Kyle Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 RTW Scabal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 W ostatnich promieniach dzisiejszego słońca. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Świąteczny spacer. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Różowo i spacerowo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Beny nie za krótkie te spodnie? I powiedz jeszcze jak to robisz że się zawsze uśmiechasz? To magia Ameryki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Coraz grubszy ten portfel w kieszeni - może dlatego i uśmiech stały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Post @James przeniesiony tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?p=208177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Ciężko ranny po powrocie z okopów: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giacco Napisano 30 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Mały poświąteczny rekonesans w poszukiwaniu wiosny... ) 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Jak dla mnie, bardzo fajne pierwsze zdjęcie. Potem gorzej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 giacco: Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Buty są ciekawym kąskiem upolowanym swego czasu w TK-max To jedna z wyższych linii Florsheim, co ciekawe - na podeszwie Vibram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 To Florsheim ma wyższe linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 To Florsheim ma wyższe linie? A no ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Oczywiscie, że ma. Nie znaczy, że są jakieś wybitne i specjalnie godne polecenia, ale na pewno lepsze niż popularne linie, produkowane w Azji, które najczęściej bywają w Tk-ju. Choćby dla samego vibram'a było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Rozumiem. A gdzie są te wyższe linie produkowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 A gdzie są te wyższe linie produkowane? I jak się nazywają? Bo chyba nie chodzi o Royal Imperial, według strony producenta "our finest collection"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Chodzi Określenie "wyższa linia" nie miało na celu zaświadczyć o świetności tego obuwia, a jedynie zaznaczyć, że nie jest to to ta podstawowa linia- "florsheim", produkowana w Turcji i zazwyczaj dostępna w TK "Wyższe" są Imperial i Royal Imperial. Jednak firma od czasów swojej świetności (nazwijmy umownie) sporo się zmieniła i podupadła na jakości. Jest bardzo przeciętna, nawet IMO buty od SuitSupply są lepsze (i tańsze).Te zamszaki ze zdjęcia mają kilka ładnych lat, nie są już dostępne i są "made in Italy". Dziś już chyba nie robią tam butów. Nawet tej przysłowiowej "Royal". pozdrawiam:) Edit:Na ich stronie jest włoska stopka kontaktowa i włoskie call centre, więc może jednak wciąż "made in Italy....." 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Ładne buty i jeśli dobrze znoszą używanie, to jakie ma znaczenia marka ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Żadne. Moja butofilska dociekliwość. Nie miałem pojęcia że Florsheim ma rożne linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Żadne. Moja butofilska dociekliwość. Nie miałem pojęcia że Florsheim ma rożne linie. Ok Wyczułem presję na drążenie tematu, bo firma ma słabe notowania na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Sam do Florsheim nic nie mam. Mam jedną parę i są niesamowicie wygodne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Nie są takie straszne W jakimś filmie nosił je nawet Jack Nicholson Mają tę niepodważalną zaletę, że jeśli występują w rzeczonym TK-ju (nawet w tej podstawowej linii), to stają się najtańszymi na rynku butami GYW (między 200-300PLN), o jakości wykonania konkurencyjnej dla droższych produktów "klasycznyebuty.pl" itp.Mam np. klasyczne oxfordy i są naprawdę niezłe, zarówno jakością skóry jak i samego wykonania. W tej cenie, to nawet na to "made in Turkey" można przymknąć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 W jakimś filmie nosił je nawet Jack Nicholson Kurde nie "w jakimś" tylko w Chinatown (1974) grał tam niezłego eleganta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 @Hargin Pamiętasz jakie buty nosił znany facet ponad 40 lat temu? Szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi