saphir.pl Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 @maciato, przepraszam. Byłem pewien, że odpisałem Na tę chwilę nie, ale odnotowałem sobie kwestię i przy najbliższym spotkaniu roboczym (sierpień/wrzesień) poruszę temat. Może jednak pojawią się jakieś opcje, albo coś wspólnie wykreujemy. Optymalne kopyto dla Twoich stóp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Na to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Dzięki! Błędów jest więcej, gdyż poszło szablonowo ... właśnie się poprawia "Jednym zdaniem" teraz do przyjęcia, czy są propozycje alternatywne? Jeśli to wersja stała, to bardzo mi miło, jeśli na chwilę... to też mi miło! No i chyba się skuszę temu opisowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2015 Wobec tego "wersja stała" ... za 10 lat powspominamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Chyba jeszcze nie było Yanko 435 Suedehttp://patine.pl/yanko-435-satel.html 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 I jest medalion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Na drugim zdjęciu z załączonego posta widać intrygujące "wgięcie" w okolicach przyszwy, które również w moich 558 wystąpiło. Ciekawi mnie kiedy powstaje? Na pewno na etapie produkcji, tylko na którym? Od siebie dodam, że w trakcie rozchodzenia i pielęgnacji moich 558 owe wgięcie się zgubiło i go nie widać. Yanko 435 Burdeos ... nowa miłość yanko_435_burdeos_01.jpg yanko_435_burdeos_02.jpgyanko_435_burdeos_03.jpgyanko_435_burdeos_04.jpgyanko_435_burdeos_05.jpgyanko_435_burdeos_06.jpgyanko_435_burdeos_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 Rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 Dałoby się wykonać loafersy na kopycie 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieśniak Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 http://patine.pl/yanko-435-cuero.htmlCzy posiada ktoś ten model i był by wstanie zmierzyć szerokość w najszerszym miejscu cholewki i szerokość czubka .Do posiadacza pasują do jeansów ? czy nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Podeślij proszę e-mail z zapytaniem na adres sklepowy wraz z rozmiarem, a magazyn poda Ci wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Daniel, widziałem na blogu zagranicznym balmoral oxfordy w zamszu.. To nowy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Tak, ale na razie tylko MTO. Zastanawiamy się jeszcze jakie skóry/kombinacje przygotować do stałej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2015 Tak, ale na razie tylko MTO. Zastanawiamy się jeszcze jakie skóry/kombinacje przygotować do stałej oferty. Kilka standardów i takie aby kapcie same spadały z nóg na ich widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2015 Jest ktoś szczęśliwym posiadaczem Yanko 448 Cuero? Noszą się tak świetnie jak pozostałe Yanki? Zastanawiam się poważnie nad tymi butami, wszystko jest super tylko budżet ślubny mi się rozpasał okrutnie.... Świetne są jeszcze Yanko 696 Softy Satel, ale trochę się boję jak się będą starzeć, oraz czy będę umiał "zapanować" nad zamszem żeby zawsze był w najlepszej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiP Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Być może jestem mało spostrzegawczy, ale czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć czym różnią się te buty: http://patine.pl/yanko-style-433-goodyear-welted.html od tych: http://patine.pl/yanko-272-boxcalf-negro.htmli jeszcze tych: http://patine.pl/yanko-style-558-goodyear-welted.html (choć tu widzę jest inne kopyto/szerokość, a może jeszcze coś je odróżnia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 433 vs 272 - przelicz dziurki 558 szersze kopyto o nieco mniej aerodynamicznym kształcie niż powyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiP Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 433 vs 272 - przelicz dziurki Coś jak w zabawie 'znajdź różnicę' Czy to tylko kwestia wyglądu czy może ma jakieś praktyczne znaczenie, wpływ na wygodę itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Różnicy w komforcie nie stwierdzono. Jak w ofercie pojawiły się 433, mieliśmy sporo próśb o to, by wprowadzić model identyczny, ale ze standardową ilością dziurek. W związku z tym 433 zamieniliśmy na 272, po czym okazało się, że zaczyna się ciśnienie na 433 (które wycofaliśmy), bo to właśnie one dla wielu pozostały jednak faworytem W związku z tym zapadła decyzja, by obie opcje pojawiły się w stałej ofercie i jak czas pokazał - była to bardzo dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Longwingi w kolorze Burdeos zameldowały się na miejscu w pełnym składzie http://patine.pl/yanko-741-burdeos.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Zestaw ślubny już prawie gotowy, czeka je jeszcze ostateczna pielęgnacja i będzie można ruszać przed ołtarz Mam nadzieję, że całość w zestawie w garniturem bespoke z Miler Bespoke Tailoring będzie wyglądać świetnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Zestaw ślubny już prawie gotowy, czeka je jeszcze ostateczna pielęgnacja i będzie można ruszać przed ołtarz Mam nadzieję, że całość w zestawie w garniturem bespoke z Miler Bespoke Tailoring będzie wyglądać świetnie. Pełna klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 nie wiem czy to kwestia ustawień mojego monitora ale lewy but wydaje się znacznie ciemniejszy od prawego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 nie wiem czy to kwestia ustawień mojego monitora ale lewy but wydaje się znacznie ciemniejszy od prawego.. Rzeczywiście, coś jest na rzeczy Mam jeszcze drugą parę, i tam jest na odwrót, prawy jest ciemniejszy.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi