisał: @swordfishtrombone upiera się, że damska Nie, dlaczego damska. Nie znam wymiarów, ale dla mnie wygląda jak mała teczka konferencyjna na niedużego notebooka (ca 12 cali) i papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Ja pierwszy raz zobaczyłem tę aktówkę na mniejszym zdjęciu i wydała mi się typowo damską kopertówką (wyobraźcie ją sobie w takim rozmiarze). Teraz faktycznie, uświadomiłem sobie, że może mieć np. 35 cm szerokości, i wtedy jest męska. Tylko, że nadal jest nieładna :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 I rączka jej odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Temu teczku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Pochwałę się, bo to na prawdę gruba sprawa. Wbrew pozorom to może 1/4 pracy za mną. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Mój pasek doszedł i jest przepiękny! Dziękuje @Skalpel 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Nie ma za co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Dnia 1/24/2017 o 00:06, Skalpel napisał: Pochwałę się, bo to na prawdę gruba sprawa. Wbrew pozorom to może 1/4 pracy za mną. To jakieś buty dla @Whitesnake ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Pasek przepiękny, ale chyba trzeba było iść za pomysłem @lubo69 i zostawić możliwość samodzielnego skrócenia. Pasek jest dosyć sztywny i gruby, przez co muszę go zapinać na przedostatnią dziurkę. Więc moją sugestią w przypadku kolejnych projektów jest albo pozostawienie do samodzielnego przycięcia albo dołożenie 2-3cm do standardowego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Pasek bespoke do samodzielnego skócenia...? Sporo już rzeczy u Darka zamówiłem, w tym trzy paski do spodni i pasek od zegarka, za każdym razem rozmiar był perfekcyjny (przy zapięciu na środkową dziurkę). Kwestia odpowiedniego pomiaru i komunikacji. Na podkreślenie zasługuje świetna jakość i piękna forma okuć, które Darek stosuje ostatnio w swoich paskach. To nie jest ZnAl, o nie. Takich klamer w sklepach ze świecą szukać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 To nie było zamówienie bespoke, tylko forumowo-grupowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi