eye_lip Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Przechowaj dla syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Ciekawi mnie czy 13 letnie dziecko będzie chciało go nosić. A tak poza tym, to jaka może być jego wartość? Nie mogłem za bardzo znaleźć tej firmy na internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Wartość jest taka, za jaką uda Ci się go sprzedać na portalu aukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 od czasu jak pierwszy raz zobaczyłem capsule wallet na kickstarterze to jestem jego wiernym fanem. Zarówno pod względem funkcjonalności jak i jakości wykonania i trwałości. Ale że powstały teraz nowe wersje, to postanowiłem przesiąść się na aligatora ... więcej szczegółów tu: http://capsulewallets.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Rozumiem, że jesteś posiadaczem pierwszej wersji? W kwestii użytkowej - nie masz problemów z wysuwaniem kart ze środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Szkoda, że nigdy nie mam przy sobie gotówki, bo pomysł z portfelem-klipsem na banknoty bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 (edytowane) u mnie konfiguracja jest taka. w przegródce z zewnątrz dowód i prawo jazdy plus czasami jakieś pokwitowanie, w środku - 5 banknotów zwinięte na 4 i 6-8 kart i lub wizytówki oraz karta magnetyczna do otwierania drzwi (działa bez wyjmowania), a od frontu (tu gdzie teraz aligator) 3 najczęściej używane karty płatnicze. Więc w środkowej przegródce mam te rzadko używane karty, ale przez to że mam banknoty i robi się lekka przestrzeń to nie ma problemu z wyjmowaniem. edyta: tak mam też pierwszą wersję niebieską z textured saffiano leather. Jak na razie praktycznie niezniszczalna. Edytowane 12 Grudzień 2014 przez wolezozole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Jak donoszą służby specjalne monitorujące zachowania zakupowe Aniołka, który będzie podkładał prezenty pod choinką jestem (już prawie) posiadaczem wyjątkowej poszetki z jedwabiu zadrukowanego jednym z obrazów Dwurnika: http://www.desamodern.pl/product-pol-982-Poszetka-jedwabna-Most-na-Wisle-i-Palac-Kultury.html Poszetki o wymiarach 35x35cm są wyprodukowane w Milanówku w zamkniętym nakładzie 300 egzemplarzy. Na stronie desamodern.pl jest też kilka innych modeli poszetek oraz damskie apaszki. Pozdr, wojvv 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Przeglądałeś skrytki w poszukiwaniu prezentów? Ja ostatni raz robiłem to jakieś 20 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Nie można wyjść z wprawy Ale nigdy nie zdradzam szczegółów pracy operacyjnej... Pozdr, wojvv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Ekstra. Obszyta rulonikiem czy na zakładkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Tego juz pewnie aniołek (pomińmy metody wydobywania z niego informacji) nie powiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Na pewno mi nie uwierzycie, ale nie zwróciłem zupełnie uwagi na sposób obszycia... Ale obiecuję odpowiedzieć po Wigilii Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 'Kurczak w pięciu smakach'? To na pewno nie DPD przywiozło - pudełko nie jest pogniecione... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Przed chwilą zamówiłem: http://www.ebay.pl/itm/Abbeyhorn-Deer-Polishing-Bone-Shell-Cordovan-Shoes-Alden-Carmina-Horween-Saphir-/121484132914?pt=UK_Clothing_ShoeCare_Shoe_Care_LE&hash=item1c4904c232 Zaobaczymy czy działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2014 Prezent od siostry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Na pewno mi nie uwierzycie, ale nie zwróciłem zupełnie uwagi na sposób obszycia... Ale obiecuję odpowiedzieć po Wigilii Pozdr, wojvv Poszetka jest obszyta "na zakładkę" (chyba?) - tj. szwem, który nie jest szwem "na okrętkę". Ale przy b. delikatnym jedwabiu, który został użyty szew "na okrętkę" nie sprawdziłby się. Brzegi poszetki są pięknie i równo podwinięte i obszyte. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Przed chwilą zamówiłem: http://www.ebay.pl/itm/Abbeyhorn-Deer-Polishing-Bone-Shell-Cordovan-Shoes-Alden-Carmina-Horween-Saphir-/121484132914?pt=UK_Clothing_ShoeCare_Shoe_Care_LE&hash=item1c4904c232 Zaobaczymy czy działa:) Też chętnie się dowiem, jaki jest efekt. Nie zapomnij napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Przyjechały lotniki Yanko na kopycie 915 do patynowania, już zacieram pędzle i farby z niecierpliwości 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ładne Na jaki kolor będziesz malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Planuję by to był wiśniowy kolor, jednak jeszcze przed malowaniem będę mieszał dwa rodzaje kolorów by posprawdzać na próbnych skórach co najbardziej mnie rzuci na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Pamiętając poprzednią patynację zapowiada sie pysznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Napięcie rośnie ... i teraz będzie ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Wiśniowy kolor- ekstra pomysł ! Na podeszwie zrób jakiś tatuaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Raczej tak nie wypada, ale podobają mi się takie 'surowe'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi