Kadam Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Dzisiaj musiałem w 5 minut skompletować ubiór i przy założeniu swetra stwierdziłem, że jest strasznie monotonnie więc dorzuciłem jeszcze marynarkę i poszetkę trochę ożywiającą zestaw. Zastanawiam się czy wszystko tu gra, chętnie usłyszę Wasze opinie (mi osobiście coś nie gra ale nie wiem co). Marynarka - Ben Sherman Sweter - Lavard Koszula - Wilsoor Pasek - no name z tk maaxa Poszetka - Vistula Spotnie - Zara Buty - Berwick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Zegarek , lepszy byłby na pasku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Mi najbardziej rzucają sie buty. Ja bym tu widział derby lub monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Wg mnie nie gra calkiem sporo. Garniturowa marynarka do chinsow/jeansow, swetra i oxfordow? Gdybys nie mial marynarki to byloby niezle, szczegolnie do dzialu Casualowego Buty tez za eleganckie do takich spodni, lepsze bylyby derby, full brogue albo w wersji zamszowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Koszula MS&S Marynarka Jake's Krawat Hemley Poszetka poszetka.com spodnie nie wiem buty SP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Koszula MS&S Marynarka Jake's Krawat Hemley Poszetka poszetka.com spodnie nie wiem buty SP W kategorii absolutu nie gra mi krawat. Coś w kolorach ziemi byłoby perfekcyjne; zgaszona zieleń, brąz, lub nawet matowy brąz rozjaśniony do pomarańczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Coś w tym jest, dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 waski: Bardzo podoba mi się sposób w jaki układa się kołnierzyk koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 To fakt ,krawat z innej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Dzisiaj 22 stopnie więc chyba na dobre już wiosna przyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Koszula MS&S Marynarka Jake's Krawat Hemley Poszetka poszetka.com spodnie nie wiem buty SP Przy tak fajnym zestawie tylko ta szczecina na brodzie razi, szczegolnie z bliska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Casual friday w czwartek P.S. Wiem, że kurtka wydaje się za duża, ale została nabyta z myślą o noszeniu pod nią marynarki. Z marynarką jest ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Drogi Panie,Jakiś czas temu poruszono tutaj kwestię Pańskich zdjęć, które w żaden sposób nie odnoszą się do tematyki wątku "Co mam dziś casualowego na sobie". Dla jasności - w tym temacie powinniśmy zamieszczać i oglądać zdjęcia casualowych stylizacji - natomiast Pańska urzekająca fizjognomia, która zajmuje 90% poniższego zdjęcia, do ubioru się nie zalicza. Ponawiam prośbę o stosowanie się do tematyki wątku, a moderatora proszę o interwencję (w przypadku usunięcia tamtego postu, proszę też usunąć mój). Dzisiaj 22 stopnie więc chyba na dobre już wiosna przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ernestson Napisano 24 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Hot Dog, moderator przeczytał Twoją prośbę i postanowił ją zignorować. Pouczanie innych użytkowników zostaw moderatorom a jeżeli chcesz zostać na forum, skup się raczej na pisaniu wartościowych merytorycznie postów. W tej chwili jesteś o włos od zbanowania. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Beny, nie za ciepło w tej kurtce przy 22 stopniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Hot Dog, moderator przeczytał Twoją prośbę i postanowił ją zignorować. Pouczanie innych użytkowników zostaw moderatorom a jeżeli chcesz zostać na forum, skup się raczej na pisaniu wartościowych merytorycznie postów. W tej chwili jesteś o włos od zbanowania. Tyle, że z całą sympatią do Beny'ego dwudziestego trzeciego, trudno Hot Dogowi odmówić racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 24 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Tysiąc razy bardziej wolę dziesiątki rzeczowych postów Beny'ego (chociażby świetne relacje z trunkshow, wiele fajnych zdjęć w CMDNS i JBMDNS) i raz na jakiś czas zdjęcie w zbroi rycerskiej, czy jezioro odbite w okularach (swoją drogą - ładne okulary) niż nic nie wnoszące posty użytkowników, którzy zajmują się jedynie mało konstruktywną krytyką i nie piszą prawie żadnych merytorycznych postów... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 @Hot Dog Wrzuć chociaż jedną stylizację godną dodania plusa. Jeżeli nie podoba Ci sie fakt wrzucania zdjeć to nie musisz na tym forum trollowac. Są inne fora dla niewyżytych gimnazjalistów którzy mają za dużo wolnego czasu i marnują go innym użytkownikom wymądrzając się na tematy o których nie mają pojęcia. Ostatnimi czasu na forum BwB coraz więcej takiej gimbazy która jedyną styczność z męska elegancją ma na Instagramie. Przygotuj sie, spędź trochę czasu, przygotuj coś wartościowego i może forum doceni Twój wkład. Narazie jest mizerny i ja nie zamierzam marnować czasu, co zreszta już miało miejsce wcześniej, na komentowanie Twoich troll postów. Dziękuje adminowi za reakcję bo takie wpisy ad personam zniechęcają do spędzania czasu na forum. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 @pawel_bodnar, ale siódemka to niedziela a nie czwartek i nie piętek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Beny, nie za ciepło w tej kurtce przy 22 stopniach?@ErnestsonNad rezerwuarem w Central Parku wieje dość mocno więc pomimo pięknego słońca kurtka osłaniała mnie od wiatru. Polecam to miejsce wszystkim odwiedzającym NYC bo można zobaczyć panoramę Midtown nie ruszając się z Mahnattanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 @Hot Dog Wrzuć chociaż jedną stylizację godną dodania plusa. Jeżeli nie podoba Ci sie fakt wrzucania zdjeć to nie musisz na tym forum trollowac. Są inne fora dla niewyżytych gimnazjalistów którzy mają za dużo wolnego czasu i marnują go innym użytkownikom wymądrzając się na tematy o których nie mają pojęcia. Ostatnimi czasu na forum BwB coraz więcej takiej gimbazy która jedyną styczność z męska elegancją ma na Instagramie. Przygotuj sie, spędź trochę czasu, przygotuj coś wartościowego i może forum doceni Twój wkład. Narazie jest mizerny i ja nie zamierzam marnować czasu, co zreszta już miało miejsce wcześniej, na komentowanie Twoich troll postów. Dziękuje adminowi za reakcję bo takie wpisy ad personam zniechęcają do spędzania czasu na forum. Nie opuszczaj nas Beny! Twoje wpisy są jednymi z najciekawszych na forum , przepraszam za offtop. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 @pawel_bodnar, ale siódemka to niedziela a nie czwartek i nie piętek. @Midlife-Crisis, dla mnie siódmy dzień tygodnia, ten szczęśliwy, to piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Jaki piękny dzień 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 28 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Świetna marynarka . Jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi