Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Co prawda na forum zarejestrowany jestem dosyć długo, ale dopiero teraz zdobyłem się na przywitanie  :) 
Modą męska interesuję się od dawna, więc forum jest dla mnie niejako encyklopedią.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów,

Po artykule w tygodniku Do Rzeczy o butach na lata ( było wspomniane m.in. o Kielmanie) szukałem w sieci różnych informacji.

Tak trafiłem tutaj i pod wpływem forum zaczynam inaczej postrzegać swoją garderobę i powoli staram się ją zmieniać.

Dzięki za tak wielkie źródło informacji.

Pozdrawiam!

Bartek 

Opublikowano

Witam serdecznie

Jako obserwator i czytelnik zaglądam na forum od dłuższego czasu - istna kopalnia wiedzy :) Postanowiłem jednak w bardziej czynny sposób zacząć nawiedzać to miejsce. Głos w dyskusji to jednak coś więcej niż bierne obserwowanie interesujących wątków. Poza tym pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz znawców tematu i dziękuję za informacje jakie tutaj zamieszczacie, są wyjątkowo przydatne!

Opublikowano

Dzień dobry!

Nie pamiętam już jak dokładnie trafiłem na forum, ale śledzę je już od dawna, a od kilku tygodni jako zarejestrowany, choć milczący użytkownik. Niedawno wszedłem w czwartą dekadę życia, więc to najwyższa pora by być "dressed like a grownup".

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry!

witam szanowne grono forumowiczów. Czytam Was od półtora roku kiedy to zacząłem przygotowywać się do ślubu. Lektura forum utwierdziła mnie w wielu moich poglądach i zainteresowaniach oraz dostarczyła niezbędnej podstawowej wiedzy do ich rozwijania. Czasami chciałbym wziąć udział w dyskusjach na forum więc zdecydowałem się ujawnić i przedstawić.

Pozdrawiam,
Tomasz

Opublikowano

Chciałem się z wszystkimi przywitać. Od jakiegoś czasu obserwuję forum, ale dopiero teraz założyłem konto. Chciałem od razu się dowiedzieć, w którym miejscu mogę zadać kilka pytań żółtodzioba dotyczących wyboru garnituru? 

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, trafiłem tutaj poszukując adresu rozsądnych pracowni krawieckich w Lublinie ale po merytorycznej zawartości wielu wątków myślę, że zostanę tu na dłużej.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Forum przeglądam już od dłuższego czasu i chciałbym z tego miejsca podziękować Panom za pracę i informacje jakie tutaj zamieszczacie i za to, że to forum zaszczepiło we mnie potrzebę zgłębiania wiedzy na temat męskiej elegancji i sukcesywnym przekładaniu teorii na praktykę:)

Mam nadzieję, że w niedługim czasie będę mógł w sposób czynny zacząć udzielać się na forum.

Pozdrawiam,

Michał

Opublikowano

Nauczony wieloma innymi forami zaczynam od tematu powitalnego. Zarejestrowałem się kupę czasu temu, do tej pory jedynie forum przeglądałem. Mam w końcu okazję - ślub własny - na podpytanie o kilka spraw, co też uczynię w ciągu kilku najbliższych dni.

Reasumując: Cześć wszystkim.

Mateusz

Opublikowano

Witam wszystkich panów, jak i panie. 

Na forum jestem już od jakiegoś czasu, więc wypadało by aktywnie zacząć brać udział w życiu forumowym. Niedawno jedynka z przodu zamieniła mi się w dwójkę, więc powoli można zacząć myśleć poważniej o tym, co na siebie zakładać, w czym tutejsza społeczność na pewno pomoże i naprowadzi na właściwy tor. Interesuję się krawiectwem, a nawet mam za sobą już pierwsze uszyte własnoręcznie elementy odzieży, mam nadzieję, że to hobby rozwinie się w prawidłowym kierunku. 

Pozdrawiam serdecznie :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Witam wszystkich panów, jak i panie. 

Na forum jestem już od jakiegoś czasu, więc wypadało by aktywnie zacząć brać udział w życiu forumowym. Niedawno jedynka z przodu zamieniła mi się w dwójkę, więc powoli można zacząć myśleć poważniej o tym, co na siebie zakładać, w czym tutejsza społeczność na pewno pomoże i naprowadzi na właściwy tor. Interesuję się krawiectwem, a nawet mam za sobą już pierwsze uszyte własnoręcznie elementy odzieży, mam nadzieję, że to hobby rozwinie się w prawidłowym kierunku. 

Pozdrawiam serdecznie :)

pics or it didn't happen ;)

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów!

Modę traktuję jako hobby. Mieszkam poza Polską od kilkunastu lat, więc raczej śledzę fora anglo i francusko-języczne, ale ostatnio postanowiłem sprawdzić, co zajmuje moich krajan i chyba zostanę tu na chwilkę.

Opublikowano

Dzień dobry,

widzę że ostatnio wysyp Mateuszów na forum :).

Na forum trafiłem przypadkiem, w sumie nawet nie szukałem, nie sądziłem, że obecnie formuła forum jeszcze na tyle się sprawdza (kontra socialmedia).

W zainteresowaniach klasyczna moda angielska ale nie tylko. Mam nadzieję, że znajdę również czas na inną aktywność na forum poza czytaniem.

Mateusz

Opublikowano

Witam wszysystkich i każdego z osobna,

Do drugiej dekady brakuje mi rok, od niedawna zaczęła mnie interesować moda bardziej klasyczna, niż ta młodzieżowa, wszędzie widoczna. Mam nadzieje, ze przeglądając forum, odnajdę swoj styl, w którym będę czuł sie swobodnie.

Pozdrawiam Adam