maciato Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Kupiłem w zeszłym roku podobny (zwany cyklistówką w kliny) w Warszawie u pana Zaręby. http://www.azareba.pl/index.php?page=fasony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Jeśli może to być np. irlandzki Donegal Tweed, to można poszukać "Donegal Tweed eight panel flat cap", np. tutaj. Przy okazji chciałem też zwrócić uwagę P.T. Kolegów na "patchwork caps" -- to jest dopiero jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Przy okazji chciałem też zwrócić uwagę P.T. Kolegów na "patchwork caps" -- to jest dopiero jazda! Np. coś takiego: http://allegro.pl/jonathan-richard-ireland-welniany-kaszkiet-casual-i3656361488.html Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. meqoq Napisano 2 Listopad 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Przybyłem, zobaczyłem, zakupiłem. Meermin Handwelted Balmorals: Winter is coming. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Przybyłem, zobaczyłem, zakupiłem. Meermin Handwelted Balmorals: Możesz podać cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Możesz podać cenę? €310 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 które kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 które kopyto? Nie pytałem kupując, bo po prostu je przymierzyłem i mi się spodobało, ale dostępne w ofercie Meermina balmorale z cordovanu są robione na kopycie Hiro i są identyczne, więc zakładam, że to właśnie to kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2013 Ja przymierzałem w biurze w Inca, gdzie się wprosiłem. Z tego co wiem o Meermin, to oprócz wymienionych na stronie własnych sklepów ich produkty można znaleźć wyłącznie w dwóch czy trzech domach towarowych (departament stores) w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 CJ Draycott - zwykłe angielki, ale ciekawe bo już wycofane z produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 takie tam spinki: Pasują do dyni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 CJ Draycott - zwykłe angielki, ale ciekawe bo już wycofane z produkcji Chętnie poczytam o nich i obejrzę więcej zdjęć Jaki to kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Cordings, pod Barboura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Chętnie poczytam o nich i obejrzę więcej zdjęć Jaki to kolor ? Ciemny brąz (kasztanowy). Buty piękne, cieszę się, że udało mi się jeszcze wyrwać stary model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Nowe maleństwa, zapewne zabiorę je na spotkanie warszawskie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Post i towarzysząca dyskusja usunięte na prośbę autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Ręcznie szyty notatnik w oprawie z koniakowej, cielęcej skóry 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Nowe maleństwa, zapewne zabiorę je na spotkanie warszawskie. Cudowne. Mogę prosić namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Jestem pełen uznania. Czy istniała możliwość wyboru innego rozwiązania na zamknięcie notatnika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Cudowne. Mogę prosić namiary? Calzature minichino. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Ręcznie szyty notatnik w oprawie z koniakowej, cielęcej skóry Dokładnie czegoś takiego szukam (wolałbym tylko zapiecie na skórzany pasek) - można wiedzieć skąd zamawiałeś i za ile (może być na PW)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 jakiś czas temu znalazłem podobne rozwiązanie dla Ipada - prod. Evouni (zdj.Allegro) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Proszę bardzo Panowie... https://www.facebook.com/BjakBukszpan?ref=stream Bukszpan - ideas box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Jestem pełen uznania. Czy istniała możliwość wyboru innego rozwiązania na zamknięcie notatnika? Prawdopodobnie niedługo będzie możliwość wyboru paska z klamrą oraz nap, muszą one przejsć jeszcze fazę testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 wiedenki Yanko: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi