tsz Napisano 29 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Dobry wieczór, od pewnego czasu z przyjemnością śledzę część wątków tego forum i muszę powiedzieć, że wiedza i praktyczne doświadczenie odwiedzających to forum są nieocenione. Wiele wskazuje na to, że postanowiłem w końcu dołączyć do tego szanownego grona. Ukłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lampka Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Dzień dobry, na forum trafiłem przypadkiem. Przejrzałem parę wątków i chcę tu zostać na dłużej. Pozdrawiam serdecznie, Lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Cześć, W przeciwieństwie do kolegi powyżej, nie trafiłem tu przypadkiem. W maju szykuje się ślub więc będę stałym gościem Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 1 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 Na forum wyrwałem już kilka dobrych porad. Niedawno poczytałem więcej i doceniłem humor oraz zdroworozsądkowe nastawienie. Od kilku lat staram się trochę lepiej ubierać po dość nagłej realizacji braków w tym zakresie, kiedy, jeszcze na studiach, stojąc późnym wieczorem na przystanku, zobaczyłem dżentelmena idącego ulicą i pomyślałem "o, fajna kurtka", po czym to rzeczony dżentelmen zbliżył się i zaczął przeszukiwać przystankowe śmietniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mayor Napisano 1 Grudzień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2018 25 minut temu, Dyjamentowski napisał: stojąc późnym wieczorem na przystanku, zobaczyłem dżentelmena idącego ulicą i pomyślałem "o, fajna kurtka", po czym to rzeczony dżentelmen zbliżył się i zaczął przeszukiwać przystankowe śmietniki. Dżentelmeni tak mają.,Taki styl życia nazywa się Freeganism ,a przeszukiwanie śmietników to Dumpster Diving,Bin Raiding .,To jest anarchistowsko-prymitywistyczny bunt zamożnych ludzi przeciw kapitalistycznemu konsumpcjonizmowi, a jednocześnie przez udział w recyklingu, wyraz troski o czystość planety. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 20 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2018 Dzień Dobry, od pewnego czasu przeglądam forum i postanowiłem się w końcu przywitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarnold Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2019 Cześć wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roni11 Napisano 26 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2019 Uszanowanie. Pozdrawiam, Mateusz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twins Bespoke Napisano 28 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2019 Witamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtBi Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Po długim okresie czytania forum czas na pisanie. Pozdrawiam szanownych forumowiczów, ArtBi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 Bogusław czy Andrzej (bez różnicy) Shalom ,Mazzal tov 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Kwiatkowski Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Ja tez witam wszystkich serdecznie juz pare postów a raczej pytań za mną ale dopiero zauważyłem temat przywitań trafiłem tu poszukując odpowiedzi przed zbliżającym sie moim ślubem i napewno zostanę duzo dłużej gdyż zżera mnie ciekawość 😜 Na codzień student, podróżnik oraz miłośnik świetnego jedzenia i alkoholi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkarczewski_68 Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domgra Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2019 Cześć, W trakcie przygotowań do ślubu trafiłem na to forum. Dzisiaj doszedłem do wniosku, że czas się zarejestrować. Mam nadzieje, że wybór garnituru ślubnego do dopiero początek z krawiectwem mailowym i klasyczna elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paraceta_mol Napisano 11 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2019 Przedstawiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macdan14 Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2019 Witam wszystkich. Wreszcie zdecydowałem się na rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAR Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Witam wszystkich, być może niektórzy znają mnie z forum Knives.pl Po latach a raczej dekadach chodzenia w bojówkach i tshirtach przyszła chęć na małą odmianę. I tak zawitałem tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Witam wszystkich, być może niektórzy znają mnie z forum Knives.pl Po latach a raczej dekadach chodzenia w bojówkach i tshirtach przyszła chęć na małą odmianę. I tak zawitałem tutaj Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAR Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 57 minut temu, eye_lip napisał: Nie wierzę A jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj3501 Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Witam wszystkich. Czytam od kilku tygodni, a mój ślub w czerwcu, więc pewnie będę miał też kilka pytań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Dzień dobry wszystkim, mam nadzieję, że moja obecność na tym forum będzie owocna. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biggy Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Napiszę krótko - bry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropóh Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 Witam, Taki kryzys wieku średniego - postanowiłem po wielu latach strojów glano-bojówkowych i trekingowych trochę zmienić garderobę, poniekąd stosownie do wieku. Lektura tego forum postępuje już od dłuższego czasu, natomiast rejestracja dopiero teraz. Na pewno będę miał parę pytań, pojawiających się w procesie dokształcania się w temacie klasycznego stroju męskiego. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Le_Char Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 Dzień dobry wszystkim, Przybyłem tutaj, by znaleźć kilka cennych informacji, a konto przyda się, aby o coś zapytać, jakby nie było. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi