Servetch Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Poszło. Dziękuję za przypomnienie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wziąłem ją na piwo Fotka zrobiona w sali degustacyjnej Browaru Zamkowego w Raciborzu. Tak w ogóle to zapraszam na zwiedzanie browaru z degustacją. Myślę, że można byłoby tam zorganizować całkiem przyjemne sartorialne spotkanie. 13 Cytuj
Skalpel Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jeszcze moment, jeszcze chwila 8 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 To będę miał komplecik 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Taka o: 35 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Od wczoraj mam taki jakby "komplecik". Kot zechciał być jego "ożywioną" częścią : 11 Cytuj
Pepo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Myślę że Skalpel bez problemu dorobi dla kota obroże, jeśli łaskaw nosić 2 Cytuj
Skalpel Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 No pytanie.... Za moim Paszczakiem wszystkie sunie na podwórku teraz biegają 8 Cytuj
Jamjest Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kotom wychodzącym z domu raczej nie zakłada się obroży Mina psa powala Cytuj
pi_senny Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pod zdjęciem powinna być wzmianka: "Żadne zwierzę nie ucierpiało podczas tworzenia tego materiału" 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jeszcze jedna sztuka @swordfishtrombone upiera się, że damska 4 Cytuj
Pepo Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Skalpel daj spokój, co się będziesz przejmował opinią faceta, która pół dnia spędza na gadaniu o męskich ciuszkach i przegląda zdjęcia kolegów, wzdychając do ich butów... ^^ Lepiej wrzuć zdjęcie jak się prezentuje to cudo z profilu 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Pepo - o przepraszam, akurat są na tym forum więksi dobutowzdychacze niż ja. Ale reszta prawda :). Do teczek czasem wzdycham. Do tej konkretnej nic a nic. 1 Cytuj
Clovis Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 10 godzin temu, Skalpel napisał: @swordfishtrombone upiera się, że damska Nie, dlaczego damska. Nie znam wymiarów, ale dla mnie wygląda jak mała teczka konferencyjna na niedużego notebooka (ca 12 cali) i papiery. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ja pierwszy raz zobaczyłem tę aktówkę na mniejszym zdjęciu i wydała mi się typowo damską kopertówką (wyobraźcie ją sobie w takim rozmiarze). Teraz faktycznie, uświadomiłem sobie, że może mieć np. 35 cm szerokości, i wtedy jest męska. Tylko, że nadal jest nieładna :D. Cytuj
Skalpel Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 Pochwałę się, bo to na prawdę gruba sprawa. Wbrew pozorom to może 1/4 pracy za mną. 8 Cytuj
Beny23 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Mój pasek doszedł i jest przepiękny! Dziękuje @Skalpel 8 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Dnia 1/24/2017 o 00:06, Skalpel napisał: Pochwałę się, bo to na prawdę gruba sprawa. Wbrew pozorom to może 1/4 pracy za mną. To jakieś buty dla @Whitesnake ? 1 Cytuj
gratek Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Pasek przepiękny, ale chyba trzeba było iść za pomysłem @lubo69 i zostawić możliwość samodzielnego skrócenia. Pasek jest dosyć sztywny i gruby, przez co muszę go zapinać na przedostatnią dziurkę. Więc moją sugestią w przypadku kolejnych projektów jest albo pozostawienie do samodzielnego przycięcia albo dołożenie 2-3cm do standardowego rozmiaru. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2017 Pasek bespoke do samodzielnego skócenia...? Sporo już rzeczy u Darka zamówiłem, w tym trzy paski do spodni i pasek od zegarka, za każdym razem rozmiar był perfekcyjny (przy zapięciu na środkową dziurkę). Kwestia odpowiedniego pomiaru i komunikacji. Na podkreślenie zasługuje świetna jakość i piękna forma okuć, które Darek stosuje ostatnio w swoich paskach. To nie jest ZnAl, o nie. Takich klamer w sklepach ze świecą szukać. 2 Cytuj
gratek Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2017 To nie było zamówienie bespoke, tylko forumowo-grupowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi