Razorapid Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Dzień dobry.Nie dawno się zarejestrowałem, wcześniej tylko czytanie.Męska elegancja, interesuje mnie od dawna, ale jeszcze sporo jest do nauki.Obecnie kończę studia prawnicze, staram się sporo podróżować głównie w kierunku wschodnim.Jeżeli ktoś z forum chciał by udać się na wyprawę do Lwowa, albo odpocząć, nad morzem w Odessie służę pomocą.PozdrawiamMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Self Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów Po wielu miesiącach obserwowania forum, postanowiłem założyć konto. Kto wie, może i napiszę coś wartościowego. Wiem natomiast, że sporo się mogę nauczyć i to jest mój punkt wyjścia. Miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo_Tiffon Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dziań Dobry, Mam na imię Paweł i od długiego czasu przeglądam forum, czerpiąc z niego masę wiedzy oraz inspiracji co pozwala mi uniknąć wielu błędów "nowicjusza" przy kompletowaniu garderoby, za co doświadczonym forumowiczom serdecznie dziękuję. Dziś postanowiłem się zarejestrować. Chciałbym stać się również aktywnym użytkownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Witam wszystkich! Po kilku tygodniach przeglądania forum zdecydowałem się wyleźć z nory i przywitać. Jako że za pół roku mój ślub - pewnie będę albo pytał o pomoc, albo pochwalę się z czasem jakimś projektem (planowana kamizelka do granatowego garnituru, materiał jest, teraz szukam krawca). Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksnagalski Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Witam serdecznie Szanownych Panów! Po zmianie swojego stylu na bardziej elegancki i poważny, postanowiłem w końcu dołączyć do tego szanowanego forum, aby czerpać dalsze inspirację i wiedzę dotyczące klasycznej męskiej elegancji i życia prawdziwego gentlemana. Pozdrawiam, Maksymilian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Dzień dobry, Kilka dni temu znalazłem to forum i zarejestrowałem się. Pora więc przywitać się, co niniejszym czynię. Z uwagi na rodzaj pracy (częste wizyty na brudnych stanowiskach maszyn w zakładach przemysłowych) nie często mam okazję korzystać ze strojów eleganckich, ale dusza często krzyczy o poszetkę. Jestem z Warszawy i od 41 lat niepokoję ludzkość swoją obecnością. Miłego dnia, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melville Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Kłaniam się szanownym użytkownikom! Liczę na pomoc w dziedzinie męskiej elegancji. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haevym Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Witam. Od lat zaglądam, niebawem pewnie zacznę się odzywać. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanza Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Dzień dobry Forumowiczom. Mam na imię Michał. Forum czytam od około pół roku. Głównie szukam informacji o jakość produktów. W modzie lubię minimalizm, ale też spokojne, kolorowe stylizacje. Serdecznie pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syen Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Cześć. Nazywam się Dawid. Jestem z północnego Mazowsza. Jestem przed trzydziestką, albo lepiej (młodziej) zabrzmi dwadzieścia kilka lat. Tematem mody męskiej zacząłem interesować się jakieś 3 lata temu. Pół roku temu trafiłem na to forum pełne cudownej wiedzy. Obecnie postanowiłem się w końcu zarejestrować i przywitać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gg123 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Witam Panowie! Trafiłem na forum przypadkowo, poszukując różnych stylizacji na ślub ( tak tak, własny!) Liczę na Waszą pomoc, będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabal Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Od około 8 miesięcy obserwuje forum, tematyką klasycznej mody męskiej interesuje się od około 3 lat. Teraz postanowiłem bardziej włączyć się do dyskusji :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francabezkrawata Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 witam , czytam forum od około 3 miesięcy i postanowiłem zacząć się bardziej udzielać w tematyce, która zawsze mnie pasjonowała , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterM Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Czytałem, czytałem... aż się zapisałem. Kilku znajomych chyba tu już jest W każdym razie witam już po rejestracji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Cześć Piotrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Cześć wszystkim, Jakub z Warszawy. Na razie czytam głównie blogi i książki o modzie, myślę że warto też będzie poczytać o tym wszystkim na żywo, więc jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Pozdrawiam Szanowne Grono entuzjastów klasyki i elegancji. Zanim zacząłem zgłębiać zawartość forum, żyłem w błogiej nieświadomości, gdzie but był po prostu pantoflem, Oxford Uniwersytetem, Monk Jazzmanem a popelina rodzajem kompromitacji. Poprzez rejestrację mam nadzieję zwiększyć tempo przyswajanej wiedzy i wdrażać ją w życie. Na razie choroba się rozwija i z tego co widzę, jest nieuleczalna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuberos Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Witam serdecznie, Mariusz z Gliwic, od zeszłego roku interesuję się tematyką męskiej elegancji, do tego uwielbiam kapelusze (strasznie żałuję, że dopiero dołączyłem i nie załapałem się na projekt forumowy - niemniej mam nadzieję, że jeszcze jakiś się pojawi ). Od dłuższego czasu tu zaglądam, a teraz postanowiłem również dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłosu Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Panowie, jest mi niezmiernie miło dołączyć do Waszego grona. To forum otwiera oczy na szereg aspektów męskiej elegancji. Oprócz czerpania wiedzy, postaram się również być jego aktywnym uczestnikiem. Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chris.libuszowski Napisano 11 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2016 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karimat Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Hej hej! Zalogowałem się, aby zaczerpnąć inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Dobry wieczór Panowie i być może Panie, nazywam się Daniel i przyłączyłem się do Waszego szerokiego grona aby zaczerpnąć inspiracji. Jakoś nie mogę sobie poradzić aby coś zrobić ze swoją garderobą, a szczególnie aby łączyć ze sobą elementy. Mam nadzieję że wniosę coś dobrego na to forum tak aby równowaga w przyrodzie została zachowana. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waćpan Napisano 21 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2016 Dobry wieczór, Panie i Panowie. Miło mi dołączyć do Państwa. Jestem Dawid, tematyką elegancji męskiej interesuję się od kilku lat, ale dopiero lektura m.in. tego forum pokazała mi, ile jeszcze pracy przede mną, żeby choć trochę wiedzieć. Dlatego się zarejestrowałem i chciałbym dalej - tym razem także aktywnie - czerpać stąd informacje i pomysły. Pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uruz Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Witam, jestem Kacper, pojawiłem się tutaj raptem przed chwilą. Oprócz pomocy w poszukiwaniach, pragnę także zapoznać się lepiej z prezentowaną tutaj tematyką, i mam nadzieję iż z biegiem czasu sam co nieco zacznę tutaj wnosić. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aislinnek Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Dzień dobry Mateusz, lat 25, Kraków. Od jakiegoś czasu staram się śledzić regularnie forum, co już mogę przyznać wpłynęło na pewne detale ubioru. Mam nadzieję, że mój, w swoich kręgach uznawany za nad wyrost "stylówkowy" styl, ulegnie dalszej poprawie z czasem i sam będę mógł wprowadzić trochę merytorycznych postów na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi