Czarrek Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 3 minuty temu, eye_lip napisał: Nadają się co najwyżej jako rekwizyt do zdjęcia. Może i tak, ale nie byłoby ich szkoda . Takie do zabiegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 @Czarrek sweterki - okropne 👎 koszula - Ok 👍 buty okropne👎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Czarrku a mi się podoba takie przekolorowane zestawienie - piszę o zdjęciu ze swetrem w konie. Oczywiście klasyczna męska elegancja to nie jest, ale na pokera bym założył - dla prowokacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Ja tego jelenia na rykowisku potrzebuję do krojenia porfeli w tramwajach. Sweterek -Landszaft z Madonną stał się już rozpoznawalny i jest spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 To jeszcze kilka wyrzutek z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 19 Listopad 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 Czarku, daj proszę znać, jeślibyś wybierał się do Biedronki; zrobię sobie dzień wolny od forum 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 19 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2021 😉😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChMR Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Blue City, skórzana kurtka Brunello Cucinelli, 1800PLN Teraz muszę zastanowić się nad ew. zastosowaniami i zdecydować czy zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Moim zdaniem , gdyby nie była wzmiankowana firma kosztowalaby w tym sklepie 500 do 600 zł Tak jak inne kurtki skórzane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Mały rozmiar ,30 stka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 20 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2021 Te zakupiłem do auta na dłuższe wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Galeria Katowicka - fajne, z mięsistej flaneli oversirt Fat Moose po 130 kilka złotych. nie high end, ale do jeansów świetne. fotki nie zrobiłem bo została w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Kupiłem tego Fat Moosa, ale zwróciłem. Nie leżała na mnie dość dobrze. Ale materiał bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 26 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2021 Chcę uprzejmie poinformować , że sweterka z końmi już nie ma. Dzis taka „ nadkoszula „wpadła mi w oko. Ale jeszcze przydroga jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 Panowie, czy ktoś z Was trafił kiedyś na jakąś sensowną marynarkę w wersji dla wysokich (odpowiednik np. 98 SuSu) w Krakowskim Tkmaxxie? Pojawiają się tam takie rozmiary, czy to raczej rzadkość? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkoslaw Napisano 10 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2022 Był tu chyba jakiś amator kaszkietów tk maxx Kielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 Ostatnio jakaś bida w TK. Czy poza Gdańskiem również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 Bida to mało powiedziane. Jak się nie ogarną, to spora liczba osób przestanie ich odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 W Tikejach zawsze po nowym roku tak było, więc pewnie wkrótce zaczną dokładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2022 We Wrocku taka bida to już 3-4 miesiąc, więc nie wiem, czy to do końca to, ale miejmy nadzieję, że niedługo się to wyprostuje. Ciekawe też, o ile znowu podniosą ceny przy nowym sensownym towarze, bo osobiście dostrzegam, że ceny już poszły o 20, a na niektórych rzeczach nawet i o blisko 50% do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 15 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2022 Nawet teraz można coś znaleść. Ja dzisiaj kupiłem spodnie od Brioni. Z ciekawych rzeczy były też koszule, jedna od Emanuel Berg, druga, flanelowa od Barbour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensacja Napisano 19 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2022 Da się jeszcze kupić w TK Maxx skarpety marki Pantherella? Od czasu pandemii nie widziałem ich już ani razu; głównie odwiedzam TK Maxx niedaleko pasażu wiecha w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 22 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2022 Na Marszałkowskiej w Warszawie od paru dni dość zaskakujący wysyp luksusu - dużo marynarek i parę kurtek Zegny (przy czym większość mainline, Ermenegildo Zegna, cenowo 2000-3000 zł) trochę Corneliani, spodnie Jacob Cohen (550 zł), męskie szale Canali, damskie Loro Piana. Z pospolitszych rzeczy dużo Ralpha Laurena na koszulach/kurtkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2022 W tikeju na Marszałkowskiej dawno nie byłem, ostatnio parę miesięcy temu. Były marynarki Zegny (z głównej linii), ładne, ale w cenach, jak dla mnie, zaporowych, na pewno dużo drożej, niż 2k, wydaje mi się, że koło czwórki. Może to te same po obniżce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi