Artur Z. Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Witam wszystkich forumowiczów!Co prawda na forum zarejestrowany jestem dosyć długo, ale dopiero teraz zdobyłem się na przywitanie Modą męska interesuję się od dawna, więc forum jest dla mnie niejako encyklopedią.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzeszcz Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Witam wszystkich forumowiczów, Po artykule w tygodniku Do Rzeczy o butach na lata ( było wspomniane m.in. o Kielmanie) szukałem w sieci różnych informacji. Tak trafiłem tutaj i pod wpływem forum zaczynam inaczej postrzegać swoją garderobę i powoli staram się ją zmieniać. Dzięki za tak wielkie źródło informacji. Pozdrawiam! Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam serdecznie Jako obserwator i czytelnik zaglądam na forum od dłuższego czasu - istna kopalnia wiedzy Postanowiłem jednak w bardziej czynny sposób zacząć nawiedzać to miejsce. Głos w dyskusji to jednak coś więcej niż bierne obserwowanie interesujących wątków. Poza tym pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz znawców tematu i dziękuję za informacje jakie tutaj zamieszczacie, są wyjątkowo przydatne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Witam serdecznie , dobrej zabawy i włączaj się aktywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolwal Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Dzień dobry! Nie pamiętam już jak dokładnie trafiłem na forum, ale śledzę je już od dawna, a od kilku tygodni jako zarejestrowany, choć milczący użytkownik. Niedawno wszedłem w czwartą dekadę życia, więc to najwyższa pora by być "dressed like a grownup". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Dzień dobry! witam szanowne grono forumowiczów. Czytam Was od półtora roku kiedy to zacząłem przygotowywać się do ślubu. Lektura forum utwierdziła mnie w wielu moich poglądach i zainteresowaniach oraz dostarczyła niezbędnej podstawowej wiedzy do ich rozwijania. Czasami chciałbym wziąć udział w dyskusjach na forum więc zdecydowałem się ujawnić i przedstawić. Pozdrawiam,Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Witam Tomaszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Chciałem się z wszystkimi przywitać. Od jakiegoś czasu obserwuję forum, ale dopiero teraz założyłem konto. Chciałem od razu się dowiedzieć, w którym miejscu mogę zadać kilka pytań żółtodzioba dotyczących wyboru garnituru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Miło Cię poznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Witam wszystkich serdecznie, trafiłem tutaj poszukując adresu rozsądnych pracowni krawieckich w Lublinie ale po merytorycznej zawartości wielu wątków myślę, że zostanę tu na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Witam serdecznie Krajanina z Koziego Grodu. , Może się w końcu uda zorganizować jakieś lubelskie spotkanie forumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whipper Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Forum przeglądam już od dłuższego czasu i chciałbym z tego miejsca podziękować Panom za pracę i informacje jakie tutaj zamieszczacie i za to, że to forum zaszczepiło we mnie potrzebę zgłębiania wiedzy na temat męskiej elegancji i sukcesywnym przekładaniu teorii na praktykę Mam nadzieję, że w niedługim czasie będę mógł w sposób czynny zacząć udzielać się na forum. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Witaj Michale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasta Napisano 4 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2013 Nauczony wieloma innymi forami zaczynam od tematu powitalnego. Zarejestrowałem się kupę czasu temu, do tej pory jedynie forum przeglądałem. Mam w końcu okazję - ślub własny - na podpytanie o kilka spraw, co też uczynię w ciągu kilku najbliższych dni. Reasumując: Cześć wszystkim. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Cześć Tobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Ave Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolP Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Witam wszystkich panów, jak i panie. Na forum jestem już od jakiegoś czasu, więc wypadało by aktywnie zacząć brać udział w życiu forumowym. Niedawno jedynka z przodu zamieniła mi się w dwójkę, więc powoli można zacząć myśleć poważniej o tym, co na siebie zakładać, w czym tutejsza społeczność na pewno pomoże i naprowadzi na właściwy tor. Interesuję się krawiectwem, a nawet mam za sobą już pierwsze uszyte własnoręcznie elementy odzieży, mam nadzieję, że to hobby rozwinie się w prawidłowym kierunku. Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Witam wszystkich panów, jak i panie. Na forum jestem już od jakiegoś czasu, więc wypadało by aktywnie zacząć brać udział w życiu forumowym. Niedawno jedynka z przodu zamieniła mi się w dwójkę, więc powoli można zacząć myśleć poważniej o tym, co na siebie zakładać, w czym tutejsza społeczność na pewno pomoże i naprowadzi na właściwy tor. Interesuję się krawiectwem, a nawet mam za sobą już pierwsze uszyte własnoręcznie elementy odzieży, mam nadzieję, że to hobby rozwinie się w prawidłowym kierunku. Pozdrawiam serdecznie pics or it didn't happen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Witam szanownych forumowiczów! Modę traktuję jako hobby. Mieszkam poza Polską od kilkunastu lat, więc raczej śledzę fora anglo i francusko-języczne, ale ostatnio postanowiłem sprawdzić, co zajmuje moich krajan i chyba zostanę tu na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszB Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Dzień dobry, widzę że ostatnio wysyp Mateuszów na forum . Na forum trafiłem przypadkiem, w sumie nawet nie szukałem, nie sądziłem, że obecnie formuła forum jeszcze na tyle się sprawdza (kontra socialmedia). W zainteresowaniach klasyczna moda angielska ale nie tylko. Mam nadzieję, że znajdę również czas na inną aktywność na forum poza czytaniem. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamstt Napisano 15 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2013 Witam wszysystkich i każdego z osobna, Do drugiej dekady brakuje mi rok, od niedawna zaczęła mnie interesować moda bardziej klasyczna, niż ta młodzieżowa, wszędzie widoczna. Mam nadzieje, ze przeglądając forum, odnajdę swoj styl, w którym będę czuł sie swobodnie. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2013 Witaj, życzymy Tobie tego:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi