hawk Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 Gratulacje. Mi osobiście to okrągłe obszycie wogóle się nie podoba, ale to kwestia dyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 Były prośby o fotki porównawcze na priv, zatem: Split-Toe 980Y Testa de Moro vs Split-Toe 539Y Marron Więcej na blogu:http://blog.patine.pl/split-toe-derby/ 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 @Mateo86 - jak kupiłeś model 659? Nie ma go już dawno w sklepie. Na zamówienie? Bardzo mi się podoba, a kolor bardzo w moim guście. Swego czasu nad nimi dumałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 @Miro dzięki uprzejmości skolyx.se i pomocy Patine.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 23 godziny temu, hawk napisał: Gratulacje. Mi osobiście to okrągłe obszycie wogóle się nie podoba, ale to kwestia dyskusyjna. @hawk Wyjątkowo paskudne. Zamówiłem takie bordowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 29 minut temu, Grafa napisał: @hawk Wyjątkowo paskudne. Zamówiłem takie bordowe. Bordowe mogą być ciekawe. Parę dni temu prezentowałem wiśniowe od Loake w temacie poświęconym owej marce. Mam jeszcze czerwone ale "sieciówkowe". Ogólnie to takie fajne brogues ze skradzionym ażurowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 W dniu 27.09.2017 o 22:52, Friedman napisał: Jeśli chodzi o mnie, to już wyleczyłem się z Yanko . Mam dwie pary i najistotniejszy dla mnie element - czyli skóra - bardzo mnie zawiódł. Nawet piękne kopyto 915 i wspaniała obsługa klienta nie są w stanie tego zrekompensować, dlatego teraz celuję w inne marki. A dla mnie, ostrożnej, chytrej i wyliczonej Pyry, yanko póki co jest idealne pod względem stosunku jakości do ceny. A porównanie jakieś mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2017 Split-Toe Boots 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Panowie, takie być może dziwne pytanie -- czy ten (zdj) wystający element ażurowania powinien właśnie tak wystawać do góry? Boję się, że szczotkując/polerując/normalnie użytkując but mógłbym zacząć ten element niechcący odrywać. I czy oszalałem, jeśli pomyślałem o przyklejeniu go do cholewki kropelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 Ja mam tak prawie we wszystkich butach z ażurem, szczotkuje z siłą od wielu lat, nic się nie urywa, po szczotkowaniu esteci mogą to docisnąć palcem by nie dyndało do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retro Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2017 W dniu 26.09.2017 o 19:12, BrotherM napisał: Poza tym wątpię, byś wszedł w 915, a 960 może być problematyczne jeśli masz wysokie podbicie. W dniu 27.09.2017 o 17:46, BrotherM napisał: 960 leżało dziwnie, w przyszwie straszne rozwarcie, a w 962 podobnie plus duży ból w tym miejscu. W modelu 664Y na kopycie 960 rzeczywiście najbardziej czuję ucisk w podbiciu ale nie mam jakiegoś strasznego bólu w tym miejscu. Przyszwa jak na razie jeszcze nie schodzi się do końca ale po czasie pewnie się dogramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 Panowie, jak długo wytrzymują Wam skórzane podeszwy w Yankach? U mnie, po kilku wyjściach zaczęły się pokazywać szwy na czubku. Co radzilibyście z tym zrobić? Podbić blaszkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 Ciężko powiedzieć, u różnych osób różnie. U mnie po pierwszym wyjściu nieśmiało wyjrzał szew, ale dużo, dużo skromniej niż u Ciebie. Możesz zelować, nabijać żabki, albo chodzić dalej i sprawdzić czy czasem po wstępnym starciu proces się nie spowolni. Nawet jeśli szew się przetrze to jeszcze nie musi być tragedia, gorzej jak znosisz go na tyle że zaczniesz ścierać ramę. Ewentualnie podzeluj i miej z głowy na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2017 Artur,ja na Twoim miejscu dałbym te buty do zelowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 @Artur - chodzić i jedynie zwracać uwagę na to, by nie zetrzeć ramy. Jak już buty się przełamią i poddadzą bardziej motoryce chodu, to i ścieranie czubków nie będzie tak szybkie. Jak się skóra całkiem zetrze do ramy, to i tak będziesz miał wtedy czas podjąć decyzję co dalej - uzupełnić skórą, innym materiałem, uzupełnić skórą i podzelować, itd. Żabki osobiście Ci odradzam, ale jakbyś się upierał żeby je zastosować na czubkach, to należałoby to zrobić w tym momencie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 @szewc24.pl - sugerujesz, że buty są do uratowania (przez zelowanie lub uzupełnianie skórą) tak długo, jak nie została naruszona rama? A co, jeżeli wcześniej dojdzie do przetarcia szwów? Podeszwa nie zacznie się rozwarstwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 A niech się te szwy przecierają Co Ci szkodzi. Dopóki spody są integralne, tzn. nie dochodzi do widocznych szczelin, czy rozwarstwień, to chodź w butach i nie zawracaj sobie głowy głupotami. Jakby się podeszwa zaczęła rozwarstwiać, to po prostu buty mówią, że trzeba im trochę pomóc "pozbierać się do kupy". Jak nie masz jakiegoś ogarniętego szewca pod ręką, to najwyżej jak będzie potrzeba, to napisz i zrobimy wersję taką, że zapomnisz o startych czubkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Proszę posiadacza Yanków 306 o załączenie zdjęcia prostopadle z góry. Rozważam zakup, tylko nie jestem pewien, czy kopyto nie jest zbyt szpiczaste. Nigdzie w Internecie nie mogę znaleźć takiego zdjecia centralnie z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 A czy mogę prosić zdjęcie pary równo z góry jak to poniżej?Mówiąc wprost stoję przed wyborem - Yanki Suede Testa Moro vs SP 594 Za Yankami przemawia zamknięty kanał, ale trochę się boje tego zwężenia kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Dzięki wielkie! Z góry wygląda to dużo lepiej, teraz to mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 (edytowane) Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo, ale w sumie zasada przynajmniej u nas jest prosta: Kupujesz - mierzysz - pasują = zostają Kupujesz - mierzysz - nie pasują = bezpłatna wymiana (proszę sprawdzić aktualne zasady i regulamin, bo to potrafi zmienić się w czasie) lub zwrot (płatny). Edytowane 27 Listopad 2017 przez saphir.pl Uzupełnienie informacji! Przed decyzją zakupową prosimy zapoznać się z aktualnymi zasadami funkcjonowania sklepu i regulaminem. Wpisy na forum potrafią się zdezaktualizować! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 To inne pytanie do koloru Testa del moro. One mają taki niejednolity gradient wpadający w jaśniejszy brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Wracając do tematu z dziwnymi marszczeniami i bąblami na skórze w modelu 306 (zdjęcia kilka postów wcześniej strona 86) Buty zostały wysłane do Patine skąd przekazane dalej do Yanko Dzisiaj dostałem odpowiedź, iż reklamacja została uznana i mogę sobie wybrać dowolny model w dowolnym rozmiarzę w tej samej cenie. Patine oraz Yanko stanęło na wysokości zadania za co dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi