Marcin_L Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Na instagramie się chwalili. Jakieś brogsy za 87 funtów reklamują, że niby za pół ceny. Chyba warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Ja nic nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Another reminder that our winter sale will be going live on Tuesday 8th, but there will be early bird access on Monday 7th for anyone who is signed up to our mailing list or already a customer.There will be some superb deals on hand-selected shoes that are not to be missed. Click the link below to enter your details and get your priority access to our sale on Monday. Przeklejone z fejsbuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Jeszcze niedawno przymierzałem się do tych Churchili, ale skoro jadą do mnie AS Charles II od fana_dobrego_buta to doszedłem do wniosku, że się wstrzymam. Chociaż cena jest kusząca. Swoją drogą zastanawiałem się dlaczego wycofali Churchille w brązie podczas Black Friday (były tylko czarne i burgundowe na gumie). Teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpa Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Czy dostał już ktoś wiadomość z linkiem do wyprzedaży? W black friday przyszła o północy... nie wiem, czy iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Czy dostał już ktoś wiadomość z linkiem do wyprzedaży? W black friday przyszła o północy... nie wiem, czy iść spać Pamiętaj, że u nich dopiero 23.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Czy mogę prosić o linka, może być na Pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpa Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Czy mogę prosić o linka, może być na Pw. Na razie nic nie ma - przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 to ciekawe o której zaczynają, bo ja nadal nic nie mam. ;/g Edit: Eh..., widzę, że jak zwykle problemy z wysyłaniem mailingu przy wyprzedażach. Mimo bycia lojalnym klientem, zapewne dostanę maila dopiero jutro, a tymczasem najlepsze kąski już dzisiaj pójdą. Niech sobie takie podejście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Ja tez nie Ken Wilkins z Herring Shoes napisał mi, że zaczyna się mniej więcej za pół godziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Już jest Dostałeś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Niestety nie dla mnie ;/ Pewnie mail dojdzie jak już najbardziej smakowite kąski się sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Ale ci jest bo ba stronie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 www.herringshoes.co.uk/winter-sale-signup-ig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpa Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Już jest A można prosić link na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpa Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 www.herringshoes.co.uk/winter-sale-signup-ig To link do zapisania się, a nie ten, na którym można zrobić zakupy - przynajmniej tak mi się wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Zapisz się i czytaj co Ci się dalej wyświetli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Czy nie chodzi o ten link? http://www.herringshoes.co.uk/winter-sale-2015 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Jeżeli to ten link, to trochę biedna ta wyprzedaż. W moim rozmiarze jest tylko kilka par Barkerów z niższej linii i Herringów robionych przez Barkera. Na dodatek wszystko czarne. Może to i dobrze, bo już w tym roku miałem nie kupować butów. Edycja: A jednak to nie ten link, właśnie dostałem e-mail od Herringa. Sporo ciekawych butów w dobrych cenach. Na szczęście nie ma Moriarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Jeżeli to ten link, to trochę biedna ta wyprzedaż. W moim rozmiarze jest tylko kilka par Barkerów z niższej linii i Herringów robionych przez Barkera. Na dodatek wszystko czarne. Może to i dobrze, bo już w tym roku miałem nie kupować butów. Jeszcze raz kliknij na link, już jest zwiększona oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helpa Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Zapisz się i czytaj co Ci się dalej wyświetli Zadziałało, thx. Po dokonanym zakupie dostałem też maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 Zapisz się i czytaj co Ci się dalej wyświetli Dzięki za trik ;D Dwie pary zamówione. Paradoksalnie nie eleganckie, ale 1. górskie Bossano (akurat jadę po wigilii w góry a i do casualowych zestawów miejskich na zimę też się przydadzą - oby tylko pasowały, bo w Herrigowych UK 12 jestem na styk i w niektórych kopytach się nie mieszczę ;/) 2. Casualowe Loake Labone - za 350 zł grzech nie wziąć. Na szczęście Loake już ma mniej zmienną rozmiarówkę i 12 się mieszczę. Szczególnie, że zamszowe, to łatwiej rozchodzić Dwie pary eleganckich zostawiam w nadziei, że doczekają half pice albo less that half price. 1. czarne Stratford, do szarych flanelowych i ciemnych spodni i garniturów. 2. Tan Harvey albo Navy Leamington na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi