Federalles Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Raz, że szara koszula to zawsze zły pomysł, co powiedział mosze. Dwa, że koszula zlewa się z marynarką, a to bardzo źle wygląda. Szara koszula to nie jest dobry wybór, moim zdaniem nigdy; zestaw zyskałby mocno przy koszuli w jasnych odcieniach niebieskiego. Co do skarpet - osobiście wolę gładkie, ew. stonowane kolory; tutaj wg mnie niebieskie pasy są zbyt kotrastowe i niepotrzebnie wybijają się na pierwszy plan. Dziękuję pięknie za opinie, zrealizuję sugestie niezwłocznie i za jakiś czas zobaczymy jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 W drodze na wybory 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parmigiano Napisano 24 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 takie tam... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 W drodze na wybory A droga to wyboista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Raz, że szara koszula to zawsze zły pomysł, co powiedział mosze. Dwa, że koszula zlewa się z marynarką, a to bardzo źle wygląda. 1. Dlaczego szara koszula to zawsze zły pomysł? 2. Czy szara koszula nie nadaje się do żadnego połączenia? Np ciemnogranatowy garniutur + szara koszula + dobrany krawat? Pytam bo mam jedną szarą koszulę, i zakupiłem kolejną ostatnio i teraz się zastanawiam czy nie oddać www.wolczanka.pl/wolczanka/koszula-wolczanka,id-68492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Po prostu biała lub błękitna będzie zawsze lepiej wyglądać, niż szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Gładka szara koszula to niestety porażka... Wygląda jak ofiara pomyłki przy praniu Natomiast szary oxford, len lub denim w połączeniu z jaśniejszymi (szarymi) spodniami lub dżinsami wypada bardzo korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 A cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 No to moj debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 @krc - no w sumie, to należy oddać uznanie za odwagę Jeśli chodzi o stronę "techniczną" i estetyczną, to pod każdym względem masz olbrzymie obszary do doskonalenia. Tak bez nadmiernego wchodzenia w szczegóły: - za długie rękawy marynarki, - marynarce z kontrastowym zdobieniem brustaszy należy powiedzieć "papa", - za długie nogawki spodni, - patyna na butach nie polega na trwałym odkształceniu nosków, - koszulka polo z kontrastową listwą - raczej na plażę lub boisko, do krótkich spodenek (wyjęcie jej ze spodni pogłębia nieestetyczny wygląd), Teraz może być już tylko lepiej Grunt to wyciągać wnioski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 krc, szara, garniturowa koszula, jak powiedział Bażant, wygląda na ogół po prostu na brudną. Biel, błękit czy róż prezentują się zawsze lepiej. Co do tej wólczanki, którą wkleiłeś to sugerowałbym odpuścić. Jeśli chodzi o Twoją "stylizację", to chyba Hargin powiedział wszystko, ja tylko dorzucę żebyś nie robił zdjęć pod światło, bo trochę mało na nich widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 @krc - no w sumie, to należy oddać uznanie za odwagę Jeśli chodzi o stronę "techniczną" i estetyczną, to pod każdym względem masz olbrzymie obszary do doskonalenia. Tak bez nadmiernego wchodzenia w szczegóły: - za długie rękawy marynarki, - marynarce z kontrastowym zdobieniem brustaszy należy powiedzieć "papa", - za długie nogawki spodni, - patyna na butach nie polega na trwałym odkształceniu nosków, - koszulka polo z kontrastową listwą - raczej na plażę lub boisko, do krótkich spodenek (wyjęcie jej ze spodni pogłębia nieestetyczny wygląd), Teraz może być już tylko lepiej Grunt to wyciągać wnioski dzięki za konstruktywną krytykę faktycznie za długie rękawy marynarki bardzo lubię tą marynarkę, całkiem niedawno ją kupiłem w lavardzie, jako sportowa marynarka bardzo to zdobienie brustaszy przeszkadza? nogawki podwinąłem nie za bardzo wiem o co chodzi z tą patyną (te buty niedawno były trochę zniszczone, potraktowałem je mydłem do butów + renovatorem + kremem i pastą z saphira i myślę że już lepiej wyglądają) - te odkształcenia nosków wynikają podejrzewam, że kupiłem je rozmiar za duże + na lewy but musiało coś przygnieść i jak buty nie są w prawidłach (póki co mam plastikowe z ikei) to widać niestety to wgniecenie ;/ co do polo to nigdy nie wkładam jej do spodni, bo wydaje mi się to trochę za poważne przy casualowym stroju. Odnośnie kontrastowej listy to kurcze też mi się podoba (jest bardzo zła?) @Bażant & @Ingvar thx, w takim razie wólczanke szarą oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 @krc - dla mnie takie udziwnienia w marynarce trącą "fashion from Raszyn". Sportową marynarkę wyróżnia krój, tkanina, sposób noszenia, a nie ozdobniki wymyślone przez chorego projektanta, który chciałby poprawić to co dobre (a lepsze jest często wrogiem dobrego). - po butach widać, że mają swoje za sobą, ale bardziej chodzi mi właśnie o to źle wyglądające wgniecenie na czubkach - nie wiem czy usuwalne. Jeśli mają trwałe zagniecenie i są zbyt duże, to warto zastanowić się nad wrzuceniem ich do kontenera przy pierwszej okazji (w trosce o Twoje stopy i komfort użytkowania) - koszulka polo wyjęta ze spodni wygląda ok, jeśli nie zakładasz marynarki. Jeśli jednak stanowi ona substytut koszuli to powinna być pozbawiona udziwnień i włożona w spodnie. Taka nonszalancja w ubiorze może nie razić w określonych sytuacjach i sceneriach, ale są one na tyle rzadkie (np. urlop na Kubie), że lepiej nie ryzykować - to moje zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Debiutuję w tym temacie, bo to właśnie casualowe zestawy noszę najczęściej. Co myślicie o tym połączeniu? Z chęcią przyjmę każdą krytykę, może uda mi się, dzięki niej, chociaż odrobinę poprawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Zapnij kołnierzyk, dodaj krawat. Popraw foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AleksanderJulian Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ze zdjęciami akurat najciężej, ale spróbuję coś poprawić do przyszłego razu. Krawat też może się pojawi, dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 spodnie za ciasne(uda, kolana), celuj w taką szerokość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Historia powyższej fotografii jest tyleż ciekawa, co zabawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Historia powyższej fotografii jest tyleż ciekawa, co zabawna Czy to nie z tej serii zdjęć przestępców z przełomu XIX i XX wieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Czy to nie z tej serii zdjęć przestępców z przełomu XIX i XX wieku ? zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 gorąco więc bez marynarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Spodnie nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 I fryzura chyba też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 i clubmastery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Ciepło, więc w szalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi