Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 4 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Bawiłem się dziś nowym telefonem i postanowiłem spróbować odrobinę swoich sił w fotografowaniu butów. Poniżej moje dwie pary Yaneczków 525 TdM 306 Cuero 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Bajka! Super telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Świetne buty i całkiem fajne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 @Twardy82 na marynarce je postawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 @Twardy82 na marynarce je postawiłeś? Z braku lepszego tła... ale bez obaw, podeszwy w swoich butach mam tak czyste, że nie bałbym się z nich zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Ładnie wyszły te zdjęcia. Co to za telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Dokładnie, tez jestem tego ciekaw bo wyszły jakby były dobrym szkłem robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Czy jest szansa, że w przyszłości na Patine.pl pojawią się janki w modelu Chelsea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Jest szansa, że w przyszłym roku się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Twardy, zdjęcia mega, buty oczywiście też, Też chcę wiedzieć co to za telefon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Wszyscy już ostrzą zęby na nowy telefon do strzelania selfie do tematu CMDNS i CMDCNS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Twardy, zdjęcia mega, buty oczywiście też, Też chcę wiedzieć co to za telefon:) To jest nokia 3310i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Co by ciekawości uczynić zadość... Galaxy S6 (zwykły, nie edge). Jest tam taki tryb, który nazwali profesjonalnym i ma kilka ustawień, którymi można się pobawić.. ale to nadal "zwykła małpka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 No to naprawdę zdjęcia super jak na smartfona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Żaden aparat (nawet najlepszy) za nikogo nie zrobi sam zdjęcia, kolega widać że po prostu czuje światło (które notabene jest w sumie najważniejsze w fotografii), od dołu miękkie światło, zapewne od okna i w rezultacie bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Taki suchar: - Robisz dobre zdjęcia, na pewno musisz mieć drogi aparat. - Dziękuję!, Pysznie gotujesz! Musisz mieć cholernie drogie garnki... kurtyna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 arsenPozamiatałeś - dokładnie tak ostawiałem "scenerię" Swoją drogą jestem bardzo zaskoczony tak pozytywnym odbiorem, szczególnie od bardziej doświadczonych forumowych fotografów. DZIĘKUJĘKoniec już tego off topu, bo nam admin poczyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 Skalpel, coś w tym jest. Nawet sam głupio w to poszedłem. Twardy, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Zastanawiam się nad zakupem Yanko 915 (Oxford) w colorze Cuero. Chętnie zobaczę jak ten kolor zmienia się z biegiem czasu. Z góry dziękuję za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Nie wiem, czy pomogą Ci takie zdjęcia (ani ze mnie fotograf, ani nie mam sprzętu i brak światła dziennego:) ). Buty kupiłem latem, tylko kilka razy je założyłem. Jeżeli takie zdjęcia to za mało, to przypomnij się proszę w weekend, gdy będzie dostęp do światła dziennego . Mogę tylko dodać, że buty delikatnie ciemnieją na samym przodzie noska. EDIT: Drugie zdjęcie lepiej oddaje kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Aron - dziękuję za zdjęcia. Oczywiście chętnie zobaczę w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Buty są jeszcze w tym wpisie. Zrobię aktualne zdjęcia w sobotę. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-593#entry176317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Dziś przyjechały do mnie Yanko 616 Marron Wygląd, wykonanie, jakość skóry, kasztanowy kolor - świetne Egzemplarz powystawowy za 865 zł z wysyłką. Może nie powinienem tego pisać - bo następnym razem ktoś mnie ubiegnie - ale ślady mierzenia są tak małe, że praktycznie nieistotne, biorąc pod uwagę kilkaset zł niższą cenę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Zastanawiałem się nad tym samym egzemplarzem, ale jakoś brakuje mi w nich medalionu. Tak czy inaczej, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Dzięki Mnie właśnie brak medalionu ostatecznie przekonał. Bo średnio lubię pełne brogsy - za bardzo przeładowane dla mnie, gubiące bryłę pod nadmiarem warstw skóry i perforacji. Wolę pół- i ćwierć-brogsy. A te nie mają medalionu - więc tak jakby 3/4-brogsy - więc już w ostateczności mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi