Skocz do zawartości

Promocje w markach premium

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Odkryj wyselekcjonowane kolekcje najbardziej pożądanych marek modowych na świecie. To zaproszenie jest ważne tylko przez 48 godzin, więc wykorzystaj je już dziś ciesz się voucherem powitalnym z rabatem -10%.

https://invite.bestsecret.com/V8S-F5T-Q39?c=pl&v=194137b476b&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

Mam ten whipcord, tylko model 2 - będzie Pan zadowolony. 
Przy okazji polecam program lojalnościowy Cavour. Jestem już na najwyższym poziomie, co praktycznie u każdego innego sprzedawcy byłoby możliwe dopiero po kupieniu zawartości trzech szaf (casus punktów na stacjach benzynowych lub mil lotniczych). Oprócz dodatkowych zniżek jest doroczna wypłata (u mnie było to 60 euro), którą można wykorzystać na cokolwiek (ja wziąłem T-shirt bez kosztów, tj. przysłali za darmo).

• Oceniam pozytywnie 1

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Na 

https://www.bestsecret.com/

Jest sporo rzeczy od Johnstons of Elgin w znakomitych cenach

Na przykład grube, kaszmirowe swetry (dokładnie ten model, tylko inne kolory https://johnstonsofelgin.com/en-pl/products/charcoal-cashmere-ribbed-crew-neck-jumper?pr_prod_strat=jac&pr_rec_id=bf6e388ca&pr_rec_pid=9427174359318&pr_ref_pid=9427184714006&pr_seq=uniform) za 500-700 zł

Jest to naprawdę wyborna cena jak za kaszmir od Johnstons, a za kaszmir 4-ply wręcz śmieszna. Sam kupiłem dwa. Dostawa z Niemiec, można do paczkomatu, ultraszybka.

Szczerze mówiąc, nigdzie poza UK (które jest problematyczne z racji Brexitu oraz busiarzy, co przyzna @lubo69) nie widziałem tan dobrej oferty na te markę.

Dodatkowo pewien wybór dodatków z kaszmiru, jak szaliki, szale, czapki beanie itd.

• Like 1

Na Zalando Lounge bywają (głównie akcesoriaj Johnstons of Elgin w znakomitych cenach, ale bardzo okazjonalnie, góra kilka razy w roku, pojedyncze wymiary i kolory. Nie potrafię porównać z ofertą bestsecret, ponieważ nie wiem, gdzie kupić znaczki skarbowe na podanie o dostęp do tego elitarnego klubu😬

13 minut temu, lubo69 napisał:

Na Zalando Lounge bywają (głównie akcesoriaj Johnstons of Elgin w znakomitych cenach, ale bardzo okazjonalnie, góra kilka razy w roku, pojedyncze wymiary i kolory. Nie potrafię porównać z ofertą bestsecret, ponieważ nie wiem, gdzie kupić znaczki skarbowe na podanie o dostęp do tego elitarnego klubu😬

Napisz mi maila na pw, to Ci wyślę

• Like 1

Dziękuję, już dostałem. Oferta bardzo podobna do ZL: świetne ceny, wybór praktycznie żaden. Akcesoria może OK, ale jeśli chodzi o swetry, mam trzy wyjścia: schudnąć 20 kg, przytyć 30 kg, lub wmówić sobie, że kolor typu burnt orange jest lepszy od szarego lub granatowego.

• Like 1

Mam podobne odczucia. Chodź mam w koszyku jasnoszary kaszmir w moim rozmiarze :) podobny jak podlinkował @Velahrn 
Generalnie jest tam sporo marek Niemieckich. 
Z Włoskich szerszy asortyment ma np. Boglioli czy Canali. Marki koszulowe też mają spory asortyment. 
Ja sobie taką ściągę zrobiłem z marek które kojarzyłem i wydaje mi się, że mają przyzwoitą jakość. 

image.thumb.png.357638c1915c3d641f73574863b046ff.png

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1

6 godzin temu, lubo69 napisał:

Dziękuję, już dostałem. Oferta bardzo podobna do ZL: świetne ceny, wybór praktycznie żaden. Akcesoria może OK, ale jeśli chodzi o swetry, mam trzy wyjścia: schudnąć 20 kg, przytyć 30 kg, lub wmówić sobie, że kolor typu burnt orange jest lepszy od szarego lub granatowego.

Kilka dni temu było więcej, widocznie szybko się wyprzedaje.

Ja kupiłem szary i beżowy, więc odcienie bardzo klasyczne.

U Johnstons naprawdę jest rozmiarówka zawyżona, ja mając 180 cm i 72 kg wzrostu nosze S-kę i są to wygodne, lekko luźne swetry.

• 1 month later...
W dniu 19.02.2025 o 14:55, Velahrn napisał:

U Johnstons naprawdę jest rozmiarówka zawyżona, ja mając 180 cm i 72 kg wzrostu nosze S-kę i są to wygodne, lekko luźne swetry.

Generalnie 100% kaszmirowe swetry mają zawyżoną rozmiarówkę u większości producentów. Swoją drogą pytanie dlaczego?

Ja noszę L/XL, tutaj też kupiłem XL i nieco zwęziłem w tali (rozmiar mniejszy byłby za krótki na moje ręce). Rękawy dla odmiany mój sweter miał stosunkowo wąskie. Wyszło bardzo dobrze. Jakbym wiedział, że to taka prosta operacja, to by mi to wcześniej ułatwiło życie.

Obecnie nie ma tam praktycznie 100% grubszego kaszmiru . Ale dodali trochę asortymentu z "lżejszych" tkanin (np. mieszanki wełny z bawełną). Ale praktycznie wszystko z dosyć wiosennych pasteli.

W dniu 19.02.2025 o 08:35, lubo69 napisał:

Dziękuję, już dostałem. Oferta bardzo podobna do ZL: świetne ceny, wybór praktycznie żaden.

Na ZL, dosyć często są, ale głównie cieniutkie kaszmirowe sweterki - nawet dzisiaj są. Do mnie dotarł sweter z BestSecret o dosyć solidnej gramaturze.

image.thumb.png.4e7641952eee1f053837a927f4073dd0.png

• 2 weeks later...