laleczka Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 @babicz999 sneakersy maja bardzo ok, a reszta na tyle droga, że warto po prostu wybrać coś zaufanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 2 godziny temu, babicz999 napisał: 5 godzin temu, eduardo napisał: Jak u nich z rozmiarówką butów? Zgodne z tabelą? Uważaj z ich butami, bo są bardzo kiepskiej jakości. Potwierdzam. Mam od nich monki, wyglądają tragicznie po kilku użyciach, jakby je pies pogryzł. Kupiłem je razem z pierwszym garniturem, bo to był szybki i łatwy wybór, pod ręką, ale jak widać bardzo nietrafiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 W wątku o okazjach padł link do allegro gdzie ich trzewiki są po 450 zł. W tej cenie Ryłko sprzedaje i się zastanawiam czy nie wziąć jako zwykłe biegacze max na 2 sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 Osobiście trzewików ze skórzaną podeszwą bym nie chciał, z gumową można w tej cenie rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 29 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2021 Dzięki, właśnie o taką opinie chodziło. Rozważam z gumową podeszwą, a jeżeli w tej cenie są wyżej niż rylko i inne tego typu to już sukces. To tylko prośba o info odnośnie rozmiarówki? Zgodna z tabelą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 8 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 Panowie, Przeleciał mi jakiś czas temu post poruszający kwestię daty rozpoczęcia outletu - bodajże lipiec. Czy ktoś z Was orientuje się jak z obecną w tym okresie rozmiarówką? Czy można liczyć na marynarki w R98, spodnie R102 i koszule R38-L? Jak z cenami - na jaki % zniżek można liczyć? Niestety nie miałem jeszcze tej przyjemności załapania się na wyprzedaż w SuSu. Marynarkę już jedną mam, ale nie wiem czy inwestować teraz w spodnie i koszule. Byłem wczoraj w TK Maxxie i niczego ciekawego nie znalazłem. ;( Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 8 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 Outlet nie ma stałego terminu, ktoś tylko pisał, że poprzednio był w lipcu. Nie wiadomo kiedy będzie kolejny. Co do rozmiarów to wersje long też są i nawet łatwiej kupić, bo tak szybko nie schodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 8 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 Z outletem nie jest nic przesadzonego, że będzie ponownie. Ostatnie dwa były raczej ze względu na covid.Rozmariowki było sporo, lecz rzeczy we wiekszosci takie sobie, te lepsze wzory/ kolory szybko znikały.Ceny koszul były z tego co pamiętam 120/150/200 w zależności od wysokości linki blue/purple/jort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 8 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 Ceny w outlecie to coś między 1/2 a 1/3 oryginalnych. Nie ma gwarancji, że Polska znów będzie w outlecie... ostatnio dwa razy była, ale wcześniej nie. Spodni longów o ile pamiętam było mało. Z koszulami SuSu się nie polubiliśmy: nie moja rozmiarówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 12 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2021 Piękne ubrania w normalnych cenach, piękne zdjęcia i piękne stylizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2021 gorzej z rozmiarami, jak ktoś ma trochę szersze plecy zapomnij o SS bo marynarka będzie do kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2021 W ramach Custom Made można już zmieniać podstawowe wymiary marynarek, podobnie jak już wcześniej z koszulami. To zostały jeszcze spodnie. Skończy się latanie do krawcowej z podstawowymi przeróbkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2021 Zmieniać można, ale od kilku dni czekam na odpowiedź od customer-service, czemu parametry longów są przesunięte o jeden rozmiar. Wg starych tabel i wg rzeczywistych pomiarów moich marynarek rozmiar 98 to takie prawie 50 w wersji long. Tymczasem tutaj (Size Passport czy jak to oni nazywają) 98 wygląda jak 94 (czyli prawie 48). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2021 A może urealnili rozmiarówkę? Ostatnio coraz mniejsze te marynary... Ciekawe jak wygląda kwestia zwrotu marynarki w przypadku zmian wymiarów, bo jeśli tak jak zawsze, to można by sprawdzić trzymanie wymiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 19 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2021 Cóż... wahania zawsze mieli, ale coś takiego jak szerokość pleców i długość marynarki to jednak trudno "pomylić". Rozmiar klatki też nigdy nie kiwał się o cały rozmiar. Moim zdaniem coś skopali... i bądź tu teraz mądry co zamawiać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 20 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2021 Jeszcze co do ich rozmiarówki, to czy Wam we wszystkich produktach działa poprawnie tabela? W niektórych przypadkach nie działa przełącznik standard-long, lub w ogóle go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 20 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2021 Czasami nie działa... ale ich nowe, uproszczone tabele są tak "do bani", że aż nigdy nie chciało mi się sprawdzać, czy skopany jest kod ich strony internetowej, czy to moje blokowanie skryptów:) Polecam znalezienie "starych" tabel z wymiarami produktów. Był publikowane w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 chyba zamówię garnitur na rozmiar do 168cm pomimo iż mam 177cm gdyz klasyczny rozmiar 54 marynarki jest tak długi iz kończy mi się nad kolanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 4 minuty temu, rav3nlord napisał: chyba zamówię garnitur na rozmiar do 168cm pomimo iż mam 177cm gdyz klasyczny rozmiar 54 marynarki jest tak długi iz kończy mi się nad kolanem. Morzesz wrzucic zdjecie marynarki na sobie? Nie chce mi sie wierzyć ze jest az tak długa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 Może przez przypadek zamówiłeś płaszcz?:) Z innej beczki: obsługa klienta potwierdziła, że niedługo będzie można zmieniać wymiary spodni w programie custom-made. Koniec z rurkami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 to jest akurat 56, ale 54 jest podobnej długosci mam 177cm/86kg, w klatce 110cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 'Jakość' zdjęcia nie pomaga Powinieneś co najmniej stanąć prosto (chyba, źe chciałeś zaznaczyć gdzie masz kolana XD), ręce luźno wzdłuż ciała + zdjęcie z przodu i z tyłu. Plus założyć jednak właściwy rozmiar tj 54. P.S. Gdzie kolano a gdzie się kończy marynarka? Weź pod uwagę, że to są jednak klasyczne fasony i jeśli nosiłeś zwykle zbyt krótkie marynarki to na początku możesz mieć wrażenie, że marynarki są długie. Edit: mierzyłeś 52? Moim zdaniem powinno być dobre- do ewentualnych poprawek krawieckich. Ja ważę więcej i wbijam się w 52 (po przeróbkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 W SuSu długość marynarki rośnie wraz z rozmiarem klatki, więc przy Twoim wzroście i klatce 110 cm rozmiar "short" być może jest wart przymierzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 zwykle włoskie z LBM, Tagliatore, polskie Ceran, jednak tam 54-56 są znacznie krótsze i o niebo lepiej dopasowane. zdjęcie robione od dołu - marynarkę już odesłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 W custom-made from scratch dla spodni jest już aktywna opcja podawania własnych wymiarów. Brakuje jeszcze tylko opcji podawania "swoich" wymiarów dla garniturów (trzeba zamawiać osobno marynarkę i spodnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi