eye_lip Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Wizytownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Bardzo fajny. Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 20150723_191348.jpg Mam takie 2 wieszaki i sprawują sie wyśmienicie. Łatwo je dostać na przecenie w Jos A. Bank gdzie często są przecenione o połowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 W pewnych kręgach tuzinkowy, ale nadal kultowy: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Tuzinkowe Seiko na parchatym koniu jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 SKX009 i SKX007 to te same zegarki różniące się tylko wkładem bezela. W 009 jest pepsi a w 007 czarny, oba mają czarną tarczę. Jest dużo części aftermarketowych do modowania więc kolor tarczy zależy głównie od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bofff Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Imo nadal jednak tuzinkowy. Największą wadą są indeksy - plamki. Można niby wziąć tarcze z skx171 ale nie każdemu się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Niech Filip się wypowie ale mi się zawsze wydawało, że to czarny kolor tarczy i tylko taka granatowa poświata wychodzi na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Imo nadal jednak tuzinkowy. Największą wadą są indeksy - plamki. Można niby wziąć tarcze z skx171 ale nie każdemu się chce. Dlaczego wadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bofff Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 skx171 - indeksy z obwódkami skx007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Niech Filip się wypowie ale mi się zawsze wydawało, że to czarny kolor tarczy i tylko taka granatowa poświata wychodzi na zdjęciu.Oczywiście tarcza w skx009 jest granatowa nie czarna. Maciek nie odrobiłeś lekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Człowiek uczy się całe życie. Dzięki za lekcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Michał, sumo bierz, będziesz zadowolony z rozmiaru i jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paparazzo Napisano 6 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Nie wiem czy to właściwy wątek dla poniższego tematu ale lepszego nie kojarzę. Nie jest to nabytek jako taki. Mój Brat ma jutro urodziny. Zapraszał zastrzegając abym niczego nie kupował. W związku z tym, że Brat kupił ostatnio Łucza de Luxe postanowiłem zakasać rękawy i na prezent wręczyć coś... od siebie. Znalazło się trochę pachnącego juchtu i fragment jakiejś starej ładownicy / sakwy lub czegoś w tym stylu. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 No i fajnie Popracuj tylko trochę nad krawędziami i będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Brawo Teraz cała Polska robi paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Dziękuję Panowie. Zrobiłem te dwa z potrzeby chwili. Nie mam w planach dalszych produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Tere .. Nie mam planach dalszych produkcji Tere-fere! Rafał - jak na incydentalną produkcję, masz całkiem nieźle wyposażony warsztacik! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 W planach mam tylko dwa etui na telefon, dwa paski do spodni i na końcu portfel dla siebie. Przy chłodnej kalkulacji wyszło, że rozsądniej będzie wyposażyć się w to i owo. Mama mnie już męczy o czerwony pasek do spodni. Jak napisałem, nie mam w planach dalszych produkcji pasków do zegarków. Nie bardzo mam na to czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 W planach mam tylko dwa etui na telefon, dwa paski do spodni i na końcu portfel dla siebie. Przy chłodnej kalkulacji wyszło, że rozsądniej będzie wyposażyć się w to i owo. Mama mnie już męczy o czerwony pasek do spodni. Jak napisałem, nie mam w planach dalszych produkcji pasków do zegarków. Nie bardzo mam na to czas. jasne, jasne.... tak to się wszystko zaczyna.... a za pół roku będzie torby hurtowo "klepał" za co trzymam kciuki! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Fajne, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Dokładnie jak pisze Skalpel - On też początkowo 'coś tam' sobie w garażu dłubał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Michale. Po decapancie od Saphira i myciu nie sądzę aby coś tam jeszcze było. Poza tym ta skóra nie leżała 50lat na wilgotnym strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2015 Dzisiaj w TK Maxx znalazłem taki oto bawełniany szalik. Kolejny powód, żeby wypatrywać wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi