Arturlep Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2024 ja również poproszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mily Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2024 @lukmal również będę zobowiązany za wysłanie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2024 I ja też poproszę na priv jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2024 Wyślijcie mi na priv swoje maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2024 Odkryj wyselekcjonowane kolekcje najbardziej pożądanych marek modowych na świecie. To zaproszenie jest ważne tylko przez 48 godzin, więc wykorzystaj je już dziś ciesz się voucherem powitalnym z rabatem -10%. https://invite.bestsecret.com/V8S-F5T-Q39?c=pl&v=194137b476b&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 29 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2024 Też mam konto. Kupiłem kiedyś Rab Microlight. Jak ktoś chce zaproszenie to zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UncleDrew Napisano 30 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2024 9 godzin temu, eduardo napisał: Też mam konto. Kupiłem kiedyś Rab Microlight. Jak ktoś chce zaproszenie to zapraszam. Uprzejmie poproszę o zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sivlefu Napisano 31 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2024 W dniu 29.12.2024 o 22:40, eduardo napisał: Też mam konto. Kupiłem kiedyś Rab Microlight. Jak ktoś chce zaproszenie to zapraszam. również poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu Wyprzedaż -50% w Cavour: https://www.cavour.com/sale i w Berg&Berg: https://bergbergstore.com/pages/wintersale Z Cavour zamówiłem m.in. spodnie z Whipcordu - bardzo jestem ciekaw tej tkaniny. Przy okazji przetestuję krój Mod 3, który jest najbliżej moich spodni bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Mam ten whipcord, tylko model 2 - będzie Pan zadowolony. Przy okazji polecam program lojalnościowy Cavour. Jestem już na najwyższym poziomie, co praktycznie u każdego innego sprzedawcy byłoby możliwe dopiero po kupieniu zawartości trzech szaf (casus punktów na stacjach benzynowych lub mil lotniczych). Oprócz dodatkowych zniżek jest doroczna wypłata (u mnie było to 60 euro), którą można wykorzystać na cokolwiek (ja wziąłem T-shirt bez kosztów, tj. przysłali za darmo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi