macaroni Napisano 22 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Dzień dobry wszystkim, od dłuższego czasu czytam to forum, wspaniała kopalnia wiedzy. Uznałem że czas w końcu się zarejestrować. Wspaniała, ale zdradliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Witam wszystkich Nazywam się Filip i jak wiele poprzedników z fascynacją zaczytuję się (dotychczas biernie) w forum już od jakiś 6 miesięcy. Uznałem że już koniec bycia anonimowym. Mimo że mam 17 lat to mam nadzieje że uda mi się wpasować w atmosferę klasycznej elegancji i ją połączyć z moim wiekiem. Prywatnie: mieszkam w Lublinie, interesuje się amatorsko fotografią i animacją poklatkową oraz grafiką komputerową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 enter sandman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kim Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Pozdrawiam wszystkich nowych i starych znajomych. Net to małe miejsce... pzdr kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Witam, mam na imię Janusz. Na forum trafiłem w poszukiwaniu w necie informacji o klasycznej męskiej elegancji. Cieszę się, bo mam nadzieję, że zostanę dłużej. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 27 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2011 Witamy nowych Kolegów. Miło nam. Liczymy na aktywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Witam serdecznie, Na forum trafiłem poprzez przeszukiwania netu po kątem klasycznej angielskiej elegancji. Zaskoczyła mnie ilość osób profesjonalnie zainteresowanych modą męską (w każdym jej aspekcie) w tych jakże dziwnych i pstrokatych czasach. Już teraz się cieszę z możliwości wymiany poglądów oraz doświadczeń. Pozdrawiam, PMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Witamy, raczej jesteśmy hobbystami z paroma profesjonalnymi wyjątkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awf Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Witam wszystkich Bardzo ciekawe miejsce, trafiłem na nie dzięki "mr-vintage.blogspot.com", którego pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przechodzień Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Jako świeży użytkownik także chciałbym się przywitać. To forum przywróciło mi wiarę w to, że klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła i wcale się na to nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Witam, również w imieniu Mr.Vintage'a. Mamy nadzieję, że Koledzy z nami będą przywracać tę "wiarę w to, że klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Kiedy my żyjemy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Kiedy my żyjemy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Kiedy my żyjemy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Żarty sobie stroicie, nowych uczestników wystraszacie. Powagi Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Najwięcej wystraszonych odpadło po przywitaniu się w dziale CDMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Najwięcej wystraszonych odpadło po przywitaniu się w dziale CDMS Działem CDMNS działem śmierci. To jest ta nasza tajna broń. Zabójcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Najwięcej wystraszonych odpadło po przywitaniu się w dziale CDMS Działem CDMNS działem śmierci. To jest ta nasza tajna broń. Zabójcza. Waffen-bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 ...A ja tylko chciałem w necie dowiedzieć się więcej o marce butów Grenson, które zuroczyły mnie swoim wyglądem (i przeraziły ceną) w maleńkim sklepiku Needles w Galmoku... I co ... ...I okazało się że mam cała szafę przydługich spodni, zbyt szerokich marynarek (o rękawach nie wspomnę) i za obszernych koszul ...a to są koszty przecież Dowiedziałem się również o braku w mojej szafie wielu atrybutów dobrze ubranego mężczyzny, w tym: poszetek, chinosów i knitów - które dla mnie były - nie pytajcie dlaczego (podkreślam - BYŁY) -symbolem obciachu... i znów wydatki ... (pierwszą poszetkę już mam; pierwszy, i na pewno nie ostatni knit już do mnie idzie - dzięki uprzejmości kolegi Trybka; a chinosy, w chorym jeszcze niedawno kolorze - bordo, już upatrzone - czekaja na gwiazdkę). ...A najgorsze (DAMN YOU) jest to, iż mi się Tu i 'To' naprawdę podoba I choć niewiele piszę - bo moja wiedza jest niewielka; to w zasadzie nie ma dnia, bym nie zajrzał na forum poczytać i popatrzeć - znajdując wiele inspiracji, ogrom wiedzy, ale też sporo dobrej zabawy za co już teraz Wam serdecznie dziękuję. I witam oczywiście Wszystkich aktywnych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 takie małe credo? Witam i zapraszamy dalej! Wszyscy przeszli jakąś metamorfozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 . ...I okazało się że mam cała szafę przydługich spodni, zbyt szerokich marynarek (o rękawach nie wspomnę) i za obszernych koszul .. I like. Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 . ...I okazało się że mam cała szafę przydługich spodni, zbyt szerokich marynarek (o rękawach nie wspomnę) i za obszernych koszul .. I like. Witamy! Zaki - ciekawe czy tak byś pomyślał, widząc mnie ubranego w ten sposób na forumowym spotkaniu wigilijnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Zapraszmy nawet w garniturze z poliestru. Każdy z nas przez to przechodził, ale zgadam się jest to bolesny szok szczególnie dla kieszeni. Garderobę trzeba od nowa budować, a to dopiero początek drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Zapraszamy To spotkanie forumowe, a nie jakaś pieprzona rewia mody! To lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi