m.z. Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 Bez niezdrowej przesady, Macaroni. Spory o formę i funkcjonowanie forum świadczą bardziej o trosce i zainteresowaniu, niż bezwzględnej krytyce podstaw, w przeciwnym razie użytkownicy by uciekli, a nie starali się mieć wpływ na jego formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Witam! Dłuższy czas śledzę forum i postanowiłem wyjść z ukrycia . Pozdrawiam AR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Witam wszystkich! Niedawno zdałem maturę, od października będę studentem prawa. Jako jeden z młodszych forumowiczów będę wdzięczny za wszelkie rady i przyjmę je z pokorą . Od pewnego czasu czytam to forum, jak również blog Pana Macaroniego. Uznałem jednak, że aby wyjść ze stadium "początkującego" potrzebuję także aktywniej się zaangażować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerpa Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Witam wszystkich użytkowników Podobnie jak Sergiusz, czytam od pewnego czasu forum oraz blog Macaroniego. Jestem pod pozytywnym wrażeniem, wyciągam bardzo wiele cennych informacji i wskazówek od Was, pora na pierwsze pytania oraz wypowiedzi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Witamy i liczymy na wkład w życie forum Pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jonekasz Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 uff... ja zupełnie zapomniałem się przedstawić Witam wszystkich. Tak samo jak sergiusz i szerpa czytam i przeglądam forum. Wyciągam wiele wskazówek zwłaszcza z tematu "Co mam dziś na sobie?". Postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało. Pozdrawiam, J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Witam Panów serdecznie, mam nadzieje że będziecie się udzielali na forum. Jak czegoś nie wiecie zadawajcie pytania śmiało, odpowiemy z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suitsfan Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 O , to ja też się przywitam , chociaż zacząłem od pytania w Przewodniku Miejskim ( zresztą niezbyt przemyślanego : > ) .Forum przeglądam od stosunkowo niedługiego czasu , i muszę powiedzieć że bardzo mnie cieszy , że istnieje grupa ludzi lubiąca dyskutować na temat męskiej elegancji ( i wszelkich jej przejawach , nie tylko o strojach ) . Dotychczas traktowałem forum jako bardzo ciekawą lekturę i skarbnicę porad na temat sposobu ubierania się , ale pomimo młodego wieku ( przyznam że to nieco onieśmiela) i małego doświadczenia postanowiłem zostać czynnym i w miarę aktywnym członkiem tej internetowej społeczności . Pozdrawiam serdecznie wszystkich aktywnych jak i biernych członków forum . : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip M. Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 Witam ; ). W sumie jestem zarejestrowany tutaj kilka dni, ale nie zdążyłem się jeszcze przedstawić. Trafiłem tutaj za pomocą użytkownika Saint Benji, którego serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 Witamy w naszych szeregach, awangardy męskiej elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 Pozwolę sobie na mały OT Witamy w naszych szeregach, awangardy męskiej elegancji Powiedziałbym tylną strażą przemian odzieżowych ewentualnie ostatnim bastionem przed Panem Każualem (trochę jak żul to się pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Witam serdecznie Forumowiczów. Forum jest ogromną bazą informacji za co serdecznie Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Witam Szanowne Grono! Czytam forum od kilku dni i nie mogę się oderwać. Niewątpliwie będę miał sporo pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Witamy. Prosimy jedynie o staranne przeszukanie forum przed zadaniem pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r66 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Witam Szanownych Forumowiczów. Od pewnego czasu zaczytuję się w treściach, które znajdują się na bespoke.pl , a dzisiejszego dnia postanowiłem do was dołączyć. Na samym początku zbyt wiele wypowiadał się nie będę, ponieważ lubię kompleksowo zapoznać się z treścią, nim zacznę się udzielać, a jest tu z czym się zapoznawać Bardzo się cieszę, że odnalazłem to miejsce w sieci. Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Na samym początku zbyt wiele wypowiadał się nie będę, ponieważ lubię kompleksowo zapoznać się z treścią, nim zacznę się udzielać, a jest tu z czym się zapoznawać Postawa godna pochwaly i nasladowania (mam na mysli chec lektury, a nie brak wypowiadania sie) Witamy na forum. Pozdrawiam, Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Jestem nowy - witam wszystkich, wielki szacunek dla uczestników i powiązanych z forum stron. Postaram się w miarę możliwości uczestniczyć w podejmowanych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crn Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Trafiłem na forum z blogu macaroniego jakieś 2 miesiące temu. Do tej pory głównie chłonąłem wiedzę, teraz mam nadzieję włączyć się nieco aktywniej w życie tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Witam forumowiczów. To mój pierwszy post na forum. Trafiłem przypadkowo przy poszukiwaniach butów. Moja wiedza w "butowej materii" jak widze była znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Witam wszystkich serdecznie. Od dłuższego czasu czytam regularnie to forum, praktycznie jestem tutaj codziennie. Z pewnych względów cieszę się że tutaj trafiłem a z innych mniej (okazało się że nie mam ani jednej pary porządnych butów, ta wiedza boli ). Na razie raczej nie będę się wypowiadał, gdyż posiadam za małą wiedzę na temat klasycznej męskiej elegancji. Mam nadzieję że to się wkrótce zmieni, uczniem jestem raczej pojętnym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamino Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Serdecznie witam forumowiczów. Jestem pod wrażeniem ogromu wiedzy prezentowanej na tym forum. Czytam je już od dłuższego czasu, wreszcie przyszedł moment by dołączyć do zacnego grona. Pozdrawiam, Tamino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Witamy serdecznie Kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taadeo Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 Dzień Dobry wszystkim forumowiczom! Chciałbym pozdrowić wszystkich jako że postanowiłem dołączyć do Szanownego Grona. Od jakiegoś czasu zaczytuję się pasjami w forumowych dywagacjach i wreszcie postanowiłem się ujawnić Pozdrawiam, taadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lev Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Witam Wszystkich Użytkowników, Forum jest kopalnią wiedzy modowej i uświadomiło mi jak niewiele wiem w tym zakresie. Ale się edukuje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2011 Forum jest kopalnią wiedzy modowej [/quot] i uświadomiło mi jak niewiele wiem w tym zakresie. [/quot] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi