Tadeusz W. Fita Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 WItam serdecznie i od razu pytam z pewną dozą nieśmiałości czy Panie też tutaj witacie, czy w ogóle kobiety mają prawo wypowiadania się w tym jakże elaganckim, ale jakby nie patrzeć wyjątkowo męskim miejscu w sieci internetowej. Jesli tak to będzie mi bardzo miło. Jestem Natalia, dla przyjaciół Tola. pozdrawiam:). Witaj Natalio, podoba mi się zdrobnienie Twojego imienia. Mam do Ciebie pytanie: Na co zwracasz uwagę u przedstawicieli „płci brzydkiej”? Pozdrawiam Tadek PS - sądzę, że niewiasty wniosłyby do tego forum wiele pożytecznych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 WItam serdecznie i od razu pytam z pewną dozą nieśmiałości czy Panie też tutaj witacie, czy w ogóle kobiety mają prawo wypowiadania się w tym jakże elaganckim, ale jakby nie patrzeć wyjątkowo męskim miejscu w sieci internetowej. Jesli tak to będzie mi bardzo miło. Jestem Natalia, dla przyjaciół Tola. pozdrawiam:). Witam ponownie Natalio (chyba jestem za stary, żeby używać formy „Tola”), zapraszam tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2545-%E2%80%9Epozna%C4%87-pana-po-cholewach%E2%80%9D/ Wpisy naszych kochanych białogłów będą mile widziane. :wink: Pozdrawiam Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Englishman Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Witam, Z tej strony małoletni amator elegancji. Dlaczego małoletni? Ponieważ liczę zaledwie 16 wiosenek. Pewna znajoma powiedziała mi, że jestem wstępem do dżentelmena, choć sam się za takiego nie uważam. O sobie dodam tyle, że lubię dobrą książkę. Mam nadzieje, że tutaj wraz z forumowym gronem, poszerzę swoje horyzonty elegancji i manier. Pozdrawiam Tytus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Również - po niekrótkim okresie przeglądania forum, i (szczerze) z niemałymi oporami - wreszcie postanowiłem dołączyć do waszej grupy. Liczę na wiele inspiracji z waszej strony, poszerzania swojej wiedzy/świadomości i mam nadzieję, że w niedługim czasie sam będę mógł to i owo zaprezentować do waszej opini. WITAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Joanna wita wszystkich Jak Joanna się tu znalazła?...poszukiwała w sieci damskich wiązanych bucików... Joanna zatrzyma się tu na dłużej Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Constantin, wita Joannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Ernestson pyta czy Joanna tak zawsze w trzeciej osobie występuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Joanna zazwyczaj pisze o sobie w trzeciej osobie nazywając siebie "Lalką" (albo "Królem Julianem")...ale jakoś tutaj "Lalka" mało pasuje a tak na poważnie ...już się przestawiam i kolejne posty będą normalne... a więc jeszcze raz witam wszystkich Król Julian )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Niestety nie znalazłam ale dzięki wam wiem czego chce... krótko o moich poszukiwaniach...zanim was znalazłam zamówiłam oxfordy Lan-Kars -odesłane , kolejne zamówione po tym jak na was wpadłam monki Grenson- niestety tez odesłane...a ze w przyszłym tygodniu koniecznie muszę mieć płaskie buty na wyjazd (w szpilkach nie dam rady przetrwać trzech dni) więc czekam na zamówione buciki które urzekły mnie szafirowym kolorem ( z ich jakością pewnie będzie różnie ale jak mus to mus)...na porządne włoskie ewentualnie angielskie buciki jeszcze przyjdzie czas ... a zatrzymam się bo .... Babsko , dla którego w garderobie mogłyby istnieć jedynie koszule ,ołówkowe spódnice i spodnie na kant musi się tu dobrze czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Niech Joanna dobrze się tu czuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Witaj Joasiu, baba to charakter, nie płeć. Sam czasem zachowuję się gorzej niż „baba”. :) Pozdrawiam Tadek PS - co to są „ołówkowe spódnice”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Tadeuszu, jak sama nazwa wskazuje, są to spódnice na ołówek.. . a tak poważnie to proszę bardzo - https://www.google.pl/search?q=o%C5%82%C3%B3wkowa+sp%C3%B3dnica&rlz=1C1CHMO_plPL556PL556&oq=o%C5%82owkoa&aqs=chrome.1.69i57j0l5.3491j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Tadeuszu, jak sama nazwa wskazuje, są to spódnice na ołówek.. . a tak poważnie to proszę bardzo - https://www.google.pl/search?q=o%C5%82%C3%B3wkowa+sp%C3%B3dnica&rlz=1C1CHMO_plPL556PL556&oq=o%C5%82owkoa&aqs=chrome.1.69i57j0l5.3491j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8 Witaj, wolę formę „Tadek”. Wiesz, ja wujka Gogla bardzo dobrze znam. Po cichu liczyłem na dowcipną odpowiedź Joanny. Niemniej jednak dziękuję za odpowiedź. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Joanna się spóźniła z odpowiedzią...facety sobie sami wytłumaczyli mogę jedynie dodać ze spódnica ołówkowa to takie( zazwyczaj nudne) ustrojstwo, w którym trudno zrobić większy krok albo wejść szybko po schodach bez pytania typu : " nie za ciasna ta spódniczka "? ... a noszę właściwy rozmiar- ustrojstwo wąskie jest i tyle J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Post usunięty. Flirty i romanse na innych forach proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 I za to Cię lubię, Misza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Niestety nie znalazłam ale dzięki wam wiem czego chce... krótko o moich poszukiwaniach...zanim was znalazłam zamówiłam oxfordy Lan-Kars -odesłane , kolejne zamówione po tym jak na was wpadłam monki Grenson- niestety tez odesłane...a ze w przyszłym tygodniu koniecznie muszę mieć płaskie buty na wyjazd (w szpilkach nie dam rady przetrwać trzech dni) więc czekam na zamówione buciki które urzekły mnie szafirowym kolorem ( z ich jakością pewnie będzie różnie ale jak mus to mus)...na porządne włoskie ewentualnie angielskie buciki jeszcze przyjdzie czas ... a zatrzymam się bo .... Babsko , dla którego w garderobie mogłyby istnieć jedynie koszule ,ołówkowe spódnice i spodnie na kant musi się tu dobrze czuć Jeśli mogę być pomocny w poszukiwaniu w/w butów: http://www.crownhillshoes.com/categoria/botas/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayyed Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Witam wszystkich razem i każdego z osobna! Po przeczytaniu większości wątków nadszedł czas, aby się zarejestrować i mam nadzieję, poszerzyć (dzięki waszej pomocy) jeszcze bardziej wiedzę odnośnie męskiej elegancji Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafelek Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Ale numer Przywitałem się tutaj parę godzin temu i zniknął ten post. Kto tutaj kasuje posty, bo same chyba się nie usuwają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uniquemen Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam wszystkich maniaków modowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witamy, czy to Ty: https://www.facebook.com/BeUniqueMan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam wszystkich maniaków modowych. Nie znajdziesz ich wielu na tym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
51aba2c838a770fb802a949345 Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam Gdy przeglądałem to subforum kilkanaście minut temu, nie mogłem się dopatrzyć tematu powitalnego wśród tych przyklejonych. Teraz widzę, więc przedstawię się raz jeszcze. Kilka miesięcy temu zainteresowałem się tematem mody męskiej, obecnie jestem na etapie dość radykalnych zmian w zawartości mojej szafy. Wyleciały z niej również rzeczy kupione półświadomie, już po pierwszym zainteresowaniu tematem, ale np. niedopasowane. Czasem nie mogę wyjść z podziwu jak mogłem chodzić tyle lat w ciuchach albo dwa rozmiary za dużych, albo zupełnie brzydkich. W najbliższej przyszłości chciałbym postawić na ubrania możliwie jak najbardziej uniwersalne, dopasowane i zadowalające jakościowo. Na forum trafiałem już wielokrotnie, jednak dopiero dzisiaj głębiej się zaczytałem i podjąłem decyzję o rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Cześć, 51aba2c838a770fb802a949345! Jak to się zdrabnia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi