wally Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Jak już skrócę spodnie to pochwalę się w świetle dziennym. Cały zestaw wygląda imponująco, zresztą wełna jest też ciekawa. Byłem w salonie w Hamburgu, opisałem przebieg wizyty paręnaście postów temu. Przymierzałem wtedy krój Lazio i teraz troszkę przypadkiem, zdecydowałem się kupić ten model w 46. Chciałem York, ale na szczęscie nie mieli i ostatecznie uważam, że wybrałem lepiej. Właśnie dlatego polecam wszystkim osobistą wizytę w którymkolwiek salonie. Koszt biletu lotniczego nie jest duży (ja byłem przy okazji autem), a można się `ustawić` z rozmiarem na kilka zakupów, nie ma czynnika loterii. Teraz zbieram na letni lniany garnitur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ja się chyba wybiorę na Litwę w przyszłym roku, będzie okazja zwiedzić w końcu "nasze" Wilno i przywieźć z niego pamiątkę od SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ja się chyba wybiorę na Litwę w przyszłym roku, będzie okazja zwiedzić w końcu "nasze" Wilno i przywieźć z niego pamiątkę od SS Jedź, nie pożałujesz. Ja (jeśli nie przytyję) to nie wrócę do polskich marek jeśli chodzi o garniaki. To moja subiektywna opinia, ale tam mam rzeczy ładniejsze i ciągle w tej samej cenie. SS, podobnie jak Yanko mnie kupiło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ja już polskie marki w tej kategorii odpuściłem sobie 1,5 roku temu, jak przyleciał pierwszy SS W sumie to chciałbym mieć możliwość lepszego porównania krojów, bo na dzień dzisiejszy znam z autopsji tylko Lazio i Hudson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolti Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 A czy ktoś był w 2 salonach, żeby stwierdzić, czy oferta w nich jest taka sama czy jednak większe miasto = większy salon / większa oferta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Znam z autopsji salon w Londynie, ktory ma dwa poziomy i bardzo duzo asortymentu. Mimo to nadal wole zamawiac online jako, ze zwroty sa darmowe i czlowiek moze spokojnie wszystko pomierzyc w domu. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Byłem w dwóch salonach w Holandii. Lotnisko Schiphol w Amsterdamie i Maastricht. Oferta podobna, tylko chyba na lotnisku nie mieli MTM (zresztą to chyba rozsądne posunięcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aczkolwiek Napisano 4 Grudzień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Ot mała historia kolesia w najkach i porwanych jeansach! Dwa tygodnie temu zacząłem poszukiwania garnituru, który będę mógł wykorzystać nie tylko na zbliżającą się uroczystość weselno - rodzinną ale również do pracy. Chciałem wydać ok. 2 tysięcy więc skromnie wybrałem się do Vistuli i Bytomia. Niestety w rozmiarze 52 nie było nic przykuwającego moją uwagę plus obsługa najniższych lotów. Poszedłem dalej do Van Graffa i wybrałem Bossa (cena 2tyś.) i zarezerwowałem na 2 dni w celu głębszego namyślenia. Wróciłem do domu i szperając w internecie trafiłem na Wasze forum. Zacząłem zgłębiać wiedzę na temat męskiej elegancji. W mojej szafie oprócz wcześniej wymienionych jeansów i raczej sportowych rzeczy była jedna marynarka welurowa Vistuli i smoking Gucci (fanaberia młodości ). Kompletnie zielony! post za postem otwierałem buzię jakbym czytał ulubioną książkę. Trafiłem na temat suitsupply i dzięki Wam - świadomy, co z czym jeść! otrzymałem wczoraj 3 małe "trumienki" z wybranymi garniturami. To mój pierwszy zakup przez internet powyżej 1tyś. zł. Jestem pozytywnie zaskoczony materiałami, krojem i całą obsługą tej marki. Size advisor wstrzelił się idealnie. Wybrałem http://eu.suitsupply.com/en_PL/suits/lazio-blue-plain/P3960.html?start=2&cgid=Suits Dwa pozostałe też są bardzo fajne ale niestety przez Was jeszcze muszę zainwestować w porządne buty. Fajnie, że jesteście! Pozdrawiam, A. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Gratuluję samodzielności i odwagi w zamówieniu Niech się dobrze nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aczkolwiek Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Uważaj, bo takie zabawy uzależniają. Terapia nie pomaga. Witamy w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Ja właśnie dziś otrzymałem maila, że paczka już jedzie. Mam nadzieję, że wstrzeliłem się z rozmiarem, bo co do jakości patrząc na Wasze wypowiedzi, jestem przekonany że mnie nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aczkolwiek Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Zafiksowany jestem na monki najlepiej double Czy ktoś kupował buty z SS? czy w tej cenie można coś lepszego dostać jeszcze przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Jak już wspominałem z mojej wizyty w salonie w Hamburgu, butów bym nie kupował. Są one owszem, ładne, z całkiem niezłej skóry i w klasycznej stylistyce, jednak w tej cenie brałbym bardziej coś z shoepassion.pl. SS ma głównie szycie butów typu blake, rzadziej GYW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Ktoś miał doświadczenia z krojem Lazio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aczkolwiek Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Pojawił się nowy, bardzo kuszący niebieski Lazio, którego chciałbym nabyć, ale size advisor nie domaga. Zanim się z nimi skontaktuję telefonicznie, to pragnę się dopytać czy to taki slim/slim ala H&M, czy raczej w kierunku klasycznie, acz nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aczkolwiek Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Masz na myśli ten: http://eu.suitsupply.com/en_PL/new_arrivals/lazio-blue-plain/P3966.html?start=4&cgid=New_Arrivals ? Lazio jest bardziej nowocześnie i klasycznie - wysmukla sylwetkę ale nie czuję się jak w komunijnym York jest bardziej "opięty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Masz na myśli ten: http://eu.suitsupply.com/en_PL/new_arrivals/lazio-blue-plain/P3966.html?start=4&cgid=New_Arrivals ? Lazio jest bardziej nowocześnie i klasycznie - wysmukla sylwetkę ale nie czuję się jak w komunijnym York jest bardziej "opięty" Tak ten jak dotrę do domu to się ponownie pomierzę i do nich zadzwonię, bo jak mi ostatnio zasugerowali 48 to o mało nie padłem -> marynarki miewam głównie 52-54. No i mam wrażenie, że rozmiary spodni do Lazio są też ciut zaniżone ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aczkolwiek Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Tak ten jak dotrę do domu to się ponownie pomierzę i do nich zadzwonię, bo jak mi ostatnio zasugerowali 48 to o mało nie padłem -> marynarki miewam głównie 52-54. No i mam wrażenie, że rozmiary spodni do Lazio są też ciut zaniżone ;( Boję się świąt Ja tez 52 ale size advisor polecił 50 i leży idealnie! zawsze możesz odmienić - obecnie w salonie mam 7 trumienek - jutro odsyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Nie potrafię rozgryźć, z jakiego materiału jest ten garnitur. Coś w rodzaju flaneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aczkolwiek Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Nie potrafię rozgryźć, z jakiego materiału jest ten garnitur. Coś w rodzaju flaneli? Moja koszula flanelowa jest bardziej zbita - tutaj czuć jak przechodzi powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Moja koszula flanelowa jest bardziej zbita - tutaj czuć jak przechodzi powietrze Masz na myśli? LAZIO BLUE PLAIN P3960 http://eu.suitsupply.com/en_PL/lazio-blue-plain/P3960.html ? A już chciałem zamawiać jako wersja na zimę. Mówisz, że się nie sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 czy ma ktos garnitur http://eu.suitsupply.com/en/suits/napoli-blue-plain/P3781.html?start=1&cgid=Suits&prefv3=Wool&prefn1=basicDessinSuits&start=0&prefn2=color&prefn3=material&prefv2=Blue&sz=89&srule=PriceAsc&prefv1=Plain i moglby mi zrobic jego zdjecie w swietle dziennym? nie chodzi mi o zakladanie go, tylko o samo zdjecie ukazujace kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Który z krojów ma najwęższe spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi