Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te TK to chyba loteria... We Wrocku nie mogłem znaleźć sensownych poszetek, za to na święta w Opolu kupiłem 2 obszyte w rulonik za 30 zł :)

Ja tylko raz znalazłem poszetkę w Renomie. Oczywiście natychmiast zakosiłem.

post-2900-0-77202800-1389185074_thumb.jp

Opublikowano

W TK Maxxie Wrocław Renoma widziałem dzisiaj marynarki z kory (seersucker) Ralpha Laurena Polo!: niebieską 38R (niestety o rozmiar za mała :(, i dwie zielone 38 i 44. 530 zł

Widział może ktoś niebieską w rozmiarze 40 w innych TK-ejach? Byłbym wdzięczny, bo bardzo mi zależy na zdobyciu takiej!

Wczoraj po 17-tej widziałem niebieską w rozmiarze 40R w TK we Wrocławiu koło Korony - cena ta sama co w Renomie. Tylko jedna sztuka.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Podziwiam Was że potraficie tam coś znaleźć. Mnie ta ilość ciuchów przeraża:) jak w ciucholandzie. Miałam dwa podejścia i szybko uciekłam. Może jakiś system przeglądania jest potrzebny ? :)

Ja wytrzymuję tam tylko buty. Wszystkie widać od razu, szybka selekcja według rozmiaru i cześć. Natomiast zwały produktów tekstylnych zabijają.

Opublikowano

Jesli ktoś wybiera się do wrocławskiego TK Maxx w Renomie, to absolutnie nie ma potrzeby nastawiania sie na długie przeglądanie i wyławanie perełek... Dawno nie widziałem tam takich pustek, niemal wszystko wymiecione. Perełki, albo raczej zdecydowanie większe perły, moga zdarzyć się jedynie w naprawdę duzych rozmiarach butów czy spodni.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

...w TK Maxx w Czeladzi - M1 - koszule PROFUOMO w śmiesznych cenach... ...po 99 pln!

Było z dobrych parę sztuk w rozmiarach kołnierzyka: 39, 40, 41.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Raport z Łodzi:

1. Białe koszule Hawes and Curtis, niebieskie oxford USPA; o Profuomo już było.

2. Bardzo ciekawy granatowy blezer Carl Gross, cena 199, rozmiar 50.

3. Dużo kurtek casualowych i kamizelek Victorinox, w bardzo różnych cenach (trzeba pogrzebać, bo ten sam model potrafi mieć różne ceny, w zależności od dostawy).

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

W Warszawie na Marszałkowskiej znalazłem fajne beżowe chino ze starej kolekcji Van Graafa za 99zł . 

Jest po co iść? Ile razy tam wstąpię, to jest coraz gorzej. Ostatnio dział męski został skutecznie zagrabiony chyba przez dzieci, a marynarek (interesujących) tyle co kot napłakał...

Opublikowano

Byłem ostatnio 2 razy, rzeczywiście strasznie dużo pierdółek plus w losowych miejscach damskie ciuchy ale da się coś znaleźć. Za pierwszym razem znalazłem jeden ciekawy garnitur i jedną muchę ale nie byłem przesadnie dociekliwy. Za drugim razem te chino, o których wspomniałem, kilka przyjemnych krawatów, jedna, bardzo fajna tweedowa marynarka ale na mnie za duża, garnitur z brązowej flaneli, naprawdę godny uwagi i kilka godnych uwagi marynarek i garniturów wełnianych od Tommy'ego. W ogóle bardzo dużo jest tam rzeczy właśnie tej marki. 
Przy okazji, trzeba uważać z długością tych chino. Kupiłem parę i wydawały się odpowiednie ale jak tylko usiadłem to podskoczyły o 10 cm i wygląda to jakbym nosił rybaczki. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Przy okazji, trzeba uważać z długością tych chino. Kupiłem parę i wydawały się odpowiednie ale jak tylko usiadłem to podskoczyły o 10 cm i wygląda to jakbym nosił rybaczki. 

Amerykański style ;)