Bażant Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 To znaczy, mi chodzi głównie o te wyprzedaże do -70%. Interesowały mnie spodnie - a Pani była w ogóle zaskoczona, że o to pytam, bo żadnych wyprzedaży u nich nie ma. Wygląda więc, że obowiązują tylko na ich sklepie internetowym... szkoda, bo z przymiarek nici - tych spodni też na miejscu nie było, nawet po cenie regularnej. Ogólnie u nas asortyment mają bardzo przeciętny, czerń, granat, wszystko gładkie... Jedynie koszul jest sporo. Płaszcze były dwa, pikowanych kurtek kilka, pewnie już wszystko rozebrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 A jak wygląda rozmiarówka Bytomia? Chodzi mi o kurtki i płaszcze. Noszę M. Jestem szczupły. Nie miałem okazji przymierzać nic tej firmy. Jutro zdaje się ostatni dzień promocji na kurtki i płaszcze. Na zdjęciach zachęcająco wygląda. Kupił ktoś z Was płaszcz/kurtkę z tej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2014 Musiałbyś przymierzyć - wymiary się różnią w zależności od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcs Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2014 A jak wygląda rozmiarówka Bytomia? Chodzi mi o kurtki i płaszcze. Noszę M. Jestem szczupły. Nie miałem okazji przymierzać nic tej firmy. Jutro zdaje się ostatni dzień promocji na kurtki i płaszcze. Na zdjęciach zachęcająco wygląda. Kupił ktoś z Was płaszcz/kurtkę z tej kolekcji? Mam 182 cm i jestem szczupły, kurtka w rozmiarze M była ok. Za to płaszcz w rozmiarze 48 był za duży (na tyle, że krawiec do którego chodzę z przeróbkami zgodził się, że nie ma sensu przerabiać), a mniejszych nie produkują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Mam 182 cm i jestem szczupły, kurtka w rozmiarze M była ok. Za to płaszcz w rozmiarze 48 był za duży (na tyle, że krawiec do którego chodzę z przeróbkami zgodził się, że nie ma sensu przerabiać), a mniejszych nie produkują... Mam tyle samo wzrostu. Dzięki za info. Przyda się na przyszłość, bo już ta promocja się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Nadal trwa... A jak się skończy, będzie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 zalando: jesienna wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Do 31 października w Bytomiu promocja do -50% na część jesiennej kolekcji. Można zaopatrzyć się w kurtkę, płaszcz czy sweter w całkiem niezłej cenie. http://bytom.com.pl/jesienna-promocja-do-50-207-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 W tikeju na Marszałkowskiej (Warszawa) kilka marynarek Tagliatore; bardzo ładna, wełniana, jasnobrązowa jednorzędówka i ciekawa, włochata, granatowa dwurzędówka ze złotymi guzikami i nakładanymi kieszeniami. Niestety, małe rozmiary - 46-48, na oko do jakichś 96 w klacie i 76 w talii. Wszystkie (chyba) po 4 stówy. Ciekawa alternatywa dla wyprzedaży w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Tagliatore rozmiar 48 na klatkę 96 i pas około 85 są ok. Szkoda że mam za daleko do Warszawy bo moja ulubiona marynarka jest właśnie z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Mam mniej w pasie i nie ma szans, abym się dopiął - upierałbym się przy swoich danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Panowie kiedy można się spodziewać jakiś grubszych wyprzedaży w Lambercie? Dopiero po BN?EDIT: uważam, że temat lepiej by się sprawdził w dziale "męska elegancja", bo ma więcej wspólnego z ubraniami niż ze stylem życia. Chyba, że niektórzy patrzą na kupowanie na wyprzedażach z pogardą, no ale to nie mój problem. Mam nadzieję, że kiedyś też będę mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Z tego co pamiętem rok temu były przed Sylwestrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Tikej maxx czeladź - fajne włoskie pikowane (w poprzeczne pasy) kurtki z zewnętrzną warstwą wełnianą. Producent trudny do określenia z metki bo jest ich kilka More down eight od GIR+A&F srl Giubinni z San GIovanni in Marignano. Wersje granatowe, brązowo-zielona jodełka, oraz takie same kamizelki. Bez ściągacza na rękawie, bez ściągacza na dole, tylko z zaciąganą od środka na samym dole i w tali gumką. Rozmiar 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 @Krzysiek_W pamiętasz ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 TK Maxx Warszawa, na Marszałkowskiej.Czarne zamszowe sztyblety john lewis na dainite za 330 zł. Kilka sztruksowych spodni brooks brothers na dziale wyprzedaży poniżej 100 zł, rozmiary 40,38,34, kilka koszul tegoż producenta w rozmiarze 17 w cenie ok.70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 A jakie kolory mają spodnie BB? Jest tam może rozmiar 34/34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Cordy BB występują w wielu kolorach - ja widziałem: burgund, śliwka, pomarańcz, zielone, granatowe, beżowe, czarne. Rozmiary są raczej duże, ale wg. mnie rozmiarówka jest trochę zaniżona (mierzyłem), ale to pewnie indywidualna sprawa. Potwierdzam Marszałkowską, ale dwa tygodnie temu widziałem tą samą ofertę w Bonarce Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Ja mam spodnie BB 36/34 (rozmiar który noszę zazwyczaj) oraz 34/34 które początkowo wydawały się za małe i chciałem je sprzedać, ale jednak są idealne (nie muszę mieć paska) - choć po obiedzie trzeba się luzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Zastanawiałem się, gdzie dodać tą informację: w Auchan Marki na stoisku z alkoholami .... whisky single malt Bowmore Small Batch.... za 137 zł (regularna cena w Polsce - od 160 do 290). W mojej ocenie coś pochrzanili z oznaczeniem produktu, bo jest to cena Bowmore Legend. Na półce trochę się przerzedziło po mojej ostatniej wizycie, ale chyba jeszcze ze 4 butelki stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Przyznam ze sam często zaopatruje się w dobre whisky właśnie w Auchan, czasem ich ceny są dla mnie niezrozumiałe i Twój przykład można mnożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 do jutrzejszego południa trwa wyprzedaż w sklepie internetowym Wólczanki. Koszule Lambert np. z 350 na 99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Timberland , promocja w sklapach stacjonarnych i internetowym minus 20 procent na drugą tańszą rzecz dotyczy takrze rzeczy już przecenionych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robin Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2014 Panowie w Vistuli ruszyła wyprzedaż, przy zakupach za minimum 6000 na całe zakupy otrzymujemy 50% rabatu. Mam zamiar kupić garnitur roboczy oraz kilka koszul myślę, że uzbieram 3000, szukam kogoś kto chciałby dołączyć do zakupów abyśmy na jednym paragonie przekroczyli 6000 pln. Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o info na priv. Ja mieszkam w Krakowie więc w tym mieście możemy załatwić sprawę stacjonarnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi