Szego Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Skąd spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Skąd spodnie? massimo dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Mogłyby być troszkę wyżej podciągnięte, chyba, że to kwestia zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 ...Chyba, że to biodrówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 Leginsy prawie Mam kilka par spodni MD- i niektóre modele są strasznie wąskie. Chyba na materiale oszczędzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
51aba2c838a770fb802a949345 Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 A czy skarpetki do butów żeglarskich nie są błędem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2014 A czy skarpetki do butów żeglarskich nie są błędem? http://www.styleforum.net/t/60280/boat-shoes-socks-or-no-socks http://mrvintage.pl/2012/08/mokasyny-i-skarpety-czy-wypada-je-laczyc.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 można coś więcej się dowiedzieć o marynarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Staram się przyzwyczaić organizm do noszenia o jedną warstwę "za dużo" przy wysokiej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Pierwszy post mial byc w temacie 'sklepy warte odwiedzenia w Londynie', ale teraz nie widze tego watku. W takim razie 'to co mam na sobie'. Wiecej informacji w poscie: http://blueloafers.com/outfits/linen-time/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Bardzo fajny zestaw. Szkoda tylko, że marynarka nie jest szersza w ramionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Zestaw bardziej do tematu ,,Co mam dziś casualowego..." Poza tym sprawdź, bo chyba masz co dodać http://forum.butwbutonierce.pl/forum/24-wywiady/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Zestaw bardziej do tematu ,,Co mam dziś casualowego..." Poza tym sprawdź, bo chyba masz co dodać http://forum.butwbutonierce.pl/forum/24-wywiady/ Dzieki za podpowiedz tego tematu o wywiadach. Jesli kolejny raz jakis opublikuje to tam znowu napisze. Oczywiscie ze to byl casualowy look Ok! Od teraz bedzie tylko w krawacie! Edit: Jesli sie tak da, to mozna przeniesc ten post do tematu 'co mam na sobie casualowego'. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
51aba2c838a770fb802a949345 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Staram się przyzwyczaić organizm do noszenia o jedną warstwę "za dużo" przy wysokiej temperaturze. Nie jestem ekspertem, ale nie podoba mi się poszetka - jak dla mnie zbyt intensywny odcień niebieskiego w stosunku do reszty zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 można coś więcej się dowiedzieć o marynarce? Tak. To H&M, len z bawełną bez podszewki. Bardzo fajny zestaw. Szkoda tylko, że marynarka nie jest szersza w ramionach. Dzięki. To fakt, marynarka jest nieco przymała w barkach. Takie są "uroki" sieciówek" a ja jako użytkownik staram się to akceptować Wyjąłem z jej barków poduszki parę dni temu - więc nie wiem czy to nie efekt uboczny tegoż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Takie załamania są charakterystyczne dla marynarki zbyt dużej (szerokiej) w barkach. Dodam, że może być nawet ciasna w klacie i to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 W taki gorący dzień len się sprawdza doskonale. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Podziwiam, że wytrwałeś w tym w 30 C (tyle było dziś w Poznaniu). Mi w samej koszuli, spodniach z tropicu i mokasynach na gołą stopę było gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Z. Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 W taki gorący dzień len się sprawdza doskonale. K_Len1.jpg K_Len2.jpg K_Len3.jpg Gdzie kolega nabył buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Czy to jest czysty len? Dość nie typowa faktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 @Velahrn: Rzeczywiście był upał. W aucie klima, w biurze klima, a spacer do/z auta to pewnie nie więcej niż 500m. Nie testowałem dzisiaj na dłuższych dystansach. @Artur Z.: Buty - zamszowe monki SuitSupply @pirat: 66% len, 34% bawełna. Podszewka tylko na rękawach. Kupiona kiedyś na przecenie w Massimo Dutti. Mi w dotyku przypomina dobrze wypolerowaną słomę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 Panowie nadszedł czas na moją pierwszą stylizację w tym temacie, dodam tylko, że spodnie chino mam na sobie pierwszy raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Buty wg mnie nie pasują i przydałby się pasek, bo takie puste szlufki nie wyglądają najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Jedyny pasek pasujący do stylizacji skradziono mi na lotnisku, buty słabo widać, w całej okazałości wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi