macaroni Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Dzień dobry wszystkim, od dłuższego czasu czytam to forum, wspaniała kopalnia wiedzy. Uznałem że czas w końcu się zarejestrować. Wspaniała, ale zdradliwa... Cytuj
sandman Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam wszystkich Nazywam się Filip i jak wiele poprzedników z fascynacją zaczytuję się (dotychczas biernie) w forum już od jakiś 6 miesięcy. Uznałem że już koniec bycia anonimowym. Mimo że mam 17 lat to mam nadzieje że uda mi się wpasować w atmosferę klasycznej elegancji i ją połączyć z moim wiekiem. Prywatnie: mieszkam w Lublinie, interesuje się amatorsko fotografią i animacją poklatkową oraz grafiką komputerową. Cytuj
kim Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Pozdrawiam wszystkich nowych i starych znajomych. Net to małe miejsce... pzdr kim Cytuj
jabbero Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, mam na imię Janusz. Na forum trafiłem w poszukiwaniu w necie informacji o klasycznej męskiej elegancji. Cieszę się, bo mam nadzieję, że zostanę dłużej. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Janusz Cytuj
frankenstein Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Witamy nowych Kolegów. Miło nam. Liczymy na aktywność Cytuj
Shimoyama Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam serdecznie, Na forum trafiłem poprzez przeszukiwania netu po kątem klasycznej angielskiej elegancji. Zaskoczyła mnie ilość osób profesjonalnie zainteresowanych modą męską (w każdym jej aspekcie) w tych jakże dziwnych i pstrokatych czasach. Już teraz się cieszę z możliwości wymiany poglądów oraz doświadczeń. Pozdrawiam, PMP Cytuj
Bartek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witamy, raczej jesteśmy hobbystami z paroma profesjonalnymi wyjątkami. Cytuj
awf Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam wszystkich Bardzo ciekawe miejsce, trafiłem na nie dzięki "mr-vintage.blogspot.com", którego pozdrawiam. Cytuj
Przechodzień Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jako świeży użytkownik także chciałbym się przywitać. To forum przywróciło mi wiarę w to, że klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła i wcale się na to nie zanosi. Cytuj
frankenstein Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam, również w imieniu Mr.Vintage'a. Mamy nadzieję, że Koledzy z nami będą przywracać tę "wiarę w to, że klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Kiedy my żyjemy. Pozdrawiam, Dr Cytuj
frankenstein Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Kiedy my żyjemy. Pozdrawiam, Dr Cytuj
meqoq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 klasyczna elegancja w Polsce jeszcze nie umarła". Kiedy my żyjemy. Pozdrawiam, Dr Cytuj
frankenstein Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Żarty sobie stroicie, nowych uczestników wystraszacie. Powagi Panowie Cytuj
Apatura Iris Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Najwięcej wystraszonych odpadło po przywitaniu się w dziale CDMS Cytuj
frankenstein Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Najwięcej wystraszonych odpadło po przywitaniu się w dziale CDMS Działem CDMNS działem śmierci. To jest ta nasza tajna broń. Zabójcza. Cytuj
damiance Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Najwięcej wystraszonych odpadło po przywitaniu się w dziale CDMS Działem CDMNS działem śmierci. To jest ta nasza tajna broń. Zabójcza. Waffen-bespoke Cytuj
Koval Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 ...A ja tylko chciałem w necie dowiedzieć się więcej o marce butów Grenson, które zuroczyły mnie swoim wyglądem (i przeraziły ceną) w maleńkim sklepiku Needles w Galmoku... I co ... ...I okazało się że mam cała szafę przydługich spodni, zbyt szerokich marynarek (o rękawach nie wspomnę) i za obszernych koszul ...a to są koszty przecież Dowiedziałem się również o braku w mojej szafie wielu atrybutów dobrze ubranego mężczyzny, w tym: poszetek, chinosów i knitów - które dla mnie były - nie pytajcie dlaczego (podkreślam - BYŁY) -symbolem obciachu... i znów wydatki ... (pierwszą poszetkę już mam; pierwszy, i na pewno nie ostatni knit już do mnie idzie - dzięki uprzejmości kolegi Trybka; a chinosy, w chorym jeszcze niedawno kolorze - bordo, już upatrzone - czekaja na gwiazdkę). ...A najgorsze (DAMN YOU) jest to, iż mi się Tu i 'To' naprawdę podoba I choć niewiele piszę - bo moja wiedza jest niewielka; to w zasadzie nie ma dnia, bym nie zajrzał na forum poczytać i popatrzeć - znajdując wiele inspiracji, ogrom wiedzy, ale też sporo dobrej zabawy za co już teraz Wam serdecznie dziękuję. I witam oczywiście Wszystkich aktywnych forumowiczów. Cytuj
roland Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 takie małe credo? Witam i zapraszamy dalej! Wszyscy przeszli jakąś metamorfozę. Cytuj
zaki Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 . ...I okazało się że mam cała szafę przydługich spodni, zbyt szerokich marynarek (o rękawach nie wspomnę) i za obszernych koszul .. I like. Witamy! Cytuj
Koval Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 . ...I okazało się że mam cała szafę przydługich spodni, zbyt szerokich marynarek (o rękawach nie wspomnę) i za obszernych koszul .. I like. Witamy! Zaki - ciekawe czy tak byś pomyślał, widząc mnie ubranego w ten sposób na forumowym spotkaniu wigilijnym... Cytuj
zaki Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zapraszmy nawet w garniturze z poliestru. Każdy z nas przez to przechodził, ale zgadam się jest to bolesny szok szczególnie dla kieszeni. Garderobę trzeba od nowa budować, a to dopiero początek drogi. Cytuj
frankenstein Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zapraszamy To spotkanie forumowe, a nie jakaś pieprzona rewia mody! To lubię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi