Skocz do zawartości

Co mam dziś casualowego na sobie

The-Bigwig

Rekomendowane odpowiedzi

Nadal nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem. Jeżeli chodzi Ci o kołnierzyk koszuli i szerokość pomiędzy wyłogami, to w najszerszym miejscu wynosi ~12 cm. Jeżeli miałeś na myśli maksymalną długość (czy tam szerokość, jak zwał tak zwał) jednego wyłogu, to ~8 cm.

edycja: A jeżeli o klapy marynarki, to ~7cm  7,5 cm.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Skoro masz taką ładną marynarkę to nie wypada mi nie dać plusa ;) Co do rękawów to mam podobną obserwację. Ja akurat moje skróciłem i tak jak na początku dnia są dobre, tak pod koniec wydają się trochę za krótkie (przez te zagięcia podciągają się do góry z centymetr). O ile na pierwszym zdjęciu faktycznie trochę "sukienkowo", to na drugim i trzecim wszystko jak dla mnie wygląda OK. Widocznie mosze ma niższy próg tolerancji tego zjawiska :)

• Oceniam pozytywnie 1

2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

Widocznie mosze ma niższy próg tolerancji tego zjawiska :)

Ja to nazywam homofobią, albo delikatniej: brakiem tolerancji dla facetów w sukienkach ;-)

Skoro już tak naraziłem się na śmieszność przed sąsiadami aranżując taką sesję na tarasie, to jeszcze kilka zdjęć w ruchu i z różnym ułożeniem rąk. Może to kloszowanie u dołu to wina... no nie wiem: umiejscowienia guzika, tłuszczu trzewnego, "niespokojnych" rąk, lub innego kalectwa, a nie samej marynarki ;-)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

• Oceniam pozytywnie 6

@zixart

Żadnych, ale sklep od czasu kiedy kupowałem ten krawat sam dokonał zmian w "standardowym" wypełnieniu do grenadyn (moim zdaniem na lepsze, teraz grenadyny wiążą się jeszcze ładniej i łatwiej). To był mój pierwszy krawat z EoE (i chyba jedno z ich pierwszych zamówień w ogóle, nr 9 w ich sklepie internetowym :) ). Kupiony w marcu 2015, jak widać nieźle znosi upływ czasu :)

• Oceniam pozytywnie 1

23 godziny temu, Tanatos70 napisał:

Ja to nazywam homofobią, albo delikatniej: brakiem tolerancji dla facetów w sukienkach ;-)

Skoro już tak naraziłem się na śmieszność przed sąsiadami aranżując taką sesję na tarasie, to jeszcze kilka zdjęć w ruchu i z różnym ułożeniem rąk. Może to kloszowanie u dołu to wina... no nie wiem: umiejscowienia guzika, tłuszczu trzewnego, "niespokojnych" rąk, lub innego kalectwa, a nie samej marynarki ;-)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

No dobra, jako jedyny forumowiczów widziałem Tanatosa w tym dniu live, wiec mogę donieść. , że w wersji live wyglądało wszystko ok :).  

Dziewczyny w biurze orzekły zgodnie: "łał". :)

• Oceniam pozytywnie 1

49 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

W ogóle ten krawat jako taki niezbyt mi się podoba, a przede wszystkim, wydaje się być dla Ciebie zdecydowanie zbyt wąski.

Ma raczej standardową szerokość (identyczną lub b. zbliżoną do innych, które noszę), ale dzięki za wskazówkę

9 minut temu, Hush napisał:

Ma raczej standardową szerokość (identyczną lub b. zbliżoną do innych, które noszę), ale dzięki za wskazówkę

Sęk w tym, że jesteś dużym, szerokim w barach facetem i raczej wszystkie krawaty o standardowej obecnie szerokości 8cm będą dla Ciebie zbyt wąskie. Na zdjęciu na poprzedniej podstronie tego nie widać, bo "poszerzyłeś" krawat wyciągniętą węższą końcówką. Na Twoim miejscu przynajmniej spróbowałbym przymierzyć jakiś krawat o szerokości 8,5 a jeszcze lepiej 9 cm i porównać jak wygląda w porównaniu do tych o szerokości 8 cm. 

• Oceniam pozytywnie 3